בוקר יום שלישי!

מנגוM

New member
נחשו מה אני אוכל.

טוסט! |טוסט| כמובן

dragonit12

New member
אני עוד מעט אוכל../images/Emo99.gif

איזה כייף להתחיל עם זה את הבוקר..!

limors2

Well-known member
חפירה קלה.

פעמיים "הוריי" ופעם אחת "אוף". יש לנו אוטובוסים מירושלים שנכנסים ליישוב בתדירות של פעם בשעה וחצי ועד לפני כמה חודשים היו לנו גם כל חצי שעה-שעה אוטובוסים שעוצרים בשער, אז לא היו לנו מלא אוטובוסים לחזור בהם הביתה והכל היה טוב ונפלא. יום אחד אגד החליטו שהאוטובוסים שהיו עוצרים בשער לא יעצרו בו יותר, אז מהמוני אוטובוסים ירדנו לפעם בשעה וחצי. איום ונורא. היום נהג של האוטובוס שלא אמור לעצור בשער הסכים לעצור לי, אז הגעתי הביתה בשעה שבה הייתי אמורה עדיין לשבת בתחנה ולחכות שהאוטובוס שנכנס ליישוב יגיע! הוריי מספר 1. היום בפעם הראשונה בחצי שנה ניסיתי להסתובב (רק כמה שעות אבל בכלזאת) עם עדשות, והצלחתי!
בלי טיפות וכלום, והעיניים שלי לא שרפו או האדימו אפילו טיפה! הוריי מספר 2. סיימתי לכתוב את כל זה לפני כמה דקות, ופתאום הופיע לי מסך השגיאה הכחול המגעיל של ווינדוס שאומר שיש תקלה והמחשב נכבה
זה קרה לי רק פעם אחת, כשחיברתי את הפלאפון של אח שלי למחשב. זה הפחיד אותי
זה היה האוף. שתיתי הרבה יותר מדי קפה ממש ממש ממש חזק ועכשיו אני לא יכולה לשבת בשקט ואני לא אצליח לישון כל הלילה

miss_t

New member
../images/Emo45.gif סחטיין../images/Emo70.gif

על העדשות- מתרגלים לזה אחרי תקופה של שימוש, והנהג יצא ממש חמוד! בגלל דברים כאלו אני מקפידה להגיד לנהגים שלום כשאני עולה ותודה כשאני יורדת.

limors2

Well-known member
העיניים שלי לא מתרגלות לזה.

הסתובבתי עם עדשות במשך שנים והעיניים שלי תמיד היו אדומות וכואבות, אבל בשלב כלשהו זה התחיל כבר ממש ממש להציק לי יותר מדי והעדפתי לוותר עליהן בשביל הנוחות. העיניים שלי בעייתיות.

abastor

New member
סחטיין על העדשות

אם כי אני חייב לציין שהחלק הקשה באמת זה להרכיב אותן... אחר כך זה ממש תענוג. *הולך להוריד את עדשות המגע שיש לי משעות הבוקר המוקדמות*

limors2

Well-known member
תודה, תודה.

עם להרכיב אותן אין לי בעיה, הבעיה היא להוציא אותן. יש לי עיניים ממש ממש יבשות, אז העדשות נצמדות אליהן ולא רוצות לצאת
העין השמאלית שלי עברה טראומה כבר בפעם הראשונה בחיי ששמתי עדשות- לא הצלחתי להוציא את העדשה וצבטתי את העין ממש חזק, ומאז העין נעצמת לי אוטומטית ברגע שאני מתקרבת אליה אלא אם אני מסתכלת הצידה

abastor

New member
אאוץ'...

נשמע ממש לא נעים כל הסיפור. האמת שכשהאופטומיטריסט שלי (שהוא גם בן דוד שלי) אמר לי איך להוציא את העדשות זה ממש הלחיץ אותי כל הסיפור של הצביטות. אז המצאתי לעצמי שיטה אחרת שלא מערבת ציפורניים ועיניים ביחד

limors2

Well-known member
והיא? שתף עם המסכנים הסובלים!

בן דוד של אמא שלי הוא אופטומטריסט בארה"ב, אז הוא שולח לנו בחינם את כל העדשות כבר שנים. זה שימושי!

abastor

New member
זה משהו בסגנון הבא

יד אחת משאירה את העין פקוחה. עם היד השנייה, במקום לצבוט את העין את עושה את הפעולה הבאה: לוקחת את האצבע המורה (לא יודע איך קוראים לה זאת האחת שליד האגודל. אמה אולי?) ומסיעה אותה על פני העין. התוצאה היא שהעדשה כבר לא מתיישבת כל כך טוב על העין ואז או שהיא נופלת כשאת ממצמצת או שהרבה יותר קל לצבוט אותה החוצה. בכל מקרה הפעולה הזאת עוזרת (לפחות לי). בן דוד שלי מנהל סניף באופטיקנה! אבל לצערי הוא לא יכול להוציא דברים מהאינוונטורי סתם ככה. בכל זאת - הנחה של 20% זה גם נחמד מאוד!

limors2

Well-known member
אבל ככה העדשה עלולה להיתקע בפינת העין!

זה קרה לי פעמיים. זה ממש ממש לא נחמד
אז תודה, אבל אני אשאר עם השיטה הכואבת שלי
וזה בהחלט נחמד!

abastor

New member
אה באמת?

וזה תופס לגבי עדשות רכות אני מניח.... אולי כדאי שאני אפסיק לעשות את זה אם כן

limors2

Well-known member
כן, כדאי.

כי עכשיו כשאתה יודע שקיימת אפשרות כזו, לפי מרפי זה בוודאות יקרה לך

מנגוM

New member
אני חייב להודות שבמשך כל הזמן שקראתי

את השיחה הזאת, שמתי לב שהחזקתי ביד אחת את העכבר וביד השני את הגבה. מחשבות על עדשות עושות לי פיכס
טפו טפו אני עדיין במשקפיים עם מינוס חצי, נתפללה שלא יגדל לי המספר משמעותית

abastor

New member
עדשות זה לגמרי בסדר!

לפחות אצלי. באיזהשהו שלב מתרגלים לרעיון של להתעסק עם העין. לי אישית זה אפילו יותר נוח ממשקפיים. מינוס חצי זה בקושי ליקוי ראייה. יהיה טוב אני אומר

חחחחחח

האמת שלי זה לא נשמע טוב שאומרים לעשות אמיר. כי השם שלי זה אמיר חח אם באמת הלך לי טוב במבחן, אז זה האחרון באנגלית לכל החיים!! D:

למעלה