בוקר ליום שישי

Don Nirtin

New member
בוקר ליום שישי../images/Emo87.gif

אז החלטתי שאני עוד כמה דקות מתחיל לראות את פרק 29 של האוטיסטית. כן. (מעיין?! איפה את?! שנרד על זה קצת
) איילה-
ראיתי מה שכתבת בבוקר הטוב האחרון ותרשי לי רק למסור
וירטואלי
. ניתה? איפה בדיוק שכחת את העובדה שאני מלך קוריאה?! ויפן?! ויעל בר זוהר?! (טוב, האחרונה ממש לא
). קיווי? רק שתדעי שקיבלתי את האישור. לולי? תחזרי.
ג'ני? אם נבהלת ממני ומהעובדה שאני גוש שומן מכוער
פיצ'י? תשלחי הודעות!!!!
נועמצ'אן? הכלבה שלך עדיין חמודה
. שושקה? במטותא ממך- אני לא רואה אותך יותר מדי במסן....
נעמונת?
כל השאר? תבלו בסופ"ש
הנה חידה לשבת: למה התמונה הזו מצורפת לבוקר טוב של יום שישי? ומזמן לא הייתה לנו משימה. אז המשימה להיום היא לספר לי איך אתם מעבירים את המצב הרוח הרע שלכם ועוברים למצב רוח טוב.
מספיק לדבר...

One Missed Call

New member
בוקרטוב ניר! ../images/Emo13.gif

תודה
תראה לי מתישהו את הכלבה שלך גם, נה? ^^ אתמול התעוררתי מהשנת צהריים שלי כמעט ב7, לא הספקנו לדבר.. הייתי כל כך מרוכזת בשירשור בעלים שלי בקומונה.. גומן
חחחחחח עשיתי לעצמי ממוצע גילאים של הבעלים שלי ושל הנשים שלי, לכו לראות
היום יש לי בוחן במתמטיקה על חומר שאני חלשה בו.. מקווה שיהיה בסדר.. איך משפרים את המצב? הפעלתי עכשיו פרק ראשון של אבא רווק מאוהב, וקיוויתי לראות שם את מאפין שלי.. וכן אני יודעת שכאן זה פורום אבל בזה הרגע הרגשתי איך האהבה שלי אל הפשושו הזה פרצה דרך השערים
ראיתי אותו ורציתי לצרוח קיהההההההההה!!!!!!!!111111111%$^#$^@@$%^@%#^#^@#
אבל לא. XD הפעם הוא בתפקיד החולה? מעניין מה היה קורה אם בו רא הייתה הרופאה שלו
טוב, אז תאחלו לי בהצלחה.. ושיהיה יומעולה לכולם

Don Nirtin

New member
בוקר טוב../images/Emo87.gif

בהצלחה במבחן הזה.. מזל שמתמטיקה לא למדתי
יומטוב לך

mishi 1

New member
יאייי תספרי לי איך הפרק ..

היא ברשימה שלי הסדרה הזו. מאפין חולה? הוא הראשי? מה הולך שם?... מצפה לדיווח
אהבתי את התמונה... פורים? חג ההודיה? טריק אור טריט?

One Missed Call

New member
סתם תמונה חמודה שמצאתי ../images/Emo6.gif

וטעיתי XDDD הוא לא היה החולה, סתם היו לו טחורים
אייש מסכן קטן הרופאים הציצו לו לתוך החור
הוא שוב משחק דוקטור.. כמה לא צפוי XDDDD סטודנט לרפואה יותר נכון.. נית, את חייבת לראות את זה! זה חמוד כלכך!

אליס241

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ומדהים לכולם../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכול הפורום היקר, בוקר של אור, אהבה, ושמחה
אני אחרי משמרת לילה , ושבוע מטורף של עבודה נכנסתי לברך אותכן בסופ שבוע מעולה וכן אני הולכת לישון
כי אני הרוגה
ג'ני-יפה שלי שהיה לך בוקר יפה כמו גונקי ,מאמי ראיתי את הסרט הם קובי המאלף , אבל כפרה כמה מכות, מה זה
ואיפה הרומנטיקה
ובקיצור סרט
אבל אני יחפור לך על זה שאני יקום, ניר- אבקש את סליחתך כן ראיתי שהשארת לי הודעה, אבל המחשב מתחבר אוטומטית ואני לא הייתי, סורי מקווה לדבר איתך במהירות האפשרית אוהבת ויום מדהים. ניתה- לאין נעלמת.? אההה???? התגעגעתי???? פאלי פאלי דברי הייתי! וכן אני יודעת שאת עובדת קשה! לולי-תחזרי!!!! ובקיצור זה היה קשה עכשיו להגיד לכול אחד אישית כי אני מתה מעייפות, אבל דבר אחד זה לכולםםםםםםםם שאני אוהבת
אותכן ומתגעגעת מאוד
ושהיה סופ שבוע מלאה באהבה אסיתית(לא לשכוח הסקנדל האחרון) מאחלת המשפחה המאושרת אליס הוני ושאר הבעלים:)

mishi 1

New member
אליססססססססססססס../images/Emo24.gif

היי בייב! אני קצת בהליכי התקנת המחשב החדש שלי (
) וגם אני עברתי משמרת לילה... אז אני קצת פחות מופיעה.. אבל בקרוב מאוד, אני אתחיל ללמוד ואז זה לא ישתפר........................ אבל נקווה לטוב
ד"ש לבעלך המתוק ואינ במסן עד בערך שבע וחצי שמונה..

Don Nirtin

New member
הודעה זו מיועדת למעיין בלבד.../images/Emo87.gif

האוטיסטית פרק 29- כרגיל, פסטיבל ההבעות של האוטיסטית מסתכם בהבעה רצינית, הבעה רצינית עד להפלצה, והבעה רצינית עד להתפגרות מלאה. מזל שהיה קציך. והתברר שאשתו של הטבח בהיריון. רק לא הבנתי למה הם אוכלים ברווז. בשביל להוכיח שזה לא מורעל? הסיפור המרכזי זה על הילד ההוא שעומד לגסוס. כרגיל האוטיסטית שלנו חייבת להציל אותו. (אולי שתלך למים הזה שמה שהיא הלכה לשם, תיכנס לשם, ממש ממש תיכנס לשם. או לים. אחד מהם. ואז תעצור נשימה. ואז תמות?
). צ'רמוטה שלנו הענישה את הפוסטמה הפטפטנית ואת הפוסטמה המתלווה שלה. פקה פקה. למי אכפת. פרק מבוזבז לדעתי. בעצם- כל האוטיסטיזם שם נשפך בכמויות
. עד פה הודעתי המורעלת בפסימיות ובשנאה חינם.

mishi 1

New member
מעיין בחו"ל יונואו...../images/Emo123.gif

אממ איטליה אם אני לא טועה. רציתי לראות אותה אתמול לפני הטיסה אבל זה לא הסתדר... פשוט היינו בלחץ מטורף ולא היה מצב... אבל היא תחזור עוד שבועים

בוקר סופ"ש../images/Emo99.gif

מה נשמע צ'ינגוס
איך עבר השבוע שלכם
אני יודעת שנעלמתי השבוע, אבל עם חוה"מ וערב חג וחג ואח"כ חזרה לשיגרה, הייתי מעט מאוד במחשב
ואני חייבת לומר, שיום כ"כ איכסה כמו שהיה לי אתמול, לא היה לי כבר הרבה זמן
קמתי מוקדם בבוקר כדי ללכת לקופ"ח לבדיקות דם ומשטח גרון, ואז בערך חצי שעה אחרי שהתעוררתי, הפלאפון שלי מצלצל (מי מתקשר אליי ב-7:15 בבוקר
) והתשובה היא, מרסל (מהעבודה) החם שלה כבר שלושה חודשים בבי"ח והיא התקשרה להודיע שהוא נפטר
ואני יודעת שזה לא אמור להשפיע עלי הרבה, כי אין לי שום קשר אליו, והיא בכל זאת רק חברה לעבודה (לא חברה אישית במיוחד) אבל זה פשוט מבאס לפתוח את היום ככה
5 דקות אחרי הטלפון הזה יצאתי לקופ"ח ואז האחות תקעה לי מן מכחול ענק כזה לגרון, ואח"כ תקעה לי מחט בשביל הדוגמיות
ואז בצהריים יצאנו לבית עלמין ללוייה
ובזמן הנסיעה לשם אנחנו שומעים ברדיו על הדפוק הזה שרצח את הילדים שלו ואשתו ואז התאבד
ואז יותר מאוחר, בערב, הייתי לי בקניון ואח שלי מתקשר אליי שאחזור הביתה כמה שיותר מהר כי הוא צריך את הרכב לקחת את חברה שלו לחדר מיון
וכל הדברים האלה שחפרתי לכם עכשיו התרחשו בערך במהלך 12 שעות, זה קצת מוגזם לא
|נאנחת| (צריך פה אייקון כזה
) טוב, אז סליחה על החפירה, ותודה אם קראתם
ואני רק רוצה לקוות ולאחל לכולם שהסופ"ש שלנו יהיה הרבה יותר שקט, ורגוע,ומהנה, וקליל וסבבה ורק טוב והכי טוב שיכול להיות
אמן
והנה משהו נחמד לפתוח איתו את הבוקר

Sivan 85

New member
נעמונת../images/Emo9.gif

תסתכלי על חצי הכוס המלאה.. זה היה אתמול את כרגע בהיום
אני בטוחה שהיום יהיה יותר טוב... באמת עברת הרבה אתמול אז תפצי את עצמך באיזשהו פינוק היום להשכיח את החוויות הרעות. מאחלת לך בחזרה סופ"ש רגוע... וטוב.. הכי טוב!

סיוי../images/Emo24.gif

אני תמיד משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה
אבל תודה שאת מזכירה לי
היום אין לי תוכניות מיוחדות, אבל אני אסתפק בשישי רגוע ונחמד
קומפטה

mishi 1

New member
נשמונת

אני מסכימה איתך זה באמת לא נחמד ביותר... אבל מניסיון יש דבר שהוא משפר מצב רוח אוטומטי וזה... אנחנו
(*צנועה*) וכמובן חברינו המלוכסנים. אני מציעה לך לשוחח עם אחד מאיתנו (או מהם) ותראי ישר את מד המצב רוח עולה

חיחיחיחי../images/Emo3.gif

ניתה
אתם תמיד משפרים לי את המצב רוח
כשאני שמחה אתם מצחיקים אותי עוד יותר
וכשאני מבואסת אתם מצליחים להצחיק אותי למרות זאת
כך שאני תמיד יכולה לסמוך עליכם
סרנגההה

asia84

New member
../images/Emo140.gifבוקר נהדר לכולם

בוקר טובב לכולם לניר מעיין נסע אתמול בלילה למילאנו אז שבועיים לא תהיה טובב
והיום אליס הזכירה לנו יש את הדרמה "הסקנדל האחרון" עוד 2 פרקים ברצץץ טוב אני הספקתי לראות אותם כבר באינטרנט באותו שבוע כי הייתי מסוקרנת אז תראו היום הולך להיות מעניין שם היום
לי יש מלאה סידורים היום בבית כרגיל נו ניקיונות בישולים יאוו
טוב נעבור ובערב הנוח לי קצת מול המחשב או טלויזיה או יציא קצת לאוויר איזה כיףף למעיין נסע לה למילאנו יאוו טובב מוסרת לכולם נשיקות
וחיבוקים אהה שושקהה אהבתי מאוד את התרגום שלך לדרמהה מאודד טוב נהנתי מאודד אז תמשיכי ככה יאוו זו דרמה מגניבה ניראות טובב תודה על תרגום הנהדר שלך
טוב שבת שלום לכולם והמשך יום נהדר וטובב

mishi 1

New member
הזכרת לי שפספסתי..

נו טוב, נקווה שנספיק לראות מחר.. נראה שבנתיים אני היחידה שלא מתלהבת ממנה
שבת שלום אסיה! מקווה שהלו"ז של יום שישי עבר מהר ואת נחה לך עכשיו

asia84

New member
../images/Emo9.gifשבת שלום גם לך נית

כן אני נחה כבר סוףף סוףף עבר אלי יום מתישש הניקיון וקצת בישולל עברר
אתמול הכנתי לי סרט להיום הורדתי איזה סרט יאוו והם הצצתי בו וראיתי שזה סרט של סאם סונה -קים סון-אה משחקת בו נראה מעניין שם הסרט "Girl Scouts " נראה טובב נראה שזה חדש של שנת 2008 טוב מקווה שיצא לי לראות אותו היום אם המחשב כמובן לא היה תפוסס או שהראה מאוחר יותר ז"א הלך לישון מאוחרר היום אבל זה כיףף מילאה שבת מחר אין עבודה
אהה רציתי לשאול לגבי הסרט של חנה יורי הוא יצא כבר מישהו יודע אם כן תוכלו לשלוח לי קישור בבמסר שהוכל להוריד אותו טובב שהיה לכולם שבת שלום ומהנהה יאוו ניזכרתי שבוע הבא כבר ביום שני עם אני לא טועה הדרמה של יון בין ושרי תתחיל יאוו איזה כיףף משהו חמוד תמונה שלה

yaelsn

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אתמול הייתי במסיבה עם כל החברים מהקורס כי ביום ראשון אנחנו כבר מתפזרים למחלקות השונות וכבר לא כל כך נראה אחד את השני כמו שהיינו רגילים
והיום יש גם כן איזה מפגש עם כמה חבר'ה מהקורס שבאים לרעננה אז יהיה נחמד
היה לי היום יום מה זה קצר. באתי לבסיס לשעתיים והלכתי חחחח
רק חבל שקמתי בחמש וחצי בשביל זה
ובקושי ישנתי כי חזרתי אתמול מאוחר... אבל לא נורא, היה נחמד חחח איזה כיף שיש היום הסקנדל האחרון! ממש התלהבתי מזה בשבוע שעבר... סופ"ש נפלא לכולם!

למעלה