בוקר מצוין לכולם

מנופ

New member
בוקר טוב צוהל הרחוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לנו יום קסום
מגי, לא יפה ככה לנתק הטלפון, מה עם נועם?

smagi

New member
נראה לך ../images/Emo2.gif זה הסלכלום שלך

שמתנתק כל הזמן! אז היינו אתמול אצל הרופא וכמו שאמרת הוא שלח אותנו לעשות ביופסיה למרות שהוא אומר שלדעתו זה שום דבר. לרופא הזה יש קצת שיגעון גדלות הוא אומר לי ראית כמה אנשים יש בחוץ יאללה אני אגיד לפקידה שתעיף אותם הביתה אין לי כח בשבילם (זה רופא???) ועוד הוא אומר: למה הרופא משפחה שלח אתכם אלי כדי להפיל עלי את האחריות? (רגע רגע אולי לא הבנתי זה התפקיד של הרופא לא???) מה קורה אתכם מה אמר הרופא?

מנופ

New member
היינו אצל רופא הילדים

כי מאור מתלונן כבר שבוע על כאבי ראש, הוא עשה בדיקה נוירולוגית אך לא מצא שום דבר חריג, בכל מקרה נתן לעשות ספירת דם אם הכאבים ימשיכו. טוב, אם את מאשימה את הסלכלום שלי... חוץ מזה שאם לא היית מנתקת היית עושה שעות נוספות על חשבוני ועוד היית מאשימה אותי באיחור לגן. תרגישי טוב,

jif

New member
מגי, מנופ

מה קרה לילדים? אתמול חלבו עבורי חלב עז כדי לשים לשחר על הפצעים בפה. איזה גועל. העיקר שלילדה לא היה אכפת ושזה יעזור, אינשאללה.

smagi

New member
חלב עיזים לפצעים בפה זה כמו

קסם, 24 שעות והכל נעלם חכי תיראי. שתרגיש טוב מגי

גם חלב מינקת - על אותו משקל

אם יש בסביבה מישהי שילדה ומניקה את וולדה אפשר לקחת מעט ולמרוח. יותר סטרילי מעז !!!!!! ד"א חלב עיזים טהור מוכרים בערבה והוא נמכר אצלנו קפוא בחנות טבע. לפני שנה קניתי את זה כי היו לי בעיות של גירודים (בגלל ההיפר של הבלוטה) שתיתי מעט (זה מפחיד ולא מבינה למה? הרי זה כמו חלב פרה רק בצבע אחר וטעמו כמו וניל) ויותר מרחתי על המקומות שגירדו והפלא ופלא זה עזר פלאים.

jif

New member
מצחיק

כי אתמול סיפרתי לאחותי מה עשיתי והיא שאלה אותי בצחוק אם אני רוצה שהיא תשאב עבורי כי היא מניקה. אולי ננסה את זה. אז מה אומרת סיגל, החלב שנמכר בחנויות אפקטיבי באותה מידה? האמת שלא ראיתי עדיין שינוי.

מנופ

New member
ג'יפ, במקרה גילינו אתמול שלילדים

שלנו יש את אותה בעיה שטרם מצאו לה תשובה, אצלינו פשוט הטיפול מתקדם יותר וכנראה שנאלץ לנתח בעוד כמה חודשים, דבר שנמנע לעת עתה. הערכה היא שזה לא משהו רציני אך לא נעים, אצלינו בכל אופן. רגע ג'יפ, החום הגבוה התגלה בסוף בגלל פצעים בפה? או שמצאו עוד סיבה?

jif

New member
לא, לחום הגבוה

לא נמצאה סיבה. אולי זה קשור לפצעים, אין לי מושג. בינתיים, ב"ה ירד החום.

מנופ

New member
העיקר שתרגיש טוב

ובפעם הבאה שהיא מחליטה להעלות את החום כדאי שתעשה זאת באמצע השבוע כדי שלפחות תיקחי יום חופש.

מנופי, הפה והטלפיים? למי מילדייך?

"דיר בלק" להביא לי את זה , זה מדבק וכבר עברתי סיוט כזה ובמיוחד היום במצבי.

jif

New member
לא למנופ

שאלו אותי אם לשחר יש הפה והטלפיים, בגלל הפצעים. אבל שום רופא לא איבחן את זה כך. אבל בשביל מה צריך רופאים שיש את הפורום?

מנופ

New member
סיגלי אל תידאגי, אצלינו כולם בריאים

ב"ה. הפה והטלפיים לא הגיע אלינו, הוא נשאר במרכז הארץ.

שש שבע

New member
בטח שקשור לפצעים

כמו ב,פה והטלפיים" אין כזה דבר חום בלי סיבה.

jif

New member
בוקר טוב

מקווה ליום רגוע יותר (אצלי) ופעיל יותר בפורום.

למעלה