בוקר נפלא לכולם :)

בוקר נפלא לכולם :)

רציתי לשמוע את דעתכן בנות- מה אתן מעדיפות, חדירה או ירידה?

חשוב לציין ש..

מה לעשות.. אני לא גומרת מחדירה (הייתי עם מספיק פרטנרים כדי לדעת בוודאות)

lulit

New member
זה כמו לשאול

מה עדיף: מנה ראשונה או קינוח.. כדי שהארוחה תהיה מושלמת, ברור שהולכים על שניהם. לפעמים אמנם מעדיפים איזה נשנוש מתוק (או מלוח), אבל לרוב ארוחה של שבע מנות, עדיפה על סנדוויץ', לא? (מה היא רוצה??) בתאבון!

שניהם ורצוי באותו הזיון!

פעם היה לי בחור שלא אהב לרדת לי. זה היה מתסכל עד בלתי נסבל!! לעומת זאת היה לי בחור אחר הירד בכיף אבל בשל סרבנות קונדומים ביקוריו בתוכי היו קצרים מאוד מאוד - גם זה היה מתסכל עד בלתי נסבל!!!

Nלי שם

New member
סרבנות קונדומים??....../images/Emo6.gif

וזה לא הייתי אני....
הרבה גברים לא משתמשים בגומי....מעטים יודו בזה.

ועוד אומרים שאנחנו לא זהירות

אתה יודע שראיתי בטי וי, מחקר על אמצעי מניעה לגברים אך מוזר, גברים לא רוצים לקחת אפילו כמעט בתרו ניסיון למה רק אנחנו הנשים צריכות לדאוג לבטחון שלנו ושלכם הא? חחחח

Nלי שם

New member
יקירתי...כל אחד אחראי על עצמו.

אני סרבן מוצהר של גומיות!!! במידה ואצל הבחורה זה להיות או לחדול, אני אומר לה שלום יפה.. זכותה לדרוש יחסי מין עם קונדום, וזכותי לא לרצות. שום דבר לא בכפייה, וכל אחד יישמור או לא ישמור על עצמו. עד היום נתקלתי בבחורות בודדות שהדרישה לגומי היתה חד משמעית. ונתקלתי בהרבה נשים בימי חיי....הרבה!!!!

Nלי שם

New member
תשובה פשוטה מאוד!!!!

אם הן חוששות, שידרשו קונדום!!!! אני לא חושש, ממש לא!!! יש לי חששות אחרים בחיים, הרבה יותר רציניים, והרבה יותר מוחשיים. כל כך מצחיק אותי ומצד שני מעציב אותי לחשוב שאם כל אלה שמצהירים על שימוש בקונדום כדרך לשמור על חייהם, היו שומרים על עצמם ועל חיי אחרים באותה אדיקות, חיינו היו נראים הרבה יותר יפים. פתאום כולם משתמשים בקונדום מתוך התחשבות לשמור על בריאות הפרטנרית שלהם.... יקירתי, אחנו מדברים על ישראלים??? לרגע שכחתי שאני פה בארץ.

למעלה