לנוח לא ספרנו ...
ב בת ה י ם New member 23/9/02 #43 קודם כל כןןןןןןןןן ואצלינו נהוג לומר...... לנוח ? רק בחולון........ חחחחחחחחחחחח כל אחד יכול להמיר ב......זה שקרוב למקום מגוריו (ירקון, הר הרצל וכדומה)
קודם כל כןןןןןןןןן ואצלינו נהוג לומר...... לנוח ? רק בחולון........ חחחחחחחחחחחח כל אחד יכול להמיר ב......זה שקרוב למקום מגוריו (ירקון, הר הרצל וכדומה)
@ @@ New member 23/9/02 #44 בת..בת ...../images/Emo45.gif ומאו , מפריע לך שהשרשור ארוך? מ´אכפת לך? אולי רק ככה נכנס לשיאי גינס
מ מאו יין New member 23/9/02 #46 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif אני בחרתי..... ואגב ממש לא מפריע לי שזה שירשור ארוך... להפך!!!!!!!! אני בעד להאריך אותו עד מוות!!!!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif אני בחרתי..... ואגב ממש לא מפריע לי שזה שירשור ארוך... להפך!!!!!!!! אני בעד להאריך אותו עד מוות!!!!!!!!
מ מאו יין New member 23/9/02 #56 וואלההה שלחו לי את זה מזמן ועכשיו קראתי את זה שוב וגמני ממש .... בחיי!!!!!!!!!!!!
@ @@ New member 23/9/02 #55 ../images/Emo6.gif גדוללללללל מהחיים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מאו יין New member 23/9/02 #57 יופי יופי!! ח´ברה אני רוצה פה לפחות 100 תגובות בשירשור מה ´תם אומרים?? יש מצב??