בוקר פינוק של תלמה

בוקר פינוק של תלמה

האמנם? אתמול בבוקר (יום שישי) הוזמנתי מטעם תפוז ל"בוקר פינוק" של תלמה, שהתקיים במתחם ה"יס פלאנט" בקניון איילון. מתוך היכרותי עם תלמה ועם מסע הפרסום שלה, עם אורנה בנאי שאני מאוד אוהבת, הבנתי שהמסר שהם מנסים להעביר הוא פינוק בריא. שתלמה נותנת לך את האפשרות גם לאכול בריא וגם להתפנק. לצערי, לא היה לכך שום זכר אתמול. הגעתי, עם שתי חברות, למתחם ו"ארוחת הבוקר" היתה רחוקה מרחק שנות אור מבריאות. למען האמת, היא נראתה כמו ארוחת בוקר שנותנים בישיבות עבודה במוסד הסתדרותי - רוגעלך, מאפים תעשייתיים כדוגמת בורקס ומשולשי כריכים (הטונה עם המלפפון הציל, מבחינתי, את המצב). לא שמעו שם בתלמה על ירקות? קצת גזר/מלפפון/גמבה/עגבניות שרי מסודרים יפה בצלחת, למשל... האם הם באמת חושבים שמאפים תעשייתיים משדרים את המסר שהם רוצים להעביר? בנוסף, הם איבדו את כל המומנטום של המיתוג, כיוון שברגע שעברת את המסכים הגדולים שהפרידו בין המון העם שרצה להיכנס למתחם לבין המתחם עצמו, לא היה זכר לתלמה. אפילו לא שלט קטן (
גדול לממתגים של האירוע). בנוסף, כדי למצוא משהו שקשור לתלמה (קורנפלקס, למשל) היית צריך לחפש בנרות, כיוון שהם הצליחו להחביא את זה ממש יפה וגם כשמצאת, זה לא בדיוק משך את העין וגרם לך לרצות לטעום. היחיד שהציל את המצב היה רוברט דה-נירו, שגם כשהוא משחק בסרט כריסמס טיפוסי, הוא עדיין שחקן ענק, שמצליח להביא למסך טונות רגש, כישרון וכריזמה. דה-נירו הוא פשוט שחקן מדהים, לא משנה באיזה תפקיד. הוא נכנס לדמות שלו באופן מוחלט ומצליח לגעת בלב כל מי שצופה בו ולרגש, לפעמים עד דמעות. מדובר בסרט "כולם בסדר", שבו דה-נירו מגלם אלמן שמנסה לכנס את כל הילדים למפגש משפחתי וכשהוא נכשל - הוא יוצא למסע ברחבי ארה"ב להפתיע כל אחד מהם. הסרט עצמו היה נחמד, עם טוויסט מעניין. אם לא היו מקלקלים את הסוף שלו (כי סרט כריסמס חייב להיות עם סוף טוב ודביק-דביק), הוא אפילו היה יכול להיות סרט מוצלח. באמצע הסרט היתה "הפסקת פינוק" עם חטיף אנרגיה חדש של תלמה. החלוקה של החטיף גם היא לא הוסיפה לאף אחד מהנוכחים (ואני מדברת גם על תלמה ובעיקר על גולשי תפוז) כבוד. במהלך הסרט הביאו סלסלות עם החטיף והיו כאלה שטרחו לחטוף מיד, בחסות החשכה, לקחת שניים-שלושה חטיפים והגענו למצב שהיו כאלה שקיבלו כמה חטיפים, בעוד ששורות שלמות לא קיבלו בכלל. כשהגיעה ההפסקה עצמה, הגיעו הבנות מטעם תלמה לבדוק מה קורה ואז הסתבר שהכינו כמות מדוייקת של חטיפים, לפי מספר הנוכחים, ועקב חוסר ההתחשבות של חלק מהגולשים, הגענו למצב הלא נעים. הבנות הצעירות, שההתנהגות הצליחה לעצבן אותן ושירות הוא כנראה לא הצד החזק שלהן, התחילו להתווכח עם אנשים איך יכול להיות שאחרים קיבלו והם לא. לא נעים בכלל.
כשהגעתי הביתה, נתתי לצעיר שלי את החטיף שקיבלתי (בדם, יזע ודמעות) והוא היה מבסוט ואמר שהחטיף ממש טעים.
תודה לתפוז
שהזמינו אותי לאירוע (שבו זכיתי לפגוש, שוב, כמה וכמה אנשים מקסימים [כגון האמא של המתחילה מחדש], שלא יוצא לי לפגוש אותם ביום-יום) ולתלמה, על ההשתדלות ועל הסרט. בסך הכל, העברתי בוקר נחמד, בחברה טובה.

עפרה , לא אוסיף דבר בנושא אירוח "תלמה". אכן

היה פספוס רציני שלהם. גם אני הרגשתי בישיבות עבודה שונות. לעומת זאת הסרט ממרום גילי
גרם לי לחשוב על מערכות יחסים בין הורים לילדים בוגרים. אשמח אם תכנסו לפורום ותגיבו לפוסט בנושא הסרט. חוץ מזה היה לי כיף של ממש לפגוש אותך

ברח לי...

למרות ש"ממרום גילי" הוא לא "ממרום גילך", מאוד הזדהיתי עם הדמות של פרנק ועם המצב שאליו הוא נקלע. היה קשה לי לראות איך הילדים מתייחסים אליו ואיך הוא מנסה לאחות את הקרעים, בלי בעצם לדעת מול מה הוא עומד, כשברקע הוא צריך להתמודד עם מצב חדש לגמרי, שהוא לא בחר בו ולא רצה בו...

kdr

New member
הפעם תפוז קנתה אתכם בנזיד עדשים מעופש

אולי זה יגרום להרהור נוסף בפעילות הפסולה של תפוז למיסחור הפורומים.

Master Stav

New member
ושהאירוע מצליח מה אז יש ך להתלונן .....

יגאל הרי אתה נהנה מזה ...כפולני טוב לשבת בחושך ....לסרוג ....סוודר ..... שאני אמצ......

kdr

New member
טעות בידייך

אם תבדוק את ההודעות הישנות, מעולם "לא אהבתי" (במילים עדינות) את התנהלות תפוז בקניית כותבים עבור נזיד עדשים. הפעם הנזיד מעופש. מאז שהפשפש עלה למעלה, הגלישה בתפוז הפכה מסחרית ברמות, מי כמוך יודע שאני כבר השעיתי עצמי מהגועל, התגובות במסרים היו אוהדות, חזרתי מתוך כבוד לבקשה. המקרה המשמח האחרון רק מחזק אותי להישאר ולחזות בנפילת האימפריה. אולי זה יעיר מישהו למעלה למעלה בהנהלה (לא הפיונים) ותפוז יחדול מהשיטות הרדודות של פרסום דעה של משתתף על מוצר רק בגלל שהוזמן לערב מיוחד. זו פרסומת בשפלותה.. בקטע שאני פולני - צדקת.

Master Stav

New member
צר לי לומר שאני רחוק מלהסכים איתך

אני אחד מאלו שפנה אליך בבקשה לחזור ..... מצד שני ....ידידי ...אמרתי בעבר ואעיר את עיניך שוב ....ושוב ..... תפוז אתר מסחרי , איש לא קונה את הביקורות ולראייה חלקן לא טובות מצד שני הגולשים מקסלים היזשמנותך להחשף למוצרים שירותים ואירועים שונים ויש פה מצב של WIN WIN ....מאחר וגולשים אחרים מקבלים את ההיזדמנות לקרוא מה היה .... אתה רואה בזה התמסחרות ונזיד עדשים ...אני רואה בזה המשך טבעי לאתר קהילות בבעלות פרטית שרוצה להרוויח ונותן הרבה יורת ממה שהוא מקבל .... לגבי הפולני גם אני ....מה אתה משוויץ ?

kdr

New member
אני לא משוויץ, סתם סובל בשקט

מי כמוך המצוי ברזי שיטות הפרסום מבין מה מתרחש כאן. המבין מבין.

חבל שזה היה כך

אבל לפחות העברת כמה שעות בחברת אלו שאת באמת אוהבת ... אני בכלל הבנתי שהאירוע הזה פתוח לקהל הרחב ולא רק לתפוז, אבל לא משנה. ואת... את לא צריכה אירוע כתום כדי לפגוש אותי, את יודעת .... אז מה את אומרת ?

../images/Emo24.gif את יודעת שאני תמיד אשמח לפגוש אותך

רק שמאז שגנבו לי את הנייד, אין לי את המספר שלך וחוץ מזה - בקושי יש לך זמן לנשום, אז לחברות?

מסכימה עם מה שכתבת

כאשר הגעתי הסדרנים במקום הפנו אותי לתור הארוך שהשתרך שם. במקרה גילינו שיש תור נפרד לאנשי תפוז. המאפים היו יבשים וממש לא טעימים - מה כבר אפשר לצפות מבורקס ורוגעלך? החטיף הגיע לשורה האחרונה בה ישבתי בחסות החשכה אך ויתרתי עליו. הסרט עצמו היה מקסים. אהבתי את המשחק של רוברט דה נירו וכאב לי איתו ברגעים מסויימים.

אילה56

New member
ארוחת בוקר מפנקת!!!

שום פינוק לא היה. זו היתה ארוחת בוקר של 'לצאת מידי חובה'! מזל שהכורסאות באולם היו מפנקות ונוחות. KDR אני לא מסכימה איתך שתפוז קנתה אותנו במחיר של נזיד עדשים. יש כאן בחירה. הם מזמינים, ואתה בוחר אם ללכת או לא. לי התאים ללכת לסרט. דבר שאני לא נוהגת לעשות. ת'אמת - ציפיתי גם לארוחת בוקר מפנקת. וזה לא היה.

kdr

New member
מבחן התוצאה

כשדברים עוברים להיות ממוסחרים וחסרי מגע אנושי - זו התוצאה. לו מישהו מהמארגנים היה טועם ממה שהוגש, היה זורק לפח ומזמין כמה דברים ממזנון מקומי אם הוא מכבד את תפקידו. אני בטוח שאיש מאלה שבחרו להגיע לא ציפה לבוז וזלזול שכזה. כאן רק הכסף מול עיני המארגנים. הכבוד נרמס משני הצדדים, זה הכיוון עליו התרעתי, ההתמסחרות רק בראשוניותה. מה בפעם הבאה ? שוב אנשים ירוצו לאכול זבל חדש רק כדי שיספרו כמה זה טעים ? לצורך הגילוי הנאות, במסגרת עבודתי אני מוזמן לטעימות והתרשמות על מוצרי ספקים שונים כדי לבחור בהם. מעולם לא הסכמתי ! לא זו הדרך שתגרום לי להעדיף מוצר זה או אחר. כשמזמינים עובד חברה המקבל שכרו מהחברה לצפות בחידושים - זה לגיטימי. כשמנסים להשפיע בדרכים נלוזות על משתתפי פורום כזה או אחר בפרסום זול ובזוי - זה דבר אחר. לפחות בסרט לא פיספסו. טוב, זו לא הפקה שלהם.

שחף ים

New member
כבר כמעט הצטערתי שלא פניתי בזמן לקבל

הזמנה לבוקר מפנק, אך לשמע התורים שמחתי שלא הגעתי, אני שונאת תורים, מה אנחנו ברוסיה

Master Stav

New member
לפעמים אתה סתם קשה

במסגרת עבודתי אני מוזמן לטעימות והתרשמות על מוצרי ספקים שונים כדי לבחור בהם זו הטעות שלך לא לבחור בהם אלא להתרשם מהם ....ואז זו הבחירה שלך זה אל שמוחלקות לכיסי הבלוגרים , פורומיסטים מעטפות ....יש פה סוג של חגיגה תקשורתית שמקובלת בכל מקום בעולם ובמסגרתה שני הצדדיםא מורים להצאת נישכרים הגוף המסחרי בגין החשיפה והגוף הפרטי קרי הכותבים כמי שיצאו ולו ליום אחד או כמה שעות מהקונכיה שלהם חוו משהו ומבתקשים לספר עליו ....

למעלה