:) בוקר קריר

GentlyWeeps

New member
:) בוקר קריר

לאחרונה התחלתי להתעניין בטרנס פסיכודלי ולחקור קצת בעניין, למישהו יש המלצות טובות לאלבומים או טרקים שכל חובב טרנס מתחיל רצוי שישמע? "...טרף קל אל נא תתעצבי בכלל זה קיום חסר משקל אוסף דל של יצרים.." (מוניקה סקס) תודה רבה מרובה ומתרבה!

GentlyWeeps

New member
אוי נו

:) הציטוט של מוניקה סקס לא קשור להודעה, בטעות לחצתי הדבק ולא שמתי לב

Gamma Goblin

New member
חחחחח ...

זה היה בצחוק(אייל ברקן) תנסי את האלבומים של "california sunshine" ו-"אסטרל" בתור התחלה

GentlyWeeps

New member
חחחח אגב בקשר לאייל ברקן

קיוויתי שאתה צוחק, אייל ברקן מוכר לי עוד מימי רדיו בי יו 99אפ.אמ, רדיו שלפי דעתי משדר מוזיקה ממש גרועה...אז דיי הופתעתי שהמלצת לי על ברקן

orberman

New member
....

המנהלים פה דיברו על איזה מדריך קטן מן משהו כזה שיתן כל מיני שמות של טראקים עם סגנונות שונים אבל היה פה דיון אחד וזהו...זה נעלם הקטע הזה... אז עד שאנשי הפורום פה יתעוררו מהמסיבה שהייתה להם אתמול עד היום...חח אז יגידו לך או שתחכה שיתנו לך מסודר וברור והכי טוב את הכי טובים.... אם אתה חוקר כזה אז אולי יש לך סבלנות לחכות..כן ? לא? חחח (עזבו...אני ישתוק...בשביל מה אמרתי את זה באמת? טוב לא רוצה עכשיו למחוק את ההודעה עד שכתבתי אותה...כמעט חצי דקה מזה ?!?!? לא רוצה ולא רוצה אופטופיק ואופטופיק אני עבריין !!!) סתם... עזבו...טוב אני יתן לך כאלה שאולי יתאימו לחובבב טראנס מתחיל, אני לא כזה מתחיל, אבל בכל זאת...למרות שכשאתה אתה שואל את זה אז זה די כללי.. טוב הנה טראק שכל אחד שלא מבין במוזיקה הזו יגיד "וואו איזה טראנס..." טוב הרוב אומרים לפחות מי שמתחיל ואני מכיר (את עצמי ועוד כמה, למרות שעכשיו אני לא כל כך אוהב את הטראק הזה) Eskimo - Party Pooper כל אחד חייב אבל חייב לשמוע לפחות פעם אחת בחיים שלו את האלבום של Cosma - Nonstop הטראקים הישנים של... Infected Mushroom כמו : Bust a Move, Psycho, Classical Mushroom, Mushi Mushi... וגם את האלבום Classical Mushroom... ואיך לא... The Delta - As A Child I Could Walk On The Celling Juan Verdera - Spiritual Healing לדעתי למישהו מתחיל שלא כל כך מכיר עוד ורק התחיל ממש..אז זה שיההי לו בסבבה... שמתם לב כמה אני מושך ומושך הודעות עד שאני מגיע לעיקר..יא אללה... חחח...

GentlyWeeps

New member
ע.ע.ע.

כמה פיצולי אישיות... קודם כל תודה :) את הטרקים של אינפקטד אני מכירה אבל אני אנסה את השאר [אגב אני בת]

orberman

New member
אה אופס סליחה גברתי הנאווה

חחח סתם אבל מזה "ע.ע.ע"

kAmAsuTrancee

New member
אלבומים טובים:

פסיכו טוב, מאמין ששמעת עליהם- Infected mushroom - Im The Supervisor אלבום מ-2004. תתרשם משירים: Cities of the Future ו- Muse Breaks Vibe Tribe - Melodrama. אלבום איכותי למדי, מלודיות טובות. תתרשם מהשיר: Vibe Tribe Melodrama (שזה למעשה שם האלבום) אלבום חדש של Tube מה-Chemical Crew זה: Tube Personality אלבום מהשנה הנוכחית, יצא לפני בערך חודשיים, וממש אהבתי את האלבום. שירים טובים: Astrix feat Michelle Adamson - Closer to heaven אני לא יודע, תחפש Closer to heaven, אתה כבר תמצא (אבל של Astrix, כמובן) Skazi - hit and run. תחפש גם כאן "היט אנד ראן" (באנגלית כמובן) זה ימצא לך. זה לא כל הגרסא של השיר, כי האלבום לא יצא (או ליתר דיוק ה-DVD) Skazi- outer space- שיר חיה. שמעתי אותו השבוע ופשוטטט אני לא יכול להפסיק. האוסים טובים: Yahel - Liquid Love Yahel - Kamasutra יש לי עוד כמה, רק תגיד לאיזה ז'אנר בדיוק כמובן, שאת ההתרשמות אתה עושה בחנות המוזיקה :)

GentlyWeeps

New member
:) שוב תודה! איזה סקירה!

:) אני יכולה להבטיח לך שאם ההתרשמות שלי תהיה טובה אני בהחלט אבקר בחנות המוזיקה ואצא לי עם כמה תפנוקים! [כןכןתפנוקים!] אגב אני בת

kAmAsuTrancee

New member
אה, בהצלחה :)

ד"א, כל האמנים (אם אני זוכר נכון) הם ישראלים, חוץ משני נקודות: * Michelle Adamson היא בריטית, אבל היא לא יוצרת. Astrix הוא היוצר, היא רק עושה קולות רקע. * אינפקטד ישראלים, אבל הם עברו לארה"ב, לרגל התקליט החדש. או שהם ישארו שם.

kAmAsuTrancee

New member
שכחתי שלא כתבתי מה שבאמת רציתי להגי

להגיד* (לא נכנס בכותרת) שהם אמנים ישראלים, אז קצת לכבד אותם ולתרום להם לא יזיק, זה לא איזה די ג'יי מעפן בשם tiesto (;

GentlyWeeps

New member
האמממ

את האמת שאין לי מושג למה זה מרענן...בידיוק כמו שאין לי מושג מזה ע.ע.ע. אבל מרענן זאת מילה שנותנת לך אוטומטית משב רוח רענן וקריר....אז קיוויתי שדרך המילה תחוש את הנפלאות שבלהיות נקבה...לא ככה :)?

TֱAֱMֱIֱR

New member
כשאת מגדירה את זה ככה...

זה נותן תחושה לפירסומת של מגן תחתון וכאלה... ודרך כך ממש לא בא לי לחוש איך זה להיות נקבה... אבל..אני לא אתנגד "לחוש" נקבה...

למעלה