בוקר יום ראשון

בוקר יום ראשון

יש סברה שטוענת, שאחרי כל מלחמה יורד גשם, מנקה מטהר משהו עושה. אז אצלי ירד כל הלילה גשם, אבל גשם עדין שכזה, כאילו לא ממש מרוצה, עושה את מה שהוא אמור אבל לא עד הסוף. נקווה שהשבוע הזה יתחיל בשקט ושלווה שהחיילים שלנו ישמרו על עצמם ושהמהלכים הנעשים יניבו פירות טובים בוקר טוב לכווולם רק טוב!!!

גאיה ק

New member
גם זה טוב

העיקר שלא נדשדש בבוץ
ואמן שוב ושוב. הנפילות ממשיכות והבוקר בשדרות. בוקר טוב ישראל !

../images/Emo3.gif גאיילה ביקשה

אני מנסה:
אישה נסעה לחופשה בקריביים, כשהגיעה פגשה בגבר שחור, ולאחר לילה סוער שאלה אותו לשמו. הוא ענה לה שאינו יכול להגיד לה את שמו כי היא תצחק עליו .. כל ערב הם נפגשו ולקראת בוקר היא חזרה ושאלה אותו לשמו, והוא המשיך לא לגלות. בלילה האחרון לחופשתה, לפני הטיסה לביתה היא הפצירה שיגלה לה את שמו. הגבר המשיך וטען שהיא תצחק כשהוא יאמר לה. היא הפצירה שוב ושוב ולבסוף הוא התרצה ואמר לה ששמו - "שלג". האישה פרצה בצחוק רם והגבר אמר לה, ידעתי שתצחקי ממני .. לא לא, ענתה האישה, אני חושבת על מה שבעלי יגיד בבית כשאספר לו שכל יום בקריביים היה לי 25 ס"מ של שלג...
רק טוב!!!

alondli

New member
בוקר טוב..../images/Emo13.gifוכרגיל אינני ממהממהרים להשכים../images/Emo13.gif

..וגם אני כמו כולנו מלא ציפיות לעתיד רגוע יותר בדרום, לפחות לפרק זמן..ממושך יותר מהפעם הקודמת..לא הרבה יותר ניתן לצפות בנסיבות אלה בהם לא "חרשנו" ו"מחקנו" את השטח שם עד היסוד וללא רחמים, בסיגנון המקובל על מדינות ואירגוניםן סביבנו.. ומאידך חושש שהכל עדיין שביר, שזה לא "נסגר" בצורה חדה וברורה ..ולא ברור מה ילד יום.. לפחות חזר לכולנו הביטחן ביכולתו של צהל ומפקדיו..וגם צרינו זכו למנה גדושה של יכולת זו..ורק חבל שבכורח הנסיבות, רוב הנפגעים שם היו כנראה אזרחים לא מעורבים ..וצמרת הרשעים ירדו להתחבא עמוק באדמה, הם כבר יודעים באיזה סוג של לחימה הם טובים ומאיזה סוג של לחימה הם חייבים להתחמק..

alondli

New member
וקצת מהאווירה של יום שישי, כל כך שונה ו..

פסטורלית שם , כ-3 ק"מ מחוף אשדוד..במיוחד ביום שישי, עם ים חלק ורוח מזרחית חרישית שבקושי הספיקה למלא את המפרשים למהירות..הליכה איטית..
ומידי פעם אזעקות העיר קורעות את הדממה..וכחצי דקה אחר כך קולות הנפץ של הנפילות..
בצילום סירה שכנה על רקע העיר, כל כך שקט ופסטורלי.. ללא רמקולים.

alondli

New member
..לעת שקיעה, עדיין בכיוון האופק,צבעים..

חמימים יותר צובעים את השמיים, רגעיה הצורמים הבודדים של המלחמה לא הצליחו לפרוץ את השלווה ואת הדממה העוטפת את הכול, שם בלב ים..

גאיה ק

New member
קולומבוס

אני אחליף לך את הכינוי למרגיע הלאומי(של הפורום לפחות)
תהנה והמשך להנות!

אלונדלי הצילומים יפים

אני חושבת שבמים קצת יותר בטוח מאשר על היבשה ..נכון ?

alondli

New member
מה שנכון הוא שבתוך הסירה אתה נמצא..נמוך../images/Emo13.gif

כאילו שכבת על הריצפה, או בעצם אפילו 20-30 ס"מ נמוך מפני המים. אז..כן, יש הגנה מסויימת, גם בלי לקחת בחשבון שזה תרופת הרגעה טבעית, לא צריך מירשם..

צילוש43

New member
מה שנקרא...../images/Emo13.gif

נמוך נמוך אבל בטוח
תמונות מקסימות
לשיט ברגיעה

alondli

New member
שיר קלאסי יפה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

מפי אחד הזמרים האהובים עלי..
( ועל עוד 2 מיליון תושבים..:- )

alondli

New member
../images/Emo51.gif..../images/Emo13.gif ככה לפחות יש סיכוי שאני אזכור..

אותן..או לפחות את התחושות שהתחברו אליהן. לגביהן ( התחושות) הזיכרון שלי חזק יותר מזה הויזואלי..

ברק 188

New member
א כך מתחיל השבוע...

בפקיחת עיניים ותפילה הודיה... ברוך אתה ה' שהנשמתי עוד עימי קפה מייד לפה, בוקר טוב אישה עם נשיקה ויאללה לסדנה ואני כבר בנסיעה, בצהרים שמחה הכנסת ספר תורה
אך איזו שמחה שם הייתה - מציין שנתרם ע"י תורמים יהודים אנגלים לסדנה עוד קצת ציור לאחר מכן שב הביתה בפקודה!!!... בדרך תביא מלפפונים עגבניות פיתות וכו ולא אותי תנסה אמרה ה
ל
כמובן שזה מובן המילה האחרונה שלי...כן איישתי. אח' הגענו הביתה, את הילד יש לה'קפיץץץץץץ לצילום פנוראמי יאמי יאמי, טוב הפנמתי היבנתי ומיד לקחתי, חזרנו... יצאה להליכה קצת יותר משעה נהדר... יופי של מנוחה לעת ערב החמות לא מרגישה בטוב אז נסענו לראות, ערב בא ויש הפנייה דחוף לביה"ח, לא מזמן חזרתי את הברקית עם אימה שם השארתי...כעת אתם לי לחברה ממתין לשיחה בעלי, היה קר (=היקר)... בוא כך אותי בחזרה ואני
כבר פרום...פרום - חצי פרפורה... חצי רדום, זהו יום זהו ראשון חלף, ברוך הבא יום שני וחוץ מזה מרקיז אצלי הכל בסדר אין שום חדש...חוץ מדבר מה....תתחילו לקרוא מהתחלה זה לא מחלה, זאת שיגרע . יסלחו לי נכתב בשעות הלילה המסכנות
שבן אדם בורחת הבינה ותבונה ומחפש קצת נחמה וחולם בהקיץ על המיטה החמה

הסתיים לו יום ראשון

ולפי מה שאתה כותב ברקלההה טוב שכך. מקווה שהחמות תחוש בטוב מחר וכל הצילומים, עגבניות, קניות ושאר ירקות יחלפו חיש מהר
מקווה שהלילה תוכל לישון בשלווה כשאתה חולם על צבעי שמן או מייייים רק טוב!!!

צילוש43

New member
פתחת את השבוע...../images/Emo178.gif

קראתי ושוב קראתי ובין קריאה לקריעה...גם הבינותי ידידי בשיגרה רק שלא יהייה רע ובאים החמה כבר מבריאה...אזי אין בכך רע כלל וכלל ולאיסוף הירקות ושאר התוצרות
תוכל למשיך ליום החדש
שיבוא לך לאחר...פופרה מיטתית בשינה ברוכה
במילוי חדש ליום שגרתי מחודש
רואה שהבינותי?
ואני ברגע של התגנבות לילדי הבחורצי'ק...שאותותו יצעק לתוך הלילה..."אימאאאאא במחשב שלי...אמרתי לא
טוב הייתי חייבת לבוא לבדוק מה שלומכם היום
ומכאן הופפ גם למיטה בורחת
לילה טוב וחלומות פז...

alondli

New member
יום מלא פעילות ברקית../images/Emo13.gif..אז אם הבנתי נכון..

כולכם התפזרתם למשימות היום : הילד ( של מי??) הלך לקולנוע, אתה הלכת לסדנה, החמות נסעה לבית חולים, האוטו של הירקות ניראה נכנס בקיר..היה נזק?
הברקית קצת כעסה שהאוטו שלה עצר בקיר של בית הכנסת ויצאה להליכה להירגע, אתה ניסית לפצות אותה עם ספר תורה תואם לצבי הנעליים, התורמים האנגלים הרגישו לא נעים אז לקחו על עצמם להחזיר את הילד מהפנורמי. היה.. לא משהו לילד, שחור לבן ובלי קול,ילדים בשורות הקדמיות השתעממו והפריעו, זוג צעיר אחד שישב בצד התגפף בלהיטות מידי פעם בקלות צחוק פרוע ( שלה) ולצופים הסמוכים קשה היה להתרכז בעלילה.. בדרך חזרה האנגלים מצאו באוטו את המלפפונים ואת העגבניות והביאו אותם לחמות לבית החולים, את הפיתות הם והילד חיסלו בדרך...היה סרט ארוך.. ..ואני , נראה לי שעשיתי סלט מהכל..
אולי אתחיל לקרוא מהתחלה...
ועל הדרך
ליום מוצלח יותר לך היום ברקי ,בריאות לכולם ומיטה חמה תמיד
..
..כן, זה השעות המשונות האלה שמעוררות מחשבות, מערבבות אותן וזורקות אותן באקראי כקוביות משחק.. " 6:3 ..? די סתמי, אתה צודק, אם היה לך 6:4 היית עושה בית..לא נורא בפעם הבאה אולי יצא דאבל" "ואולי לא נצטרך בפעם הבאה להכנס לעזה.." " ואולי לא יהיו יותר קטיושות על הדרום.." " 6:5 ..? יאללה, הצלחת לברוח הפעם, גם סגרת "בית".." "..אתה רואה, אפשר לסמוך על המזל שיופיע.. ..לפעמים" " בשש-בש. לפעמים בחיים. רק לפעמים.."

למעלה