שבוע טוב ומבורך ....../images/Emo140.gif ../images/Emo230.gif ../images/Emo141.gif
השבת גם אצלנו הייתה גשומה .... התעוררתי ב- 00 :5 בבוקר לקול הגשם השוטף וסגרתי את החלונות ..... מכיוון שהנסיך המנומר שלי לא יצא לשבת, שבתתי אצל השני שלי .... מזל שהוא לא גר רחוק ממני, כך שלא הייתי צריכה לישון אצלו .... היום כבר לא הלכתי אליו....נשארתי בבית.....לא התחשק לי לצאת ברוחות הקרות .... שונאת שבת חורפית וחורף בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתגייסת- משמח לקרוא שהשוטר שלך מתחיל להתאקלם ....
אמא ל- 4 (תיכף) - כיף לכם שהצלחתם לבקר את הנסיך שלכם ....
ו-
במלאות לו 19 אביבים,
ים של ברכות ואיחולים , לחיים ארוכים ומאושרים. שיהיו דרכיו ברוכים, ומעשיו מוצלחים. שיגשים חלומות ומאוויים. ויזכה לאושר ושמחת חיים, עד 100 ו- 20 . כל שיבקש- לו יהי !!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוזנת- איזה כיף זה לחזור אחורנית בזמן .....
גם אני נתקלתי באחרונה בחברת ילדות שלי שלא ראיתי הרבה שנים ....
היה כיף ומהנה לשבת יחד ולשחזר חוויות מהילדות. שוב- הצלחה לג'וני גרין שלך.....וגם לטייל .....
פולי- אצלי כשאומרים לי : "אמא, אל תבהלי" - מפילים לי את הלב לתחתונים ....
ואצלי למנומרון שלי גנבו את האייפון שקנה מעט לפני פסח ....
הוא שם אותו להטענה בעמדה אצל החיילים .... בפעם הראשונה, לא נגנב....אז הוא אזר אומץ והטעין שוב ..... אממה ? בפעם הזו האייפון נגנב .....
זהו אייפון משוכלל עם כל מיני חידושים והמצאות, וג'י. פי. אס.... אבל הגנב היה חכם וחסם את הג'י. פי. אס, כדי שלא יוכלו לעלות על עקבותיו.... כעת הוא שילם 500 ש"ח, וצריך לקבל אייפון חדש- לא חבל ? ..... למרות הכאב, אני אומרת- "עדיף שהאבידה תהיה ברכוש, ולא בנפש" טוף, אסיים לבינתיים באיחולי שבוע טוב ומבורך מלווה בבשורות טובות ושפע אהבה
ושה' ישמור לנו על יקירינו באשר הם .....