בוקר יום שני...

yafit75

New member
ילדדדדדדדדדדדדדדדדדד!

מה זה התגעגעתי אליך,,, חבל על הזמן,,,, איפה אתה,,,? חזרתי קצת לעצמי,,,, ונורא התגעגעתי לכולם ובמיוחד אליך!

tot15

New member
אין בעד מה יקירתי

אני תמיד פה בשבילך ובשביל כולם אפשר להצטרף להשתוללות בחוף?

yafit75

New member
אני מאמינה שלסחטי יש מקום ברכב.

בכל אופן תיכנסי לשרשור,,, תביאי שמן,,, כי סחטי גמר את כולו

yafit75

New member
לא שמן זית! מצידי תביא גם

שמן בישול,,, העיקר שנתפוס צבע...ראבאק.

giulietta

New member
"הסתיימה שביתת הטוחנים"

תגידו, זה לא הפתיע אתכם להתעורר בוקר אחד ולגלות שיש קבוצה גדולה של אנשים שזה הייעוד שלהם בחיים -הם טוחנים קמח!!! הרי מי חושב עליהם בימי שגרה? אנחנו עוברים בסופר בדרך הביתה וממלאים את העגלה בכל טוב. חולפים ליד מדפי הלחם שפעם כל שהיציעו לנו היו לחם שחור, לחם לבן ושקית ענקית של לחמניות . לכבוד שבת עמישראל היה זוכה ללחם מיוחד - החלה ואנחנו היינו אסירי תודה. והיום, אותם מדפים גדושים מיני מאפה מתוחכמים, לחמים מקמח מלא, לחם שאור, לחמים מועשרים בקטניות ואגוזים, לחמים שכבר לא ברור אם זה לחם או עוגה, לחמים דיאטטיים... אנחנו חיים בעידן ההיי-טק . מערכות שלמות שולטות על חיינו באמצעות טכנולוגיה מתקדמת ולפעמים נדמה שמובן מאליו שגם הלחם נשלף מאיזו מכונה וירטואלית... אבל לא. עדיין יש אנשים שחורשים וזורעים וקוצרים בזיעת אפם, ממש כמו בשחר ההסטוריה. הגרעינים מגיעים בשקים גדולים למטחנות והופכים שם לקמח. כך היה וכך יהיה ואין שום דרך אחרת לייצר לחם... כמו באגדות העתיקות ההן...ולכן אין זה מקרי כנראה שכששמעתי בחדשות על "הטוחנים" ישר נזכרתי באותה בת הטוחן שנכלאה על ידי גמד כי ידעה להפוך קמח לחוטי זהב...כבר אז, בימי הביניים חלמו הבריות על קסם שיהפוך גרגירי חיטה פשוטים לאוצרות נוצצים. חלפו אלף שנים הטבע ממשיך במסלולו וכך גם מאווייהם של בני האדם. בוקר טוב ג´ול

קסומה

New member
ג´ול.....זה רק מראה

עד כמה אנחנו לוקחים דבר כל כך חשוב כ- מובן מאליו. אולי.......אולי......אולי, עכשיו נעריך....

yafit75

New member
בוקר טוב צ´וצ´ו, הרבה זמן לא

שמעתי ממך,,, ואני מקווה שעכשיו אתה קצת יותר בוגר ויותר רציני... אז יאללה תשלח איזה זר... באמת אני זקוקה לאיזה זר ככה,,, עם ריח משגע,,,

CHUCHU

New member
לאחר חופשה קצרה חזרתי

אז קחי לך ככה על הסובח קצת
וקצת
וגם
ואולי
?? אז אני מקווה שאת לא מאמינה למה שאמרו עלי.....

yafit75

New member
מאמינה/לא מאמינה,,, מה זה משנה

העיקר שתישאר עם אותו השם - צ´וצ´ו,,, ותהיה ילד טוב,,, ורציני ולא קטנוני,,, ותמשיך לשלוח פרחים...(חסר לך שלא)! בכל אופן, איך היתה החופשה? שווה, אה! יאללה, שלושה שבועות חופש מהעבודה,,, בחודש אוגוסט,,, אני יודעת, מתה כבר לצאת לאיזה חופשה עם הבנות והבעל,,, חייבים משהו שישבור את הקרח...חייבים להחליף אוירה,,, לצבור עוד כוחות ולחזור עם כוחות מחודשים... עד שיגיע אוגוסט,,, יאללה,,,

למעלה