לחוף ... להישתולל , לא ..? מתפאר לי ב-חדשה
Y yafit75 New member 22/7/02 #44 ידעתי,,, איזה מזל שהבאתי בגד ים! סחטי,,, תעשה טובה,,, תמרח לי ת´שמן בגב,,,
ש שיר האמיתית New member 22/7/02 #62 עכשיו שאני מוזמנת אני ../images/Emo6.gif במיוחד שקיבלתי הזמנה אישית ממך תקנה לי שם ונשחק ב- ? ובסוף תחזיר אותי ל- ותביא לי ????
עכשיו שאני מוזמנת אני ../images/Emo6.gif במיוחד שקיבלתי הזמנה אישית ממך תקנה לי שם ונשחק ב- ? ובסוף תחזיר אותי ל- ותביא לי ????
C CHUCHU New member 22/7/02 #64 על החוף אני......... אקנה לך עם ארבעה כדורים(רק תגידי איזה טעם?) ויאלה בכיף נשחק ... ושיגמר היום אני אחזיר אותך עם ה שלי (רק רציתי לציין שזה מרצדס) ואני אביא לך גם עם תגידי להביא נרגילה? זה יבוא טוב לא?
על החוף אני......... אקנה לך עם ארבעה כדורים(רק תגידי איזה טעם?) ויאלה בכיף נשחק ... ושיגמר היום אני אחזיר אותך עם ה שלי (רק רציתי לציין שזה מרצדס) ואני אביא לך גם עם תגידי להביא נרגילה? זה יבוא טוב לא?
ש שיר האמיתית New member 22/7/02 #66 אמממממ עם 4 כדורים????. לא נשמה זה מוגזם. אני רוצה רק 2 כדורים בטעם אממממ....... שברי עוגיות ועם דובדבן למעלה כמובן לא לשכוח!!!!! מרצדס למה לא אמרת קודם?? ובטח בטח תביא נרגילה בטעם תפוחים.
אמממממ עם 4 כדורים????. לא נשמה זה מוגזם. אני רוצה רק 2 כדורים בטעם אממממ....... שברי עוגיות ועם דובדבן למעלה כמובן לא לשכוח!!!!! מרצדס למה לא אמרת קודם?? ובטח בטח תביא נרגילה בטעם תפוחים.
C CHUCHU New member 22/7/02 #76 לי............. אחד בטעם סורבט לימון והשני בטעם קפוצ´ינו יו תמהרי הגלידה נמסה.....
C CHUCHU New member 22/7/02 #78 לי............. אחד בטעם סורבט לימון והשני בטעם קפוצ´ינו יו תמהרי הגלידה נמסה.....
ש שיר האמיתית New member 22/7/02 #81 אמ....... טוב ולי אמרתי לך אחד שברי עוגיות והשני פיצפוצי שוקולד ואל תשכח את הדובדבן למעלה!!!!!!! הדובדבן שלי אבל אם תרצה חצי אני ייתן לך
אמ....... טוב ולי אמרתי לך אחד שברי עוגיות והשני פיצפוצי שוקולד ואל תשכח את הדובדבן למעלה!!!!!!! הדובדבן שלי אבל אם תרצה חצי אני ייתן לך
Y yafit75 New member 22/7/02 #68 נרגילה,,, אני מעשנת 10 שנים ואף פעם לא עישנתי נרגילה,,, זה כמו סיגריה רגילה,,,? מה יש גם טעמים?
C CHUCHU New member 22/7/02 #69 יו את לא יודעת מה את מפסידה..... זה לא כמו סיגריה רגילה זה הרבה יותר טוב.... וכן יש טעמים טעם תפוח טעם סוכריות טעם מלון טעם ורדים טעם דובדבן טעם בננה ועדיין לא אמרת מי?אני במתח קחי
יו את לא יודעת מה את מפסידה..... זה לא כמו סיגריה רגילה זה הרבה יותר טוב.... וכן יש טעמים טעם תפוח טעם סוכריות טעם מלון טעם ורדים טעם דובדבן טעם בננה ועדיין לא אמרת מי?אני במתח קחי