בוקר ליום ראשון

alondli

New member
../images/Emo51.gif על מעשה השכנות הטובה לעת החג..../images/Emo45.gif

ברכה נאותה, נאה ורצויה, כאן ושם ובכול מקום, .."בלא הבדלי דת, גזע ומין" ..ומסגרות חברתיות וירטואליות , בעיקר שכנות..
ומה גם שיש מספר חברים שכותבים בשתי מסגרות אלה במגביל וכבר זמן רב, ובטח הם ואחרים משתתפים במסגרות נוספות.. "כמנהג המקום והזמן" בכפר הוירטואלי העולמי הנגשי , המוכר והפתוח לכול. .."לעניות דעתי"..:&quot
חג שמח לך ביגבר, לך גחלילית ולכול החברים והמכרים בוירטואליה ובמציאות, באשר הם..
("ללא הבדלי ד......"..
)

w o m a n 10

New member
אלון אלונדלי יקירי ../images/Emo23.gif

אני חייבת לספר לך [אם לא הייתי חייבת לא הייתי מספרת
] בכל פעם שאתה פורש בפנינו את משנתך על הוירטואליה חיוך גדול מתפשט על פניי. אין מה להגיד, אתה לפחות עיקבי
חג שמח

w o m a n 10

New member
תגידו, אני הוזה או שנמחקו כאן הודעות?../images/Emo4.gif

בכל מקרה ביגי התלוצצתי איתך. כבר אסור לצחוק עם מכרים???
השוותי אותך לשכן שרק כשהוא צריך סוכר הוא נכנס ומסתחבק עם השכנים
אוףףף אני כל כך שונאת להסביר בדיחות שלי
אני אודה לך אם לא תמיס לנו את ברק ואלונדלי
הולכת לפני שיהיה לי עוד משו לכפר עליו ביום הכיפורים
חג שמייח לך ולכולם

../images/Emo13.gifלמה למה ברק בטלן?

יש גיל מסויים שמגיעים אילו שמותר מידי פעם לתפוס ראש, לישון ,וגם לשכוח באיזו יום ושעה אתה נמצא בשעות היממה,

itaf10

New member
תירגע אחי, תירגע

זה יכול לקרות לכל אחד. ת'שמע מה שקרה לי לפני מספר חודשים.(פסח) אני את יום השבת חשבתי ליום ראשון. הייתי צריכה ללכת לבית המרקחת בקופ"ח מצלצלת על הבוקר לבוסית שלי במקום העבודה שלי (התנדבות) שלא אספיק להגיע להרמת כוסית. למזלה, ענה לי בעלה, שלא הבין בדיוק מה אני רוצה ממנו. יורדת אל המכונית, מתפלאה שכל החניה מלאה ואף השכנים היוצאים מוקדם בבקר עדיין מכוניתם בחניה הרגילה. נכנסתי לאוטו ופני אל קופ"ח (עדיין האסימון לא נפל) אני מגיעה לפתח הדלת של הקפה. מנסה מנסה סגורה. אין איש. הדלת נעולה... הסתכלתי סביבי וראיתי שאין אף מכונית חונה ליד קופ"ח. ורק אז האסימון נפל.....הרי שבת היום, איך הקופה תהיה פתוחה?. לך תתנצל ותסביר לאנשים מסכנים הישנים את שנת הבריאות שלהם של שבת בבקר שהגב. איטה טעתה בזהוי היום. ובא לציון גואל.

איטף!!!!!! רצינית????

הייתי בטוחה שבסוף תגידי שחלמת,,, זו כבר תפסת ראש יותר מידי,,,

itaf10

New member
כן כן זה על אמת

מאוד מאוד לא נעים זה קרה. יתרה מכך, ראיתי את הפמוטים על השלחן חשבתי איך יתכן שלא אניח אותם במוצ"ש במקום? מאחר ומהרתי לא ייחסתי כל כך חשיבות לעניין. ואני..........עדיין לא סינילית חחחחחחחחחחחחח זה לא הגיל, זה התרגיל חחחחח

הבהרה חשובה../images/Emo243.gif

כפי שציינתי בעבר ומידי פעם אני מרעננת את הציון
כל מי שמגיע לכאן ושומר על המקום ועל התנהגות הולמת הרי הוא מוזמן. יחד עם זאת לא מקובל לפרסם כאן כפי שכבר ציינתי יותר מפעם אחת בעבר, פורומים קומונות ושאר ירקות אחרים!!! נא לשמור עלציון זה שנה טובה רק טוב!!!

itaf10

New member
גחלילית, לא ברורה לי ההערה שלך???

איזה ציון, איזה התנהגות? מה עשיתי כבר? "יחד עם זאת לא מקובל לפרסם כאן כפי שכבר ציינתי יותר מפעם אחת בעבר, פורומים קומונות ושאר ירקות אחרים!!! נא לשמור עלציון זה "

חחחחח איטפקההה

מה את קופצת הא??? הלוווו מהר לבוא למטבח לטעום תופינים טריים לחג לא התכוונתי אליך. הלוווו בואי מהר לפני שהרומני יבוא ויאכל לנו את הכל
רק טוב!!!

כמו איטף גם אני לא ממש הבנתי,

וזה אולי בגלל ששורת ההודעה שבאה בצמוד לשיחתי עם איטף,

למעלה