כן, כן, תמשיכי לשחק אותה stupid lamb
S sivanwe New member 27/4/12 #130 מה??? מתי שיחקתי אותה stupid lamb?? הרי ברור שאני Sick masochistic lion!!!
ד דנה18 האחת New member 27/4/12 #109 נראה לי שגם ריחמו עליה כי זה עשה לה ממש בעיות עם השיער, פגע בו מאוד והיתה לה נשירה וכל זה... אז הוסכם על פאה...
נראה לי שגם ריחמו עליה כי זה עשה לה ממש בעיות עם השיער, פגע בו מאוד והיתה לה נשירה וכל זה... אז הוסכם על פאה...
A aviv32 New member 27/4/12 #114 מעניין... יש מליוני נשים שצובעות אפילו משחור לבלונד ולא קורה להן כלום. כנראה היא רגישה...
S sivanwe New member 27/4/12 #100 לגבי השיער- נדמה לך זה בדיוק לא מספיק ארוך עדיין- ושבוע הבא כבר הצילומים.... ולגבי כל השאר בקיצור- (התומכת תומכת- ונשארת תומכת
לגבי השיער- נדמה לך זה בדיוק לא מספיק ארוך עדיין- ושבוע הבא כבר הצילומים.... ולגבי כל השאר בקיצור- (התומכת תומכת- ונשארת תומכת
S sivanwe New member 26/4/12 #87 ג'ייקובית?לכאן BD2 תמונה חדשה של ג'ייק שוחררה(לדעתי כבר ראיתי אותה יותר מפעם אחת... אבל אם אומרים שזה חדש- כנראה שאני טועה )
ג'ייקובית?לכאן BD2 תמונה חדשה של ג'ייק שוחררה(לדעתי כבר ראיתי אותה יותר מפעם אחת... אבל אם אומרים שזה חדש- כנראה שאני טועה )
A aviv32 New member 27/4/12 #95 אני אוהבת את הזיפים שלו משום מה, זה מתאים לו לצבע העור ועושה אותו גבר...
A aviv32 New member 27/4/12 #96 מ.ו.ש.ל.מ.י.ם.דוט.קום אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההה
מ.ו.ש.ל.מ.י.ם.דוט.קום אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההה