אז גם אני הייתי שם ....
הוזמנתי גם ע"י תפוז ונעניתי בשמחה וצירפתי גם את חברתי , גולשת תפוז גם היא . הגעתי ללא ציפיות ולכן אולי קטנו מבחינתי האכזבות .. התור שאליו הופניתי ע"י הסדרנים היה מפחיד באורכו אבל אז ראיתי את נעמה והועברתי לתור ה-VIP של תפוז , כבר פלוס ! הכרטיסים -התאכזבתי בהתחלה כי חברתי ואני הופרדנו וקיבלנו כרטיסים נפרדים ,כל אחת באולם אחר , לאחר התערבות של לי היקרה , גם נושא זה טופל וקיבלנו כרטיסים אחרים לשעה מאוחרת יותר . ארוחת הבוקר , ובכן , לא ציפיתי למשהו גרנדיוזי בנסיבות הללו , אירוע חינמי שפורסם כמעט בכל מדיה אפשרית ולא אירוע סגור של תפוז , הכריכונים (במיוחד ה"עיראקי" והטונה ) היו בהחלט מספקים מבחינתי , התאכזבתי קשות מחוסר מים חמים להכנת קפה , עברתי את כל עמדות הקפה וכלום , לא הצלחתי לארגן לעצמי קפה נורמלי .אכזבה קלה . הנוכחות של תלמה לא ניקרה לי בעיניים , וזה כבר קסם לי , אל דוגמאות הקורנפלקס אפילו לא ניסיתי להגיע כי הייתי עסוקה ב"מרדף" אחרי הקפה , אהבתי את זה שלא "רדפה" אחרי שום הצקה בנושא המוצרים החדשים . אחרי כל העומס התחיל הסרט "כולם בסדר" המקסים מקסים מקסים , נהניתי מאד מהמשחק והנושא , צחקתי בכיתי ובקיצור , מה צריך יותר מזה וגם החטיף בהפסקונת היה לעניין ,מה שלא היה לעניין , אנשים שבחסות החשכה אספו את תכולת כל הכלי של החטיף הזה לתיק שלהם ,התנהגות ישראלית אופיינית ,כך שלאחרים לא נשאר ,הכל היה ספור לפי מספר האנשים . ולסיכום , כמו שחינכו אותי בבית פולני טוב
סוס שמקבלים במתנה , לא בודקים לו את השיניים . אז בקיצור תודה לתפוז ותודה לתלמה