בוקר ראשון~יום ראשון~2006

גאיה ק

New member
בוקר ראשון~יום ראשון~2006

בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך היה המעבר מ-11:59 ל-12:01?ובכלל? שנה קסומה! שנה של מצב רוח טוב! שנה של שמחת חיים! שנה של חיוכים וצחוקים! שנה של הגשמה עצמית! שנה של הגשמת משאלות! שנה של נחת מילדים ונכדים! שנה של נשיקות,חיבוקים ו...! שנה של אושר ואהבה!!! אמן כן יהי רצון!

ben3211

Member
בוקר טוב גאיה, ../images/Emo13.gif

אין לי מושג איך המעבר היה אצל שאר חברי הפורום. אצלי בכולופן המעבר היה נפלא, מקסים.

בוקר טוב לכם ../images/Emo142.gif

המעבר אצלי...........נשבעת שלא שמתי לב.לא חלו שינויים מהותיים ברגעים האלה
.בדקתי היטב ....נשארתי אותו הדבר מלאת אופטימיות. מאחלת לעצמי ולכולנו בריאות טובה ושנת פעילות תוססת בכל מה שאנחנו אוהבים. העיקר המון שמחה והנאה מהדברים הקטנים בחיים.

mamaWitch

New member
התחלה ברגל ימין, שבוע טוב../images/Emo45.gif

בוקר טוב לכולם יום נהדר שיהיה לנו ושנה מצויינת, הנוכחית והבאות אחריה
שנתחיל את כל זה ברגל ימין בצעד גדול ואופטימי קדימה
.

חודש טוב

שאלו אותי אם אני מרגישה משהו מיוחד ביום הראשון הזה של השנה האזרחית,השבתי שממש לא והלוואי ויהיה משהו שיגרום לי היום לחייך.

פיוס במשפחה

כאדם אוהב שלום ושונא ריב ,כל מריבה הכי פעוטה מכניסה אותי למצב רוח רע,ולכן עד שלא בא הפיוס כזו אני-עצובה

חבצלת......זה מאוד תלוי

אם המריבה קשורה אליך ישירות.אז אחרי שנרגעים מדברים ומסבירים ומתפייסים.אם המריבה לא קשורה אלייך.את יכולה לסייע למעורבים ולקרב לבבות. בכל מקרה העצבות [מנסיון]לא תורמת לבריאות.צריך ואפשר לעשות הכל כדי לחייך.

ben3211

Member
מריבות משפחתיות טבען להסתיים...

באחד הימים, מוקדם או מאוחר. אחים ואחיות הם החברים הכי טובים שיש לאדם. כמובן שגם הילדים, ההורים, או בקיצור, המשפחה. מה שבדרך כלל מעיב על היחסים האלה הם סיכסוכים כספיים. הכי מטריף אותי כשמסתכסכים רק בגלל שההוא אמרה ככה, וההיא אמר כיכי, ובגלל זה לא מדברים שנים, ע"ג שנים, נתק מוחלט, זה דפוק. צריך לדעת לגשר על הפערים, לפעמים לוותר ולהתפייס. והעיקר חבצלת לא להיות עצובה.

mamaWitch

New member
great mind think alike

גאיה... בחרת בדיוק את אותו כרטיס שאני שלחתי אמש
מה זה אומר עלינו
ומשהו קטן לבלייני אמש

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifזה אומר...

שאני אשמח להכיר אותך... עם ובלי מפגש פורום

למעלה