בוקר , ידידי

בוקר , ידידי

בוקר טוב לכל המתעמלים סתם סתם אבל נראה לי שכולנו כאן זוכרים, את קולו המעצבן של מיכאל בן חנן , אחד מעמודי התווך של המדינה,שאי אפשר היה להתחיל את היום בלעדיו "עימדו עמידה ישרה והתחילו לקפוץ....." ושוב פוקחים את העינים לבוקרו של יום מי יתן ויהיה יום נפלא לכולנו. בא אהובי שב לצידי ונביט זה לזו בעינים בלי מילים רק מבטים רכים מתוקים וכל כך אוהבים נחדור עמוק לתוך האישונים ונראה את הניצוץ, ניצוץ האוהבים אותו הניצוץ שזוהר ללא מילים ושייך רק לזוכים, אלה האוהבים אתה ואני יחד נשארים על אף הפחדים וכל הקשיים נאהב זה את זו כצמד יונים ותרקיע אהבתנו עד לעננים. כן שם למעלה עם כל המלאכים ניגע בחטף בשבעת הרקיעים מקום השמור רק לאוהבים לי ולך אהובי המקסים. יום נפלא ידידי חני

ניקו 45

New member
בוקר קסום לך חני , ולכולם../images/Emo96.gif

שיר יפה , אהבתי מאוד

kfireli

New member
לניקו

בוקר טוב - ערב טוב אחלה תמונות שלחת תודה תודה

ניקו 45

New member
לכפיר../images/Emo45.gif

רק בכיף ועם חיוך . איפה נעלמת , כבר חשבתי ש.... טוב לראותך שוב ניקו

kfireli

New member
לניקו

שמעת על קהילת המחרוזת?? קהילת סחר חליפין אני חבר שם ויש כל מיני דברים מעניינים שם

kfireli

New member
לניקו

המחרוזת פועלת בכל הארץ במרכז יש כ 400 חברים אם תרצה אשלח לך את הטלפון והכתובת לילה טוב

ניקו 45

New member
כפיר , בוקר טוב../images/Emo96.gif

כפיר ידידי עוד לא הבנתי , מהי מחרוזת זאת . תעניין אותי בזה . יום טוב ונהדר לך ניקו

kfireli

New member
לניקו ערב טוב

קהילת המחרוזת זו קהילת אנשים שמציעים כל מיני דברים כגון בישול ניקיון בבית. ולהפך הם מבקשים מסג אדריכל ועוד יש שם מהנדסים אדריכלים וכל מגוון המקצועות זה נחמד אני בכל אופן כל שבוע אני הולך שיעשו מסג בחרוזים ואני עושה מסג כי אני גם מסגיסט החרוזים האלה הם וירטואלים אוספים חרוזים ומבזבזים אותם בדבר אחר הבנת אחי ??? שיהיה לנו ערב מקסים

ניקו 45

New member
ערב טוב כפיר ,../images/Emo29.gif

היי כפיר בגדול הבנתי את הרעיון , גם בעזרתה האדיבה של חברה מתוקה שגם הפנתה אותי לכתובת נט . לילה טוב ניקו

kfireli

New member
../images/Emo41.gifהיי ניקו

מה נשמע תמשיך לכתוב שירים יפים אם תרצה אוכל לשלוח לך דוגמא מחוברת המחרוזת כתוב לי את האיימל שלך אם תרצה אשלח לך שיהיה לנו ערב מקסים

כפיר, ששש....

עוד ידרשו ממך תמורה עבור קריאת השירים כאן. מעניין כמה מסג'ים שווה כאן שיר של טאקילה. (סתם מהרהרת ביני לבין עצמי
) במחשבה שניה, כתיבת השירים היא תרפיה בפני עצמה ואין הם זקוקים למסג' כך שאתה יכול להיות רגוע. אכן קראתי על הקהילה, וחוץ מעקיפת רשויות המס יש בה עוד כמה וכמה דברים טובים. אחד מהם הוא החשיבה היצירתית . מי היה חושב לפני כן להשאיל את מצלמת הוידאו שלו, שקנה לפני עשר שנים וצילם בה פעמיים ולא ראה את שצילם ואפילו פעם אחת, תמורת שירות אחר... ? איזה שירות או חפץ אתם הייתם מציעים ומה הייתם מבקשים בתמורה?
*
*

kfireli

New member
../images/Emo141.gifלמיה שלום

אני כבר לא עובד בעיסוי מספיק 15 שנה. עכשיו אני עושה עיסוי רק לחברים/ות. בבקשה הסבירי לי מה קשור רשויות המס ולסחר חליפין בחרוזים וירטואליים. אם יש כאן משהו בלתי חוקי אני פורש משם. יש כל מיני שרותים מעבודות טכניות אומנות לימודים הסעות בישול ניקיון סדנאות שרותים משפטיים ועוד ועוד. בתודה וערב נעים

רק רגש

New member
התעמלות בבוקר???

מיכאל בן חנן ב-6 בוקר אני בד"כ ישן בשעה זו. שיר האהבה מתוך נסיון או כמיהה למשהו שחסר???

רק רגש????

מעניין!!! לאיזה ממגוון הרגשות אתה מתכוון?
החתימה שלך קצת בילבלה אותי. ולשאלתך, שיר, מרגע חשיפתו לעולם, שייך לנו, הקוראים. כל אחד לוקח חלקים מעולמו ומחברם, או שלא מחברם, אל מילות השיר. אם כך אז.... האם השיר יכול להיות מתוך נסיון או אולי רק כמיהה למשהו שחסר?? מה אתה אומר?

רק רגש

New member
שיר הוא כמיהה

שיר הוא כמיהה למשהו שחסר לפעמים משהו שהיה ואננו לפעמים משהו שטרם קרה ומצפים שיקרה.

יפה דיברת ../images/Emo45.gif

ואני אוסיף ואומר, ששיר גם יכול להיות תיאור מצב או מסירת מסר (ועוד כמה וכמה דברים), לאו דווקא כמיהה. ואם נחזור לשיר הזה. השאלה הנשאלת היא: האם זה משנה למה התכוון המשורר? או אולי חשוב יותר, מה אני לקחתי מהשיר. האם התחברתי לעבר, להווה או אולי למאווי העתיד? מה דעתך? למה אתה התחברת?
*
*

ניקו 45

New member
מייה , אהבתי את חשיבתך ../images/Emo141.gif

אכן , האומן כותב , משורר , מצייר וכו' .... הצופה רואה את שרואה. וכל צופה רואה את היצירה מזווית ראיתו ולוקח עימו את שראה ...או שרצה לראות . חשיבתך מאוד נכונה . ניקו

למעלה