בוקר טור ליום שלישי! רוזי נסעה ולכן את חייבות להתלבש במקומה
S shmickey New member 15/12/15 #2 בוקר אור קצת קשה בטח להבין מה קורה בעליונית. היא כולה מבד אפור והחלק הקידמי דמוי עור
B bell1100101 New member 15/12/15 #5 איזה יפההה! אני ממש אוהבת מכנסיים אדומים! יצא לך לוק כזה שמצד אחד פשוט כזה אבל הכל עובד ככ טוב ביחד שזה נראה ממש מעולה
איזה יפההה! אני ממש אוהבת מכנסיים אדומים! יצא לך לוק כזה שמצד אחד פשוט כזה אבל הכל עובד ככ טוב ביחד שזה נראה ממש מעולה
S shmickey New member 15/12/15 #6 תודה רבה האמת שהמכנסיים לא אדומים, אלא חומים ג'ינג'ים- אבל לוקחת את המחמאה בכל מקרה
R Rosie52 New member 15/12/15 #7 זירקי על עצמך גיטרה והיידה לתכנן לוח הופעות בעיניי לוק המיוזישין המושלם שלך קז'ואל נפלא ומאוד מחמיא לך שילוב הצבעים. לא בטוחה אבל במסך שלי המכנסיים נראות חומות (סיינה). חשבתי שאציץ לשניה בפורום ואגיב רק מאוחר בלילה כשאחזור למלון - אז חשבתי רוזי
זירקי על עצמך גיטרה והיידה לתכנן לוח הופעות בעיניי לוק המיוזישין המושלם שלך קז'ואל נפלא ומאוד מחמיא לך שילוב הצבעים. לא בטוחה אבל במסך שלי המכנסיים נראות חומות (סיינה). חשבתי שאציץ לשניה בפורום ואגיב רק מאוחר בלילה כשאחזור למלון - אז חשבתי רוזי
S shmickey New member 15/12/15 #4 הצעיף נראה מקסים וממה שניתן לראות גם שאר הלוק. אישית אני מעדיפה כריכה עגולה של הצעיף  
R Rosie52 New member 15/12/15 #8 גם אני מאוד אוהבת את שילוב הצבעים בצעיף גם את הסריג העבה שלבשת אני מאוד מחבבת (נראה לי הכי מחמם כשאצלי כאן -4 מעלות). אמנם זווית הצילום לא משו אבל עדיין ניתן בהחלט להבין את הלוק ובעיניי הוא מקסים. המשך יום מוצלח רוזי
גם אני מאוד אוהבת את שילוב הצבעים בצעיף גם את הסריג העבה שלבשת אני מאוד מחבבת (נראה לי הכי מחמם כשאצלי כאן -4 מעלות). אמנם זווית הצילום לא משו אבל עדיין ניתן בהחלט להבין את הלוק ובעיניי הוא מקסים. המשך יום מוצלח רוזי