בוקר יום חמישי!

limors2

Well-known member
סעמק.

אין לי כח למחוק, למרות שהרסתי

abastor

New member
מונסון לא נחשב

השיר נשמע אמריקאי לגמרי. זה שהלהקה גרמנית בפועל לא אומר כלום... לי דווקא יש שלל של איזה 10 שירים בגרמנית... איזו שפה מפחידה זאת

limors2

Well-known member
אני יודעת שהוא נשמע אמריקאי לגמרי.

אבל דיברתי על הגרסה בגרמנית שיש לי במחשב
היא באמת מפחידה. במיוחד במטאל

abastor

New member
../images/Emo6.gif

יש גרסה גרמנית למונסון? איך היא, טובה? יאפ, מטאל גרמני זה מלחיץ. אם יצא לך לשמוע קצת ראמשטיין למשל... קריפי. יש להם שיר אחד שהם שרים באנגלית במבטא גרמני כבד. חידוש לשיר של דפש מוד. זה מתחיל עם "Come with me into the trees" וזה רק נהיה יותר ויותר גרוע

limors2

Well-known member
כן! היא... גרמנית../images/Emo6.gif

השירה בה יותר מתלהבת מהגרסה באנגלית, אם זה אפשרי. זה ממש לא נשמע טוב

מנגוM

New member
"את התמונה מהדסקטופ מוריד",

זה ממש היה לקוח משיר שעכשיו מושמע
חחח

limors2

Well-known member
בועז!

תצטרף אלי ותגרום לי להפסיק להודיע לכולם מה אני מורידה ולא מורידה בזמן שאני עושה פלייליסט סינגלס?

abastor

New member
../images/Emo6.gif רציני?

חובה עלייך לאתר את השיר ביוטיוב/פליקס ולפנק בלינק. אני לא אהיה רגוע עד שאני אשמע את השיר הזה

limors2

Well-known member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איך אפשר לשמוח שגיא מהישרדות עף
הנה בריטני עם המשמעויות הנסתרות הכפולות שלה!

abastor

New member
לגבי זה

שמעתי שהייתה איזו התרעמות לגבי השיר החדש שלה אבל ממש לא הצלחתי להבין למה. כנראה כי פשוט לא הצלחתי להבין מה לעזאזל היא אומרת בפזמון ולכן גם לא את משחק המילים הגס שמשתמע ממנו. אז מה היא אומרת בכלל?

מנגוM

New member
ככה, קרא ולמד ../images/Emo152.gif

בגלל שזה מעט גס, טיפה שינו בגרסה של הרדיו את השיר, אבל זה לא עד כדי כך הורס. השורה בפזמון של השיר זה all of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy. מבחינה תחבירית, המשפט הזה לא נכון, יש בעייה איתו. עכשיו, "if you seek amy", זה בעצם איות של המילה F*CK והוספת המילה me. פשוט תאיית את זה ותראה ש-מה שיוצא זה המשפט שבפזמון, ואז הכל מסתדר

abastor

New member
ואוו איזה סטרץ'

הקטע היותר עצוב זה שמי שכתב את השיר הזה באמת כנראה התכוון לזה ככה. צריך לעדכן אותם שלשים קללות בשירים זה כבר לא חתרני

limors2

Well-known member
ומשיר נדבק אחד לשיר נדבק אחר.

טרי טרי פויזן טרי טרי פויזן!

limors2

Well-known member
אה?מה רוק דיג'יי של רובי וויליאמס עושה פה?../images/Emo12.gif

לא מתלוננת

למעלה