בוקר מצוין לכולם

שש שבע

New member
בוקר מצוין לכולם

היום השארתי את הקטנים להסתדר קצת לבד, תכף יתחילו לקוא לי "אמא, אני לא מוצאת את נעלי ההתעמלות" "אמאאאאאאאא....." ועד אז אני כאן, אם לא תפרוץ מלחמת עולם בינתיים. יום נהדר לכוווולם

בוקר אור לכולם...(איפה אור?../images/Emo2.gif)

מקווה שחזרה היום מחופש וסדרה את נושא הרבנות. ששית........ כבר אמרתי לך , הפתרון הוא לקשור להם יחד את השרוכים כך לא יפרדו להם הזוגות. אפרופו חלומות וחלמתי עלייך............ ומחכה לקסם הנוסף. בוקר טוב לכולם, הבית התעורר מאוחר משום מה הבעל ישן מאוחר (בגלל המכבי חיפה שלו) והספיק להביא לי התקף לב מתוך שינה עם הצעקות שלו על הקבוצה, אז עד שחזרה אלי נשמתי נרדמתי יותר חזק והשעון נתקע והכל בקיצור.... שיהיה לנו יום טוב יותר מהלילה שלי.........

שש שבע

New member
קודם כל סיגל

היום אין שרוכים, מה השתגעתי לקשור להם כל בוקר ולרדוף כל היום שלא יפלו משרוכים פתוחים? ונגיד שסגרנו את 2 הנעלים ביחד, אז יותר גרוע, , כי אם מוצאים אחד, יש רמז איפה השני, אבל אם הם נעלמים שניהם מי יתן לי רמזים? ואל תדאגי לאור, היא על המחשב, קיבלתי ממנה הודעה. תכף ודאי תענה לך.

לא נשמה, לעשות קשירה בין שתי הנעלים

כך יהיו מחוברים. ילכו לאיבוד יחד, ימצאו יחד. מה יתן אם תמצאי אחת ולא את השניה? חוסך זמן- נמצא אחד ובן זוגו. כך אחותי עשתה לבניה "המופרעים" ובא לציון גואל. פטנט ישראלי יהודי ידוע.

שש שבע

New member
לא עוזר

אז מצאתי לבת היום את הנעליים, הקטן שלי לא מצא את הכיפה, את מכירה את הרעיון שכיפה בוכרית, גדולה יושבת על הראש, לא הולכת לאיבוד? אז גם זה אצלנו לא תקף, כבר הבוכרית השניה שלו הלכה לאיבוד, ויש לו עוד כמה רגילות, לא מצאתי הבוקר אף אחת, מאמינה? אז נשבר לי והוצאתי כיפה לבנה של יום כיפור של בעלי ונתתי לו , אז הוא שאל "מה זה כיפה של כלה?" "לכלות יש כיפות? , שאלתי "כן" טוב הוא צודק למעשה, יש כלות ששמות כיפות. "כאלה?" "לא" שמנו על הראש, והלכנו לגן, יותר נכון נסענו, מרחק הליכה של 5 דקות ברגל עשיתי באוטו כי כלה בדרך. הקיצור, מה חשבת? שכחנו את תיק האוכל ואי צריכה להביא לו אותו עד עשר. אי. אי. צרות של עשירים.

מנופ

New member
ששית הדברים האלו מוכרים לי מאוד

הכיפה הבוכרית שנזרקת כל יום במקום אחר ולכי תמצאי אותה. עם כיפות רגילות הוא לא מוכן ללכת כי הסיכה כואבת לו בראש. כך שכמעט כל בוקר אנו בלחץ מחפשים אותה. עם נעליים אין לנו בעיה, זהו תפקידו של בעלי לשים אותן מסודרות כמו חיילים בחדרם.

שש שבע

New member
הענין הוא

שכשאת כבר מוצאת אותה, את בכלל לא קולטת שזו הבוכרית, היא נראית מוזרה כזו מבפנים..חי..חי..ובטח בבוקר עברת עליה איזה שמונה פעמים בלי להעיף מבט...

12אניהיא

New member
מנופ כיפה בוכרית לא בעיה למצוא

היא גדולה ובולטת ועם צבעים עזים

שש שבע

New member
כן, עד שהיא מגיעה לילד.

אז היא לא כל כך בולטת, היא רכה ונמעכת והכי הכי...מסתתרת.

מנופ

New member
את צודקת, אבל כשהיא נאבדת

היא משום מה תמיד על הצד האחורי שלה. תופעה מוזרה אבל בדוקה.

את יודעת למה התכוון העכברצי'ק?

שחתן שם כיפה לבנה מבריקה ולכן בטח שייך זאת לכלה. (סלון כלות לאמא אז שלא ידע?) תגידי תודה שבתוך כל המהומה יש ליצן קטן שמצחיק אותך..........

שש שבע

New member
אה, זה

אם הייתי רושמת את כל הקטעים שמצחיקים אותי אצל הילדים יכולתי להוציא לאור ספריה. יש לו חוש הומור כזה, שאנחנו נשפכים ממנו. וגם לגדולים, כי בעלי כזה, מוצא את הצד המצחיק שבכל דבר, וכולם מתפוצצים מצחוק. פעם כשקברנו גור חתולים קטן, הבן שלי שאל "אז עכשיו יגדל לנו עץ ועליו יהיו מלא חתולים?"

שש שבע

New member
קרוע?

אם היית יודעת איזה מוח יש לו, הוא כזה חכם שאפילו הגננות שלו משתגעות עליו במיוחד.

קרוע במרכאות אומר בדיוק מה שרשמת

בתוכן. דהיינו, המוח שלו לא עובד על "רגיל" כמו כולם. עובדה- הוא מגדל עצים המניבים חתולים - כמו שצריך !!!!! זה ילד יצירתי ולא ילד "בטטה". מה עוד ללמד אותך? ילד "גזור"? בואי לאילת!

שש שבע

New member
אבוא אבוא

בע"ה בנתיים אלמד מה שאפשר פה, אחרת אחשוב שמדברים אצלכם שפה זרה.

תבוא ועוד איך ב"ה, נתי שאת לא יודעת

??????????????????????? זה כבר מוגזם!!!!!! שרוט?, גזור? במרוקאית קוראים לילד כזה שיש לו את "מעשיו של יצחק המשוגע". עברית שגויה אצל ילדים, תרגומים למעשים, חיקויים של מעשי מבוגרים, כל הדברים הללו שמצחיקים עד טירוף ועל כך נקרא הילד : שרוט, גזור וכו'.

שש שבע

New member
אז אני אתרגם לך את זה לשפה שלנו

שרוט - פסיכי, אובססיבי שריטה - פגיעה דפיקות, אובססיה. גזור ? - ככב מדברים עם תופרת, אצלנו גזירה זה חיתוך עם מכשיר כזה שקוראים לו מספריייםםםםםםםםם.

למעלה