ערב טוב לפורום המקסים ../images/Emo82.gif../images/Emo29.gif
ערב טוב לחברים התורמים בכתיבה ובכל מיני פרפראות אחרות. המון שפע בריאות לכולם. אנו לפי הימים הנוראים, ימים המזכירים לנו להרהר שוב בדברים שעשינו נגד ה' ונגד האדם הפרטי. משנה מסכת יומא פרק ח משנה ט האומר אחטא ואשוב אחטא ואשוב אין מספיקין בידו לעשות תשובה אחטא ויום הכפורים מכפר אין יום הכפורים מכפר עבירות שבין אדם למקום יום הכפורים מכפר עבירות שבין אדם לחבירו אין יום הכפורים מכפר עד שירצה חברו את זו דרש רבי אלעזר בן עזריה אם חושב אדם שהוא מתוך כוונה יעשה רע ואחר כך יתחרט ויאמר "סליחה" והכול יחזור לקדמותו מסבירים לו, שאם הוא יתכנן דבר כזה, אף אחד לא מבטיח לו שהוא יזכה להגיע ליום כדי לבקש תשובה. והדבר החשוב הוא: שעבירות שעשה אדם כלפיי ה' כלפיי שמיים, יוכל לשוב מדרכו וייסלח לו, אך אם פגע בזולת...עד שלא יבקש אישית סליחה זה תמיד יהיה רשום לו כפגיעה וחטא. *** זהו אלעזר בן עזריה המוזכר בהגדה של פסח. סתווניות תודה שפתחת את השער לנעמי, קרה לי דבר דומה על אותו עיקרון.בשנים הראשונות לנישואיי גרתי בשיכון עמידר, בתים בני 1- 2 עשויים בטון ובקיץ יצאנו לכביש שבתוך השיכון כדי להצטנן מעט מהחום הלוהט של הקיץ. עוד אני הולכת עם שכנתי ומפטפטת הצטרפה אישה שלישית מהקצה השני של השיכון ואמרה "יצאתי מהבית, כי הוא ממש תנור" לאחר חצי שעה היא אמרה שהיא פורשת לביתה. שאלתי אותה "את חושבת שהתנור כבר התקרר?" והיא התחילה לצעוק "מאיפה את יודעת שיש לי בעיות עם בעלי ושהוא מחומם עליי?" לנורית המון מזל טוב לעידית בתך היקרה, מאחלת לה ובעקבות זאת לך, המון אושר. לאריקה לא מבינה מה הולך עם המחשב שלך, אך מבינה גם מבינה מה עושים עם בעל שעושה בעיות. איך אומרת ורדה רזיאל ז'קונט "תזרקי אותו" יש כל כך הרבה מחשבים צעירים ויפים בחנות. לשלמה ואף על פי שזה כבר קיים במועדפים, אינני יכולה שלא להתפעל ממקבץ הידע שיש באתר הזה. (של בר אילן). לשי תודה על השיר לשנה הבאה, נקווה שאכן יהיה טוב. ערב ולילה נעימים לכולם ללא יוצא מהכלל, אפילו למציצים.
מומלץ ללחוץ על התמונה