....
המנהלים פה דיברו על איזה מדריך קטן מן משהו כזה שיתן כל מיני שמות של טראקים עם סגנונות שונים אבל היה פה דיון אחד וזהו...זה נעלם הקטע הזה... אז עד שאנשי הפורום פה יתעוררו מהמסיבה שהייתה להם אתמול עד היום...חח אז יגידו לך או שתחכה שיתנו לך מסודר וברור והכי טוב את הכי טובים.... אם אתה חוקר כזה אז אולי יש לך סבלנות לחכות..כן ? לא? חחח (עזבו...אני ישתוק...בשביל מה אמרתי את זה באמת? טוב לא רוצה עכשיו למחוק את ההודעה עד שכתבתי אותה...כמעט חצי דקה מזה ?!?!? לא רוצה ולא רוצה אופטופיק ואופטופיק אני עבריין !!!) סתם... עזבו...טוב אני יתן לך כאלה שאולי יתאימו לחובבב טראנס מתחיל, אני לא כזה מתחיל, אבל בכל זאת...למרות שכשאתה אתה שואל את זה אז זה די כללי.. טוב הנה טראק שכל אחד שלא מבין במוזיקה הזו יגיד "וואו איזה טראנס..." טוב הרוב אומרים לפחות מי שמתחיל ואני מכיר (את עצמי ועוד כמה, למרות שעכשיו אני לא כל כך אוהב את הטראק הזה) Eskimo - Party Pooper כל אחד חייב אבל חייב לשמוע לפחות פעם אחת בחיים שלו את האלבום של Cosma - Nonstop הטראקים הישנים של... Infected Mushroom כמו : Bust a Move, Psycho, Classical Mushroom, Mushi Mushi... וגם את האלבום Classical Mushroom... ואיך לא... The Delta - As A Child I Could Walk On The Celling Juan Verdera - Spiritual Healing לדעתי למישהו מתחיל שלא כל כך מכיר עוד ורק התחיל ממש..אז זה שיההי לו בסבבה... שמתם לב כמה אני מושך ומושך הודעות עד שאני מגיע לעיקר..יא אללה... חחח...