בוקר נפלא

zitasky

Member
זיכוי לרשת מגנוליה

יש בידי זיכוי ע"ס-576 ש"ח, לרכישה ברשת מגנוליה(רשת ארצית של תכשיטי כסף). לצערי, נקלעתי למצב כלכלי רע, כשבראש מעייניי היום..קיום בסיסי ולא תכשיטים. אשמח מאד אם מישהי שמתכוונת לקנות תכשיטים במגנוליה(יש להם תכשיטים מהממים והזיכוי בתוקף למשך שנה)-תרכוש הזיכוי ממני ותאפשר לי לשדרג את שולחן החג הקרב. תודה

sitvaniyot

New member
בוקר נפלא

לאביבה ברכות לנכדה. אתר של טיפים? באיזה נושא? קחו טיפ חברות וחברים. כמעט לכל נושא יש בתפוז פורום. כנסו אליו וחפשו בסרגל של הפורום, את הקטגוריות, מאמרים, קישורים. תהיו מופתעים ממה שתמצאו שם וזה בחינם. מחשב זה לא בשביל להעביר בדיחות ומצגות אבל בכל זאת קחו אחת, ושיהיה לכם יום טוב. פורסם מחקירת הנשיא קצב: תת-ניצב סגלוביץ: ובכן אתה טוען כבוד הנשיא שזה הכל ענין של אי הבנה כבוד הנשיא: בוודאי, בוודאי תת-ניצב סגלוביץ: האם תוכל לפרט בבקשה כבוד הנשיא: ובכן באותו ערב ישבתי בלשכתי והשקפתי מבעד לחלון הפתוח על הנוף הירושלמי המקסים, ואז נכנסה ללשכתי מזכירתי הנאמנה א'. רציתי שגם היא תהנה מהנוף הנהדר, וכשהיא התקרבה לשולחני אמרתי לה: " א', הציצי החוצה" וככה התחילה כל הפרשה....

בוקר טוב, הבדיחה של סיתונית

מזכירה לי סיפור אמיתי שקרה לי לפני יותר מ30 שנה. הבת שלי היתה קטנה בת שנה + ואהבה מאד לברוח מן הבית. והשכנה שלי קראה לה בשם חיבה "ציצי". יום אחד בא אלי איש חברת החשמל לקרוא את השעון, והוא אומר לי : "גברת, הציצי שלך בחוץ". - כמעט נתתי לו סתירה - כולי המומה. הוא כנראה הרגיש מה אמר ותיקן את עצמו "התינוקת שלך בחוץ" - התברר שהוא שמע את השכנה לקרוא לה "ציצי תחזרי הביתה".

נורית44

New member
בוקר טו../images/Emo42.gifב ובוקר אור

סיתונית סבתא נעמי ולמצטרפים
חלף ועבר לו השבוע וסוף השבוע בפתח, שיהיה לכולנו יום נעים שכולו טוב יום מלא אור ושמחה היום ה14.9 הוא יום שמחה עבורי ומשפחתי בתנו הבכורה עידית חוגגת היום יום הולדת 23 את האירוע אנו חוגגים בארוחה משפחתית בביתנו יחד עם הורי אחותי התאומה משפחתה והחבר של הבן. היום אני ביום חופשה עוד מעט אפשיל שרבולים ואתחיל בהכנת ..... לכבוד יום הולדתה של עידית ביתי היקרה מצרפת מצגת - להנאתכם נורית

חיניה

New member
אתמול ראיתי את הסרט "אביבה אהובתי"

אני בהחלט ממליצה.סרט יפה המדבר על ניצול של אדם פשוט ואיך אשה נשאבת לים הבעיות של כל המשפחה ומה היא מוכנה להקריב.עשוי בטוב טעם. אגב סינימה סיטי היא מקום מקסים בו אפשר למצוא הרבה סרטים גם אם אינם מוצגים (או שעות לא נוחות) בסביבה הקרובה.בעלי כרטיס אשראי דיינרס יכולים לרכוש שניים במחיר אחד ויש (לא ביחד) הנחה לגימלאים כל היום גם בהצגות ערב וגם בשישי שבת.

erika6

New member
המחשב שלי חולה

לפעמים נותן ולפעמים לא נותן. לפני שאני מדליקה אותו עושה את תפילת המחשב, יש לו בעיה פיץ פצפון, צריך לפתוח את המארז, וסדר כרטיס להוציא ולהכניס בחזרה וזה הכל ברור לכם שאפילו לא אנסה. אני מחקה בסבלנות שהטכנאי יהיה לו זמן בשבילי. הבעיה, שהוא צריך להגיע אלי מרחוק, ורק עליו אני יכולה לסמוך. אז אני מחכה שיצלצל. פעם לפני שנתיים הלכתי לקורס טכנאות מחשב, מה אגיד לכם המדריך היה כל כך גרוע, שכולם יצאו משם, מה זה מבולבלים יותר ממשהיו לפני הקורס. המכללה הכירה בזה, רק מה התלמידים לא רצו לחזור על הקורס הכסף הלך "כלים לחיים לא קבלנו" ואני לא אנסה לפתוח את המארז אין סיכויים. מצגת אייל גולן

אדזה

New member
רות המואביה

היי רות,רק עכשיו שמתי לב לתגובתך בקשר לנהיגת גברים,לא יכולה להיות לי דעה בנידון כי אינני נוהגת,יחד עם זאת נהוג לומר שעם הגברים זה לא קל אבל עוד יותר קשה בלעדיהם.ממקום זה אני רוצה לאחל שנה טובה ,זהירות בנהיגה ,ידידות אהבה ואחדות לכל בית ישראל.

זל טוב נורית לך ולבתך עדית

רציתי רק לספר לך שגם לי יש בת עדית (בשבוע הבא בת 33 ) וגם לי יש אחות תאומה זהה (סבתא רות) האם תאומתך גם זהה?

נורית44

New member
../images/Emo51.gifעל האיחולים והברכות

סבתא נעמי אכן אנו תאומות זהות. ומאוד קשורות אחת לשניה. אנו גרות קרוב מתראות הרבה ובכל יום משוחחות בטלפון. כיום יש מעט שוני ביננו וזה בשל תיספורת צבע שער ומבנה גוף, אך יש כאלו שעדין מבלבלים ביננו... המשך יום נעים לכולם. מצרפת מצגת להנאתכם- רמקולים חובה נורית

נורית44

New member
מתכון ל../images/Emo212.gifלכבוד השנה החדשה

התקבל במייל לכבוד השנה החדשה רציתי לתת לכם מתכון עוגה לשנה החדשה מתכון לעוגת השנה טובה 12 מנות אופן ההכנה: נוטלים 12 חודשיים מנקים היטב מקטנוניות,מרירות,קמצנות וחרדות מחלקים כל חודש ל29-30 יום כדי שיספיק לכל השנה מערבבים בכלי גדול 3 כוסות עבודה 2 כוסות מצב רוח והומור 3 כפות גדושות אופטמיות 1 כף סבלנות קומץ שקט קורט הבנה והערכה הדדית שופכים על כל התערובת הרבה שמחה וממסים בחום של אהבה לקישוט מוספים למאפה זר של תשומת לב ומגישים יום יום עם מצב רוח מרומם שתיהיה לכולנו שנה טובה

נורית44

New member
בדיחה../images/Emo6.gif

בעל חוזר מאוחר בלילה הביתה מתעוררת אישתו ושואלת ברוך מה השעה? עונה ברוך, בסך הכל עשר יקירתי ובאותו רגע ממש מצלצל השעון הקיר צילצול אחד שואלת האישה ברוך? אם השעה עשר אז למה השעון מצלצל צילצול אחד? עונה הבעל בכעס מה את רוצה? שהוא יצלצל גם את האפס...?

למעלה