אז למה בסרטים הבאים ויתרו לניקי?
S sivanwe New member 27/4/12 #105 כי היא הייתה צריכה לחמצן אותו כל כמה ימים מחד מחדש- וזה בזבז להם יותר מידי זמן מיותר. אני לא יודעת למה לא צבעו לה אותו וזהו
כי היא הייתה צריכה לחמצן אותו כל כמה ימים מחד מחדש- וזה בזבז להם יותר מידי זמן מיותר. אני לא יודעת למה לא צבעו לה אותו וזהו
S sivanwe New member 27/4/12 #108 עשו לה תהליך שונה אני לא הבנתי בדיוק מה עשו לה שם, אבל לא בדיוק צבעו לה- הביהירו את השיער וריססו בספרי מחמצן כזה כל פעם- אבל לא ממש צבע... היה סיפור שלהם על זה... גם באיזשהו שלב התחילה לה נשירה בגלל והם נבהלו שלסרט הבא לא יהיה לה מספיק שיער
עשו לה תהליך שונה אני לא הבנתי בדיוק מה עשו לה שם, אבל לא בדיוק צבעו לה- הביהירו את השיער וריססו בספרי מחמצן כזה כל פעם- אבל לא ממש צבע... היה סיפור שלהם על זה... גם באיזשהו שלב התחילה לה נשירה בגלל והם נבהלו שלסרט הבא לא יהיה לה מספיק שיער
A aviv32 New member 27/4/12 #112 עם כמות כזו של שיער היא יכולה להשאיל פיאה לבלה אדוארד וג'ייקוב גם יחד חחחח
S sivanwe New member 27/4/12 #115 אחרי הסרט הראשון- באמת ראו שהשיער שלה היה דליל יותר- אבל עכשיו- המצב באמת נכון
ד דנה18 האחת New member 27/4/12 #118 הכי סולמייטס וקרן- את מוזמנת להצטרף, אין על שלישיה (גט אה רום אעלק.. מישהי מקנאה?? סתם כפרעליך )
A aviv32 New member 27/4/12 #122 אין על שלישייה? דנה יש משהו שאת רוצה לשתף אותנו בו?? חחחחחחחחחח אני אניח שאת אומרת את זה מניסיון ואסתום ת'פה
אין על שלישייה? דנה יש משהו שאת רוצה לשתף אותנו בו?? חחחחחחחחחח אני אניח שאת אומרת את זה מניסיון ואסתום ת'פה