בוקר צח ומבורך יצא לי להתעורר מוקדם ויש לידי מחשב פנוי וחתול אז... בוקר צח חיוכים יערה (ישראל)
Y Yaara77 New member 1/7/06 #1 בוקר צח ומבורך יצא לי להתעורר מוקדם ויש לידי מחשב פנוי וחתול אז... בוקר צח חיוכים יערה (ישראל)
א אשה מההרים New member 1/7/06 #2 בוקר טוב יערה וכולם. קיבלתי במייל - מכירים את הפרסומת של סופר פארם למונדיאל? הנה ההמשך...
נ נסיכת הכוכב New member 1/7/06 #8 מגי נהההההההההדרת ../images/Emo6.gif אין יותר מ100% לחות אחרת לא יכולת לנשום אויר
נ נסיכת הכוכב New member 1/7/06 #9 איזה כייף לקרוא אותך בעברית ../images/Emo24.gif שבת נהדרת גם לך אקס תמיד מזכיר לי גבר מסתורי כמו הסרט על מדאם איקס
איזה כייף לקרוא אותך בעברית ../images/Emo24.gif שבת נהדרת גם לך אקס תמיד מזכיר לי גבר מסתורי כמו הסרט על מדאם איקס
נ נסיכת הכוכב New member 1/7/06 #7 שבת שלום ובוקר צח התעוררתי מוקדם אבל לא רציתי להעיר אתכם אז חזרתי לישון עוד קצת המזגן עובד מהבוקר מקרר את החדר חם ולח נורא , הקיץ פה זה הוכחה
שבת שלום ובוקר צח התעוררתי מוקדם אבל לא רציתי להעיר אתכם אז חזרתי לישון עוד קצת המזגן עובד מהבוקר מקרר את החדר חם ולח נורא , הקיץ פה זה הוכחה