בוקר יום ראשון

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif פרפפם פם

למי אמרת יש היום יומולדת? הרבה מזל וטוב

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gifאיזה כייף.לצחוק על הבוקר

Sorry שזה בגלל צרה(ות) של אחרים

alondli

New member
גם את התחלת עם ה.."מילים" האלה המתחילות בפ'?

לאחרונה העשרתי את הטרמינולוגיה שלי במושגי יסוד השעולים..מהמקורות כנראה, אחרת איך כל כך הרבה אנשים משתמשים בזה.. שנתקלתי לראשונה במילה .."פפחחח..!! " חשבתי שמישהו..שיחרר פרץ אוויר חם..
..
אבל מכייון שהיו שם מלבדי רק נשים, אז בטח זו הייתה..מישהי
, לא מישהו..ובהזדמנות זו קלטתי שזה חלק מהשפה הנשית, משהו שהן קראו כנראה ב"לאישה", בחדר של הספרית. מאז..שנינו התרגלנו לזה והיא ממשיכה לעשות זאת בחופשיות.. את ה "פחחח", לא הקטע עם האוויר ה..לא נעים..
בפעם השניה זו הייתה המילה .."פיייי ..!" זה נשמע כמו "פיייפס" אבל יותר צורם, לפחות פחות.."פלחחחי" מה "פחחח.!!." המקפידים על קריעה תמה כותבים את זה "פאחחח!!" , עם "פ' דגושה לפני אותיות בלת"מ ,אלף בקמץ וזין בפתח...הלו זה רדיו??" באידיש ,שהיא שפה עשירה בביטויים עממיים, משתמשים יותר ב"פוי..!!" או "פויה..!!" בנקבה. אבל אם תשמע "פישששש.." בסביבה של ילד קטן, ובמקביל אתה מרגיש משהו רטוב ולח במורד הרגל..זה לא מילה חדשה, רק תוצאה מכך שלא זזת בזמן..
כן, ישנם עוד ביטויים לשוניים יפים נוספים, כמו "פאם פאטל" שמתובפפת לה על עקביה הגבוהים בצעדי ריקוד, יד אחת מחזיקה במגבעת של ראשה ( שצורתה דמוי תרנגול שטיפס על מגדל אייפל), בידה השניה אוחזת בין שתי אצבעות פשוקות בתאווה סיגרלה ארוכה התקועה במחזיק סיגריות מוכסף.. והיא שרה לה בקול חורק מעישון .."פרפמפם פם פם,
פרררם פם פם.." ..השיר אגב, זכה בתרגומו לערבית("ברבם בם בם...!!") ובהסבתו לקצב דבקה ( השיר, לא האתר..) להבחר בין שלושת שירי "השרדות" של פועלי הבניין הערבים הבנים בחדוות יצירה את ארצנו הקטנטונת.. המילים הולכות בערך כך.. "
..ברברם, בם בוווום
, ברררם בר בווום
, סרנדה קדושה, שרים לך.. אבל את מעולם, לא הורדת סולם לא זרקת איזה פצמ"ר, איזה קטיושה עגולה, שנרים לך
.." "...ובזה הסתיימה תוכניתנו "פרפרים ובירבורים" , המאזנים מוזמנים לשלוח אלינו את תגובותיהם לכתובת [email protected] או להתקשר מכל סלולרי למספר *1050$ עם הטקסט " 50 ש"ח תרומה, לא צריך קבלה" ..ובוא על שכרו.. בעולם הבאה, אישאלללה..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחח אלונידלההה אני אנסה להסביר לך כמה דברים קטנים פיייי זה קיצור של טפייייייי
פיששששש זה אכן רטוב אבל פששששש זה אומר ואללה חתיך בסביבה בנות להוציא ערכה
פאחחחח הכוונה "מותק הורדת כבר את הפח? לאאאא?
פאחחח נראה כבר מה תקבל היום
פאם פאטל היא אכן גרציה מיוחדת ששרה לה בדר"כ כשהיא מסתובבת: פדם פדם פדם הנה אני תופסת לי קורבן
פדם פדם פדם
(לפי המנגינה כמובן, בבקשה לא לזייף
) המשך יום מלא בפםפם פפמפי נה נני ננננה נה
רק טוב!!!

alondli

New member
ואפרופו מספרות וספריות..../images/Emo68.gif../images/Emo120.gif

..ותסלחו לי לרגע שאני בורח לשדות אחרים, שלא נאמר זרים.. שמתם לב שבמספרות, כמה שהן לא תהינה עמוסות, אין חדר המתנה..?! כמו שיש לדוגמא אצל רופא שניים, באולטרסאונד,אצל מנהל הבנק או מתווך דירות.. חשבתם פעם..מדוע?? האמת.. גם אני לא חשבתי על זה, עד שהתחלתי להסתפר אצל גבריאל ,הספר השכונתי שרוב לקוחותיו נשים כמובן.. אני מודה, אני אוהב ללכת אליו ולהתרווח בכורסה הנוחה לפרק זמן ממושך..
אני אוהב תספורת מדוייקת ומתמשכת על כל שלביה, אני אוהב שהצעירה החופפת עושה עיסוי טוב לעור הקרקפת, אני גם אוהב את המראה בקו האופק כאשר היא מתכופפת אלי לחפוף....וזה עולה לי רק 10 ש"ח , ועוד בישיבה..
) ..אופס, שוב ברחתי..חזרה לנושא.. ואז ..נפל לי האסימון
הבנתי
מדוע..
..לא יכול להיות חדר המתנה אצל ספר נשים כי חלק מרכזי מהחוויה זה הדינמיקה הקבוצתית של שיחות רבות משתתפות על ענייני דיומה החשובים באמת של השכונה....חייבים לאפשר לכולן להשתתף, לא למדר אף אחת, לא להשאיר מישהי בחוץ.. כמו לדוגמא..מי הזוג החדש שעבר לגור בשכירות בקומה ב' בחזית?? ומדוע כמעט ולא רואים אותה יוצאת מהדירה? היא נראית כזו שקטה.. אולי הוא מרביץ לה..
?? ולמה אין להם ילדים? "הוא דווקא.. נראה בסדר", אומרת זו עם הבוץ החום המתייבש לה על השיער השזור שאריות נייר כסף מהסיגריות שלהן.. " הייתי מוכנה לקחת אותו לסיבוב" מוסיפה אחרת שיושבת עם צמר גפן בין האצבעות, מחכה באדישות לעינוי הבא.. או.."עם מי בוגדת השכנה בקומה הרביעית..?כולם יודעים שיש לה רומן "בחוץ" כבר חצי שנה.. ואיך היא נראית ממש טוב הפוסטמה, לאחר שהורידה 12 ק"ג ועשתה פסים והחלה לטפח את עצמה.." ממשיכה כבר בתנופה זו עם הבוץ, בנימה לא מוסתרת של קינאה.. .." שמעתי אותה משוויצה אצל הפדיקוריסטית..לא את מאמי, מתוקה שלי,זה לא עליך.. זו שעובדת אצל רמי בפסאג' ממול..נו איך קוראים לה??.." ".. סיפרה כאילו בשושו כזה, כמה שהוא מפנק אותה במתנות ועושה לה טוב ואיך הוא ממלא אותה...אנרגיה..
" פרץ של צחוק משוחרר מילא את החדר, הזדמנות לגבי להכניס משפט.. " איך אתה רוצה הפעם..?" הוא שואל ושולח לעברי מבט אוהד , קולו מתון והענייני ומשתלב להפליא בשיחה הקולחת סביב.. "לא קצר, תספורת חורף כזו, אורך בינוני.." אני מוסיף כדרך אגב..ושנינו יודעים שזה יצא לבסוף קצר על גבול הקצוץ ולא משנה מה תהיה התשובה שלי... אבל הוא ספר מנוסה, יודע מקהל לקוחותיו המגוון (כולם שחורדיניות, אבל רק חלק מעשנות..) שצריך להפגין עניין, התחשבות, רצוי עם מבט בעיניים, מגע כף יד חובקת את הכתף( לנשים והומואים בלבד).. ואחר כך בדרכו הסלוסלה הוא יודע להמשיך ולעשות את שלו, כגבר..

ר נ א ל

New member
פחח אלונדלי ../images/Emo8.gif

כל כמה זמן אתה הולך להתעדכן ?
נשמע הרבה יותר מעניין מהספר שלי, אפשר להצטרף בפעם הבאה ?

alondli

New member
בכייף../images/Emo45.gif אני אעשה פדיקור, את תעשי שפם,נעשה..

חיים משוגעים..
..

ש ר ה לה

New member
גם אצלי במספרה אין חדר המתנה כמו אצל רופא ...

אבל גם הטיפול הוא לא כמו אצל רופא... ההתערטלות ברוב המקרים היא נפשית בעיקר (יש גם לקוחות שמסירות את הלבוש העליון
) לעתים קשה להתמקד בעבודה כשמסביב מתלהטות הרוחות... אצלי במספרה, חוץ מטיפול מסור, תוכל לקבל גם קפה
וסימפטיה
וגם מובטחת מוסיקה טובה....

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

הספקתי לצחוק אבל אין לי זמן להגיב,גם לא לפוסט הנוסף שאפילו לקרוא אותו אין לי זמן. אז תודה בינתיים על הצחוקים.
המשך יבוא
פרפפם פם

גאיה ק

New member
פרפפם פם

איזה אוצר ומילים עמד לך על קצה הלשון .רק היה צריך טריגר לשחרר הכל .
הנכד שלי אומר כל הזמן " דידי בוםבום" והשד יודע למה הוא מתכוון. עד שהגעתי לארץ
.איזה אוצר ואיזה אוצר מילים
לילה טוף!!!!!

אולי הנכד

חושב על השיר ההוא בום בה בום בה טייניניי בום בההה בה טיינייננייי השיר היווני ההוא לא זוכרת את שמו
רק טוב!!!

גאיה ק

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif יש קישור או אין.

איזה דילמות
זה בדיוק הקישור שצירפתי,אבל הם לא מצליחים לי לאחרונה, לפחות לא אצלי במחשב . גם אצלכם? צריכה לבדוק מה פה קורה פה?

למעלה