בוקר נפלא

בוקר נפלא

היום התעוררתי ב5 וחצי התארגנתי מקלחת ויצאתי החוצה אחי אסף אותי ולקח אותי לבלינסון היתיי הראשונה בשעה 8 ועשרה ספגתי קצת לייזר לעין השמאלית שאוכל לקרוא אותך טוב יותר נשמע לך מוכר מכפה אדומה? כיום לכפה אדומה יש משמעות אחרת בפי הדור הצעיר ועכשיו חושבת מה לעשות הלאה , כי לא בדיוק ישנתי הלילה יש מישהו בשכונה שיש לו תרנגול שצועק כל הלילה קוקוריקו ושותק רק שזורחת השמש , ואז כבר הייתי בדרכי החוצה היה כייף להיות עם אחי מאד התגעגעתי אליו והגענו מהר ובסיום הטיפול באה דודה ללוות אותי למונית שתקח אותי הביתה כי הראיה נפגעת בגלל ההרחבה , וצריכה שהיא תעזור לי בראיה של הדרך

נסיכה יקירה,העיקר הבריאות ../images/Emo24.gif

איך בילית בשאר היום?

תראי יום מיוחד היום

הגעתי מוקדם מאד , איתי המתין איש לא צעיר נחמד משהו , אבל המון סיפורים על מסעות אירופהובעולם תנחשו מאיפה? תופתעו על המוצא שלו ובעוד אנחנו ממתינים לפקידות שיפתחו הגיע הפרופסור שצינתר אותי נגש אלי ללחוץ את ידי ושאל אותי למעשי במרפאה הריקה חייך אלי בכזה שמחה, ואמר תשמרי על עצמך הוא שרואה המון אנשים ונשים זכר אותי ואת שמי זה היה מדהים אבל אליה וקוץ בה , מסתבר שאצטרך לעבור את הניתוח שעבר ביגי בנתיים אני מסרבת לעבור את הניתוח , מסתפקת עין השמאלית תמיד יכולה לקרוץ בימנית במילא היא לא מעבירה תמונה ואת הטיולים שלי סיימתי בקניית שמן ריחני למסג ויצאתי מבלינסון מבושמת ומאושרת על בוקר נפלא והמשך היום באתי מול המחשב חיכו לי המון מסרים בשעה 5 נכנסתי לישון כי העין כאבה התעוררתי מצלצול טלפון של השכנה האהובה עלי השעה היתה כבר שבע וחצי , כבר חשוך בחוץ ואני רעבה אז קמתי הכנתי מרק ירקות עם אורז מלא לארוחת ערב והערב יש משימה במחשב לעדכן את ערכי הסוכר במחשב ומחר טיול לעיר להחליף סוללה למכשיר בדיקת הסוכר וצריך ולהביא תרופות מהמרפאה של קפות חולים ולקנות ירקות עופות ודגים לסוף השבוע מלא משימות ורק בורא העולם ינווט אותי מה נעשה הכל תלוי ברצון שלו , ובמה שהוא יתן לי לבצע מחר

למעלה