בוקר עצוב

שמלת תחרה1

Well-known member
לא נותנים לעם ישראל להשתקם, פיגוע רצחני
צאלה גז מהיישוב ברוכין נרצחה בפיגוע בשומרון, בנה יולד בבית החולים; האב נפצע
מתה מפצעיה האישה שנפצעה אנוש בפיגוע סמוך לפדואל וברוכין הייתה בהיריון מתקדם. התינוק שלה יולד בבילינסון, אך מצבו לא ברור. הפרמדיק שהגיע ראשון לזירה ל-ynet: "לא אירוע רגיל". מצב הבעל התייצב, צה"ל מכתר את ברוקין ומנהל מצוד אחר המחבל, בסיוע כוחות מיוחדים. נתניהו: "סומך עליהם שיבואו איתו חשבון".
ואני שואלת המפגינים לטובת המחבלים, אינם אוהבי המדינה ואזרחיה?
היוצאים לשיפור תנאי המחבלים, אינם שומעיחם היכן הוחזקו השבויים, ובאילו תנאים?
די לתתמוך במחבלים, די לקרוא למדינה אחת ל2 עמים, הערבים רוצים את מדינת ישראל לעצמם, ותומכי הערבים מחזקים אותם.

התומכים במפגני הערבים מחזקים אותם, תחזקו את הצד הישראלי.

המוסלמים כובשים את אירופה, בואו נשמור על ישראל

תקווה25

Well-known member
לא נותנים לעם ישראל להשתקם, פיגוע רצחני
צאלה גז מהיישוב ברוכין נרצחה בפיגוע בשומרון, בנה יולד בבית החולים; האב נפצע
מתה מפצעיה האישה שנפצעה אנוש בפיגוע סמוך לפדואל וברוכין הייתה בהיריון מתקדם. התינוק שלה יולד בבילינסון, אך מצבו לא ברור. הפרמדיק שהגיע ראשון לזירה ל-ynet: "לא אירוע רגיל". מצב הבעל התייצב, צה"ל מכתר את ברוקין ומנהל מצוד אחר המחבל, בסיוע כוחות מיוחדים. נתניהו: "סומך עליהם שיבואו איתו חשבון".
ואני שואלת המפגינים לטובת המחבלים, אינם אוהבי המדינה ואזרחיה?
היוצאים לשיפור תנאי המחבלים, אינם שומעיחם היכן הוחזקו השבויים, ובאילו תנאים?
די לתתמוך במחבלים, די לקרוא למדינה אחת ל2 עמים, הערבים רוצים את מדינת ישראל לעצמם, ותומכי הערבים מחזקים אותם.

התומכים במפגני הערבים מחזקים אותם, תחזקו את הצד הישראלי.

המוסלמים כובשים את אירופה, בואו נשמור על ישראל
צודקת בוקר עצוב מאד

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
צודקת בוקר עצוב מאד
מתוך הכתבה
המצוד אחר המחבל שביצע את הפיגוע נמשך. הלוחמים שהוקפצו למקום סורקים באזור במשך שעות
בשביל מה לחפש את המחבל? המחבל בא לקחת חיים, ואם יתפס את שלו עשה.https://www.calcalist.co.il/local_news/article/rkxmvkmwlx

Harrington

Well-known member
מנהל
כפי שכתב מישהו בפורום מקביל, צד אחד יצא אתמול מהבית כדי להביא חיים לעולם, צד אחר יצא באותה עת כדי ליטול חיים מהעולם.

לצערנו האירוע יטופל ככל הנראה תחת אותן קונספציות ישנות ומבלי שישראל תפגין שהיא הפיקה לקחים מאירועי השנים האחרונות. כלומר ירדפו את המחבל עצמו, אולי יעצרו אותו (כדי שיהיה את מי לשחרר מאוחר יותר), אולי יחסלו אותו (רק אם יסרב להיכנע), ובזה ייגמר הסיפור. משפחתו תמשיך לחיות בכיף במקום מגוריה, תהנה מקצבה יפה שתקבל מהרשות הפלסטינית (שנהנית מתרומות אירופאיות בין השאר), אולי ייקרא כיכר על שמו של המחבל בכפר ממנו יצא והעולם יחזור לתרדמתו, עד לפעם הבאה.

אה, וכמובן שיוחזרו פה ושם כמה מחסומים באיו"ש, מאלה שהוסרו רק לפני שבוע. באזורים בהם זה יקרה רמת הפח"ע תרד, יבוא מפקד חדש, יראה שאין פח"ע, יסיר את המחסומים, יהודים ישלמו בחייהם, המחסומים יוחזרו וחוזר חלילה. ואנחנו נקבור את מתינו, כולם יצקצקו בלשון, אבל בתכל'ס זה לא יעניין אף אחד במיוחד.

Harrington

Well-known member
מנהל
דברי בעלה הפצוע הי"ו של צאלה גז ז"ל הי"ד הבוקר לקבוצת חברים (להבנתי מתורגם מאנגלית):

"שלום חברים, יום עצוב היום.
הלילה אשתי נרצחה.

היינו בדרכנו לבית החולים כדי ללדת בשמחה את בננו הרביעי.
כמובן שאני שבור, זה טבעי, אבל אני גם מודה לה' שנשארתי בחיים ואהיה חזק כדי להמשיך ולהיות אור לעולם כולו.

כי לעולם לא ניתן להם לשבור אותנו.
אני מאוד מאוד עצוב, אבל אמשיך להילחם למען רווחת עמנו.

אני אוהב את כולכם.
אנחנו נשרוד, נצליח ונשגשג.
ה' הוא אחד.
בזמנים טובים וגם קשים –
זה לא משנה.
אם זה מהמלך האחד והיחיד שלי – אני מקבל זאת באהבה.
תגידו שאני משוגע,
אבל האם לא כולנו כאלה?".

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
דברי בעלה הפצוע הי"ו של צאלה גז ז"ל הי"ד הבוקר לקבוצת חברים (להבנתי מתורגם מאנגלית):

"שלום חברים, יום עצוב היום.
הלילה אשתי נרצחה.

היינו בדרכנו לבית החולים כדי ללדת בשמחה את בננו הרביעי.
כמובן שאני שבור, זה טבעי, אבל אני גם מודה לה' שנשארתי בחיים ואהיה חזק כדי להמשיך ולהיות אור לעולם כולו.

כי לעולם לא ניתן להם לשבור אותנו.
אני מאוד מאוד עצוב, אבל אמשיך להילחם למען רווחת עמנו.

אני אוהב את כולכם.
אנחנו נשרוד, נצליח ונשגשג.
ה' הוא אחד.
בזמנים טובים וגם קשים –
זה לא משנה.
אם זה מהמלך האחד והיחיד שלי – אני מקבל זאת באהבה.
תגידו שאני משוגע,
אבל האם לא כולנו כאלה?".
הלך להביא ילד לעולם, איבד את האשה שלו, והוא אומר שישרוד, וודאי שישרוד, האשה הלכה לעולמה, היא לא שרדה, ואולי היא זו ששילמה עבור החלום לשגשג.

Harrington

Well-known member
מנהל
הלך להביא ילד לעולם, איבד את האשה שלו, והוא אומר שישרוד, וודאי שישרוד, האשה הלכה לעולמה, היא לא שרדה, ואולי היא זו ששילמה עבור החלום לשגשג.
היא שילמה. הוא שילם. ילדיהם משלמים. הוריהם משלמים. הישוב בו התגוררה וכל חבריה משלמים. עם ישראל משלם.

משלמים על "החלום לשגשג", משלמים על היותם יהודים, משלמים על סירובם להיכנע, משלמים. אבל המסר שמעביר הבעל הי"ו בהחלט מסר חשוב לטעמי. דווקא היום, ביום הלווית רעייתו. דווקא כעת, כשהמחבל עדיין במנוסה וחושב שהצליח. דווקא בימינו, כשהעולם זועק על הפלסטינאים המסכנים. מסר חשוב מאוד, לעצמו, למשפחתו ולקרוביו, לעולם כולו ולכל עם ישראל.

למעלה