בוקר מקסים

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

בת ה י ם

New member
בן ושתי בנות

הוא בטח חוגג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רשע - היא רק בת 5 ותמימה

מאו יין

New member
בת´וש התמימות עברה מהעולם

לא שמעת?? גם בגיל 5 כבר יודעים מה זה רופא וחולה...
ס ת א א א א א א ם לא להרוג אותי.....

sidi

New member
אצלינו היו

משחקים באבא ושלוש אימהות חחחחחחחחחחחחח

בת ה י ם

New member
2 בנות ובן

יוווווווווו היא רק בת 5 ותמימה רשע אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sidi

New member
אני לא רשע ../images/Emo13.gif

פשוט שאלתי. חוץ מזה נראה לי שהיא משגעת אותם אם היא דומה לאמא שלה חחחחח

mariana

New member
ריקושקהההה

מה שלומך? לא נורא למרות שאני הייתי עם אריאל הרגשתי בתוך תוכי שגם אני בודדה. עשינו את הערב סוכות בבית של אריאל ישבנו בסוכה היה נחמד וצחוקים, אבל לא שיתפתי את עצמי לשיחות שלהם, הרגשתי עצובה וזה בלי סיבה, גם אמא של אריאל בקושי החליפה איתי מילה, כאילו היא כועסת עליי. ועברנו את שישבת בבית עם המון סרטים. ובקשר לאהבה שלך כמו שכולם אמרו היא מגיע כשאת לא מצפה לה, פעם ראשונה כשאריאל הכיר אותי הייתי מלצרית, עם פופיון וחגורה כזאת בצבע ירוק מגעיל עם קוק למעלה.
אז מה את אומרת? תגידי את איזה שעה את עובדת היום?

@@

New member
מרינגו....

ילדה
שלי... מה עובר עלייך??? למה היית עצובה??? היית עם אהוב ל
ך ועם המשפחה שלו, אווירת חג... קצת מוזר, את לא חושבת? זה דורש ממך להסתכל פנימה ולהבין מה קורה במערכת הזאת. תחייכי מתוקה שלי
לא מתאים לך להיות עצובה
אני מקווה שאני אהיה פה עד 13:00... אני אלך לי קצת להתפנק

mariana

New member
מתוקה

זה לא קשור במערכת היחסים שלי, דווקא אריאל נורא פירגן לי, ושיתף אותי בשיחות אבל זה הרגשה פנימית לא יודעת מה זה. אבל הכי חשוב שזה כבר מאחורי מה איתך? את לא רוצה להרים אליי טלפון מתישהו?

מיקי 35

New member
מרין...

למה עצובה ? זה קצת לא מסתדר... אולי בכל זאת משהו בתוכך אומר לך משהו ? תתבונני עמוק בתוך תוכך ילדה...

מיקי 35

New member
ריקי יקרה שלי...

את האהבה שלך תפגשי כשלבך יהיה פתוח... ובזמן שלא תצפי לו... אני יכול להגיד לך דבר אחד... בחורה כמוך בחיים לא תישאר בלי אהבה... ואת בטח יודעת את זה... את שווה הממוווווווןןןןן !!!

מאו יין

New member
רייייקייייי../images/Emo25.gif

מה שכולם אמרו לך, כוווווווולם צודקים!!! כשחושבים על זה כל הזמן זה לא בא....וכשלא חושבים על זה בכלל, אז זה בא לך בהפתעה, תופס אותך עם המיכנסיים למטה (סידי ומיקי ראשים כחולים...זה רק ביטוי לא לקפוץ
) אני חושבת שזה קשור לפירומונים או איך שלא קוראים לזה שזה משהו שאנחנו מפרישים לאוויר (אותו חומר שגורם לכלב להריח כשאנחנו מפחדים ממנו ולנבוח דווקא אז...) כנראה שכשאנחנו מחפשים אהבה אנחנו לא מפרישים את החומר הזה ודווקא כשאנחנו מאוהבים אז כן מפרישים אותו . אחרת איך תסבירי את העובדה שתמיד כשיש לנו חבר או אהוב חדש פתאום מתחילים איתנו באלפים ודווקא "כשמתים" שיהיה מישהו לחבק בלילה אפ´חד לא מסתכל לכיוון.....???? שיהיה לך חג שמייח ושהנסיך
שלך יגיע איליך במהרה!!!!!!!!!!!

@@

New member
מאווו.. ראיתי ../images/Emo13.gif

בוקר טוב יקירתי, עכשיו ראיתי... אלפי
מקסימה שכמוך, תמיד יודעת לאמר את המילים הנכונות... את צודקת, אני היום מרגישה יותר טוף
גם לך יקירה שלי שיהיה חג שמח
וקסום

מאו יין

New member
יש לבת הים משפט שאימצתי..

שהטוב יבקר אצלך תמיד!!! תמשיכי להרגיש טוב ולחגוג כל לילה עד אור הבוקר.(תחגגי גם בשבילי חיידק כורסא שכמוני...
) תהני מכל רגע בחיים ששוה להנות ממנו, אל תחשבי על מי מה מתי ואיפה ... והואהמיוחד כבר יגיע... אני עובדת על איזה עיסקה שכזו עם ההוא שם מלמעלה....
אוהבת מאו.

@@

New member
אז אם אפשר אני גם מאמצת אותו ...

את יודעת נכנסתי לכזאת אפתיה, איפה הלילות
שהייתי משתכרת
עד אור
הבוקר
ת´עגעתי לזה... טוף מחר אני חוזרת לשגרה, ו.... אלך לי קצת להתהולל. תודה
שהטוב יבקר אצלך תמיד מכל ה

מאו יין

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

חולה עליך!!! תהני תהני!!! אם לא עכשיו אז אימתי??? מישהי פעם אמרה לי: "לנוח?? ננוח מספיק בקבר........"!

למעלה