בוקר פינוק של תלמה

kdr

New member
היות ולא הייתי שם, ציפיתי

שמישהו מהמארגנים בתלמה או בתפוז יתנצלו למחרת הארוע המבזה. זה שעבר כמעט שבוע ואיש לא קם לקחת אחריות, מוכיח שהכל למען הכסף. תפוז קיבלו כנראה אתהצ'ק והיתר לא באמת חשוב. מי שהטריח עצמו, מוטב שיחשוב שוב בפעם הבאה ויצביע ברגליו ! לו זה היה קורה ביפן, היינו שומעים שמנהל עשה חראקירי. בארץ מסתבר המנהל פשוט חרא.

HayaBee

New member
הייתי שם והתרשמתי שתלמה לא כיכבה בכלל

באתי,נבהלתי מהתור ופתאום נעמה המקסימה הבחינה בי וקראה לי לתור המיוחד של תפוז וזה כבר צמצם את העמידה בתור הארוך. נכנסנו אני וחברותי מהפורום נהננו מכוס קפה, משולש סנדביץ טונה, מהרוגלאך רק התרחקנו לא חשבנו שזה פינוק. הסרט היה מצוין ונוגע ללב, היה שווה ולו רק בגלל הסרט. החטיף לא לטעמי, מתוק באופן נורא ואני אלופת המתוקים אבל לא בטעם המוצע בחטיף שכובדנו בו. אז בכל זאת היה נחמד לבוקר יום שישי ותודה לתפוז על ההזמנה ולתלמה גם כן....אולי בפעם הבאה חוץ מהסרט ומשולש כריך קטן יהיו מוצרים מענינים ושווים להכיר.

גם אני הייתי ביום פינוק הזה

נהנתי מהסרט בכיתי כל כך בסרט מזמן לא בכיתי ככה תודה לתלמה על הפינוקים

רק אחרי שכתבתי בפורום שלי אני כותבת פה

אני מסכימה עם מה שנכתב פה הסרט מעולה ארוחת הבוקר - זו לא היתה ארוחת בריאות כמו שהייתם מצפים אבל למרות הכל לא התאכזבתי - כי סה"כ נחמד לצאת מהשגרה של יום שישי לסרט וארוחת הבוקר והסרט הטוב פיצה בהחלט על ארוחת הבוקר המאכזבת מאוד צרם לי שלא היו כלל ירקות

דעתי- בוקר של פינוק

הרעיון ללא ספק מדהים. אך אני לחלוטין מסכימה כי היה כאן פספוס גדול מצד תלמה. חיכיתי להכיר מוצרים חדשים, לטעום, לראות מה יש להם להציע. בעיקר התאכזבתי מהבורקסים (שבנוסף לכל הצרות היו קרים). הרי זה בדיוק נוגד את כל המסר שרוצים להעביר. אני הייתי שמחה לארוחת בוקר בריאה יותר ולהכרות מעמיקה יותר עם המוצרים. האירוע לא הלך חלק כלל וחבל. בעיני חברה כל כך גדולה יכולה לדאוג לארגן את הדברים בצורה יותר טובה. הסרט היה מדהים, מיד אחריו רצתי לחבק את אמא שלי ולהבטיח לה שלעולם לא אשאיר אותה לבד- לא לבעלי לב חלש אני מזהירה. הדמעות, הכאב והתחושה הקשה של כאבו של הגיבור. תודה רבה לתלמה על הבוקר הנחמד, על הסרט היפה שגרם לי לחשוב הרבה. תודה רבה לתפוז על החשיבה והפינוק של יושבי הפורומים!!!

מיכל שמ

New member
אז גם אני הייתי שם ....

הוזמנתי גם ע"י תפוז ונעניתי בשמחה וצירפתי גם את חברתי , גולשת תפוז גם היא . הגעתי ללא ציפיות ולכן אולי קטנו מבחינתי האכזבות .. התור שאליו הופניתי ע"י הסדרנים היה מפחיד באורכו אבל אז ראיתי את נעמה והועברתי לתור ה-VIP של תפוז , כבר פלוס ! הכרטיסים -התאכזבתי בהתחלה כי חברתי ואני הופרדנו וקיבלנו כרטיסים נפרדים ,כל אחת באולם אחר , לאחר התערבות של לי היקרה , גם נושא זה טופל וקיבלנו כרטיסים אחרים לשעה מאוחרת יותר . ארוחת הבוקר , ובכן , לא ציפיתי למשהו גרנדיוזי בנסיבות הללו , אירוע חינמי שפורסם כמעט בכל מדיה אפשרית ולא אירוע סגור של תפוז , הכריכונים (במיוחד ה"עיראקי" והטונה ) היו בהחלט מספקים מבחינתי , התאכזבתי קשות מחוסר מים חמים להכנת קפה , עברתי את כל עמדות הקפה וכלום , לא הצלחתי לארגן לעצמי קפה נורמלי .אכזבה קלה . הנוכחות של תלמה לא ניקרה לי בעיניים , וזה כבר קסם לי , אל דוגמאות הקורנפלקס אפילו לא ניסיתי להגיע כי הייתי עסוקה ב"מרדף" אחרי הקפה , אהבתי את זה שלא "רדפה" אחרי שום הצקה בנושא המוצרים החדשים . אחרי כל העומס התחיל הסרט "כולם בסדר" המקסים מקסים מקסים , נהניתי מאד מהמשחק והנושא , צחקתי בכיתי ובקיצור , מה צריך יותר מזה וגם החטיף בהפסקונת היה לעניין ,מה שלא היה לעניין , אנשים שבחסות החשכה אספו את תכולת כל הכלי של החטיף הזה לתיק שלהם ,התנהגות ישראלית אופיינית ,כך שלאחרים לא נשאר ,הכל היה ספור לפי מספר האנשים . ולסיכום , כמו שחינכו אותי בבית פולני טוב סוס שמקבלים במתנה , לא בודקים לו את השיניים . אז בקיצור תודה לתפוז ותודה לתלמה

daliat1

New member
../images/Emo51.gif לתפוז ו-../images/Emo51.gif לתלמה, לא היו לי ציפיות

גדולות, לכן גם לא התאכזבתי. ביליתי בוקר יום שישי בכיף אם בטעימות של "תלמה" ובעיקר נהנתי מהצפייה בסרט המרגש בכיכובו של רוברט דה נירו. אז שוב
לתפוז ו-
לתלמה

סאביבית

New member
גם אני מצטרפת למסכמים../images/Emo17.gif

וגם מסכימה עם מה שכתבו לפני, תלמה פיספסו בענק, יכלו לעשות בקלות ארוחת בוקר מושתת על הקורנפלקסים שלהם, שזה בטח יותר זול מערימת בורקס ובטוח יותר טעים, עם דיילות שיסבירו איזה סוג זה ונטעם. ובכלל - יש להם המון מוצרים, מה פתאום בורקס, החטיף בהפסקה היה באמת התזכורת היחידה לכך שהגענו לאירוע ממותג. הסרט, אוי מה אני אגיד על הסרט, מהסצנה הראשונה לא הפסקתי לבכות וגם לא שעה אחריו, באמת לא לבעלי לב חלש
מקסים מקסים מקסים. ותפוז - אין כמו החיוך של נעמה בשעה 9 לפנות בוקר, וקיצור התור והמתנה... תודה לכם שאתם חושבים עלינו כל הזמן
ותודה לתלמה שבכל זאת הוציאה אותי ואת החברה מהבית לסרט

מה ה מצב

New member
באיחור אופנתי

אני באתי בלי ציפיות בכלל, כי בכלל לא הייתי מודעת לזזה שזה לא רק אירוע של תפוז. הגעתי, ראיתי תור ענק וחשבתי: וואו, ידעתי שיש הרבה אנשים בתפוז לא ישעתי שיש כל כך הרבה. ורק שהגעתי כמעט לסוף התור גיליתי שיש תור מיוחד לתפוז. כמו שאמרו, הייתה חסרה לי הארוחת בוקר. אבל אני מצאתי את הדגנים והם היו שווין ביותר. אולי כי חיפשתי. הרעיון של פינוק באמצע הסרט הוא דווקא רעיון נחמד. גם בדיוק חמש דקות לפני כן חשבתי לעצמי שאני כבר רעבה. רק מה, הביצוע לא היה משהו כמו שכבר נאמר כאן. בגדול היה נחמש. הרעיון לטעמי היה הרבה יותר טוב מהביצוע.

למעלה