בוקר נפלא לכולם :)

אבללללללללללל

אם הן דורשות ואתה מאוד רוצה אותן, ואתה מסרב , אז אתה מעדיף להגיד לא והן לאואז לעבור הלאה? מוזר

אבל רגעעעעעעעעעעעע

בוא נגיד הן אומרות טוב בלי, ואז אתה עושה ואם יש להן מחלות והן לא יודעות או לא איכפת להן אתה מסתכן בהדבקות? ומה עם הריון?

Nלי שם

New member
אם יש להן מחלה...נדבקתי!

ואם יש לי מחלה ואני יודע שיש לי מחלה (מה שלא קרה לי עד היום!!! ) לא הייתי שוכב עם אף אחת, לא עם קונדום ולא בלי קונדום, עד לאחר שהייתי מטפל במחלה ומ ב ר י א !!! לגבי הריון...כנ"ל. תרצי, תקראי לזה לוקח סיכון. פה הכל נעשה עם עניים פקוחות, במודע, וללא כפייה. להבדיל למשל מנהיגה פרועה בכביש, בו קיימת אפשרות לפגוע בנהג תמים, שהוא לא חלק, ולא היה מוכן מראש להשתתף באותה נהיגה פרועה שיכולות להיות לה תוצאות קטלניות. אם להשליך את זה על סקס, אני מוכן לקבל את זה שאני אמנם לא נוהג פרוע, אלה מקסימום בחוסר זהירות, אבל אני עושה זאת רק בכביש בו כל הנהגים יודעים שזהו כביש שבו נוהגים בחוסר זהירות, הם מוכנים לכך והם לקחו בחשבון את כל ההשלכות והתוצאות האפשריות של אותה נהיגה בחוסר זהירות.

HELLO????

מה זאת אומרת מבריאים? מאיידס לא מבריאים בינתיים ובטח שלא מפסיקים להיות מדבקים. ומה עם תקופת דגירה של איידס שלוקחת כארבעה חודשים שבמהלכם גם אם תעשה בדיקה ותצא בריא זה לא אומר כלום?

Nלי שם

New member
צר לי שעדיין זה לא ברור....

1. כל אחד אחראי על גופו,חייו, מנהגיו ו....הכל!!! 2. אדם החושב שחייו יישמרו על ידי שימוש בקונדום, ישתמש בקונדום וכך לא יהיה סיכון להידבקות עם אחד שבגופו מקנן אותו חיידק. 3. אני בפעם האלף לא משתמש/ בקונדום, לא מוכן לוותר על המגע הישיר, על הפגיעה ברציפות האקט, לא מוכן להרגיש גוף זר...ומצד שני לא לוקח הרבה סיכונים בחיים, שאחרים שכן משתמשים בקונדום לוקחים כבר ברגע שהם יוצאים מהבית. בקיצור כל אחד ייבחר עם מה ובמה לסכן את חייו. אני עד היום מעולםֱ!!! לא נידבקתי בשום מחלה!!! כלום. <מיותר לציין שאין תעודת ביטוח לשום דבר>.

נו באמת ,אני מאוכזבת מימך

ומה תעשה אם תידבק באידס? גם תהיהי כזה שאנן? תגיד זה קורה? אם פתאום חתבעו אותך על אבהות וייקחו מימך כל גרוש גם תגיד זה קורה? אני לא אוהבת שאננים מאמי

Nלי שם

New member
חוקרת יקרה !!!, תשובה ......

זאת הולכת להיות תשובה פופוליסטית משהו..אבל זו האמת...שלי. אני מעשן...מה יהיה אם אחלה בסרטן? העבודה שלי מאוד שוחקת תובענית ולוחצת..מה יהיה אם אקבל התקף לב? אני נוהג בכביש...מה יהיה אם אהיה שותף לתאונת דרכים? אפשר להמשיך מפה ועד אין סוף, להזכיר פיגועים ועוד תרחישים הרבה יותר הגיוניים והרבה יותר מציאותיים מאשר לחלות באיידס. אגב, יש כאלה שחלו באיידס "רק" בגלל שקיבלו עירוי דם.... אין ביטוח לשום דבר, ומספיקה פעם אחת קצרה כדי לחלות, אני יודע זאת. סיכוי לחלות באיידס הוא קטן מאוד, ואני סומך במקרה הזה על האינטואיציה שלי, וטפו טפו עד היום...שום דבר!!!!!! ולשאננות אין קשר למה שכתבתי ולמה שאני עושה.

Nלי שם

New member
אז ככה..

אני מעולם לא סוחב איתי קונדומים!!! מתוך כמה עשרות בנות, היו מקרים שכשנינו מאוד רצינו, ולבחורה היו קונדומים, אז השתמשתי בזה.. עד היום אני יכול לספור על אצבעות יד אחת את מספר הפעמים שכן השתמשתי. בדרך זה עולה לשיחה לפני שמגיעים למצב. אני לא מסתיר ואומר שאני נגד, אין עלי, ואני לא מתכוון להשתמש בזה. מפה זה תלוי בה...רק עם קונדום - אין סקס. מוותרת על קונדום - יהיה סקס, זו החלטה רק שלה.

tokit

New member
מבחינתי הם משלימים אחד את השני

ולכן אני מעדיפה את שניהם

basket case

New member
חדירה כמובן..

האמת? אוראלי לא ממש עושה לי את זה..

למעלה