בוקר נפלא

שי1951

Member
יום טוב לכל חברי ../images/Emo82.gif הפורום ../images/Emo79.gif

הנה בקרוב מסתיימת לה שנת תשס"ו ושנה חדשה - תשס"ז - בפתח. מי יתן ותהיה זו שנה טובה לכולנו - וגם למדינה מצרף במה צלילים להנאתכם (שאני מקווה שמבטאים את רצוננו בשנה טובה)
 

mini25

New member
מתכון לראש השנה נכון העלה חיוך על

שפתי .ביכלל כל יום מחדש הפורום מעלה חיוך וצחוק על פני הלואי ונמשיך כך לאורך שנים צריך לעשות מיפגש אני מאד רוצה להכיר מיקרוב .אני מהקריות .יש בפורום מהסביבה .?שנה טובה ומתוקה .
 

telavivit

New member
הזמנה לסיור רגלי בת"א, בדגש אמנות

המרכז להכרת ת"א עורך סיור בנושא : בתים מעוטרים באריחי קרמיקה "בצלאל" בתל אביב ביום שבת 16.09.06 בשעה 10:00 נפגשים בשעה 10:00 ברח' ביאליק 22 בתל אביב ( ע"י כיכר ביאליק). משך הסיור: 2.5 שעות לערך. אין צורך בהרשמה מראש. בתים מעוטרים באריחי קרמיקה "בצלאל" בסיור זה נלך בעקבות בתים מעוטרים באריחי קרמיקה מיוחדים במינם, פרי עבודתם של אמני "בצלאל" בשנות העשרים של המאה שעברה. הדגמים לעיטורי הקרמיקה צוירו ע"י מורים בבצלאל, בהם – זאב רבן, בוריס שץ, יעקב אייזנברג ועוד . קישוטי הקרמיקה נראים עד היום בבתי ת"א והם בולטים בצבעוניותם על רקע בתי העיר הלבנה-אפורה. נלך בנתיבם ונתרשם מהאמנות שמציע לנו ה"מוזיאון הפתוח" שברחובות העיר.
 

yaely2

New member
מנהל
הסיור בתל אביב

שלום תל אביבית, ברשותך, משלימה את שהשמטת. מחיר הסיור 30 ש"ח
 

נורית44

New member
אלפרד סיסלי נופים../images/Emo20.gif

להנאתכם מצגת נופים יפה אלפרד סיסלי (רמקולים) המשך ערב נעים לכולם נורית
 

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב ותודה לך נורית ../images/Emo24.gif

ערב טוב נורית
, התפעלתי מאלפרד סיסלי שלא היכרתי קודם. חייבת לציין שהוא מצייר נפלא, כמעט כמו עמליה שלנו שבפורום תודה לך
 

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לפורום המקסים ../images/Emo82.gif../images/Emo29.gif

ערב טוב לחברים התורמים בכתיבה ובכל מיני פרפראות אחרות. המון שפע בריאות לכולם. אנו לפי הימים הנוראים, ימים המזכירים לנו להרהר שוב בדברים שעשינו נגד ה' ונגד האדם הפרטי. משנה מסכת יומא פרק ח משנה ט האומר אחטא ואשוב אחטא ואשוב אין מספיקין בידו לעשות תשובה אחטא ויום הכפורים מכפר אין יום הכפורים מכפר עבירות שבין אדם למקום יום הכפורים מכפר עבירות שבין אדם לחבירו אין יום הכפורים מכפר עד שירצה חברו את זו דרש רבי אלעזר בן עזריה אם חושב אדם שהוא מתוך כוונה יעשה רע ואחר כך יתחרט ויאמר "סליחה" והכול יחזור לקדמותו מסבירים לו, שאם הוא יתכנן דבר כזה, אף אחד לא מבטיח לו שהוא יזכה להגיע ליום כדי לבקש תשובה. והדבר החשוב הוא: שעבירות שעשה אדם כלפיי ה' כלפיי שמיים, יוכל לשוב מדרכו וייסלח לו, אך אם פגע בזולת...עד שלא יבקש אישית סליחה זה תמיד יהיה רשום לו כפגיעה וחטא. *** זהו אלעזר בן עזריה המוזכר בהגדה של פסח. סתווניות תודה שפתחת את השער לנעמי, קרה לי דבר דומה על אותו עיקרון.בשנים הראשונות לנישואיי גרתי בשיכון עמידר, בתים בני 1- 2 עשויים בטון ובקיץ יצאנו לכביש שבתוך השיכון כדי להצטנן מעט מהחום הלוהט של הקיץ. עוד אני הולכת עם שכנתי ומפטפטת הצטרפה אישה שלישית מהקצה השני של השיכון ואמרה "יצאתי מהבית, כי הוא ממש תנור" לאחר חצי שעה היא אמרה שהיא פורשת לביתה. שאלתי אותה "את חושבת שהתנור כבר התקרר?" והיא התחילה לצעוק "מאיפה את יודעת שיש לי בעיות עם בעלי ושהוא מחומם עליי?" לנורית המון מזל טוב לעידית בתך היקרה, מאחלת לה ובעקבות זאת לך, המון אושר. לאריקה לא מבינה מה הולך עם המחשב שלך, אך מבינה גם מבינה מה עושים עם בעל שעושה בעיות. איך אומרת ורדה רזיאל ז'קונט "תזרקי אותו" יש כל כך הרבה מחשבים צעירים ויפים בחנות. לשלמה ואף על פי שזה כבר קיים במועדפים, אינני יכולה שלא להתפעל ממקבץ הידע שיש באתר הזה. (של בר אילן). לשי תודה על השיר לשנה הבאה, נקווה שאכן יהיה טוב. ערב ולילה נעימים לכולם ללא יוצא מהכלל, אפילו למציצים.
מומלץ ללחוץ על התמונה
 
למעלה