בוקר טופ

חחחחח חילצו אותך?

נתקעת על הגג? חעחעחע

Unaffected

New member
חחח לא.

זה היה מתוכנן
9 ילדים ירדו במנוף,4 בשרוול מהכתה שלהם ועוד 5 בסנפלינג

חעחעחע גמאני רוצההה

במקום זה אני ישבתי שעתיים בקור(כן, בקור)ושמעתי הרצאה משעממת במיוחד על אלכוהול. בלאט

midnight dragon

New member
חח מגניב לך..לנו יש ביום חמישי../images/Emo15.gif

אבל לא כמו שלכם.. רק כיתה אחת תצא מהחלון, אני מקווה שזה יהיה אנחנו

Knotted String

New member
גם לנו בחמישי../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אמרו לנו להכנס מתחת לשולחנות ושיעברו לבדוק מי מתח לשולחן ומי לא
וגם אמרו שנשאר בחוץ איזה שעה, כמובן. כי הבצפר שלנו מטומטם. אבל לא אכפת לי כי יש לי דיסקמן וספר סקיצות. בפעם האחרונה שהיה תרגיל ירידה למקלטים, חיכינו מחוץ למקלט רבע שעה ורבנו עם ערסים, ואז כשיצאנו מהחלון גילינו שהקיפו את הגינות הקטנות האלה שליד החלונות בגדרות כדי שלא יכולו להתפלח משם. מה הרעיון? יותר מסוכן להיות בבצפר שלי מאשר ברחוב בזמן שואה גרעינית.

midnight dragon

New member
חחח זה מזכיר אותנו..../images/Emo15.gif

גם אנחנו תמיד מחכים שעה בשמש.. והכי מצחיק זה שמתחילים לצעוק עלינו להסתדר בטור.. ואז לא נותנים לנו לצאת מהכיתה עד שאנחנו מסודרים חחחחחח לא אכפת להם ממש שברעידת אדמה אמיתית לא נטרח להסתדר והם בכל זאת יוציאו אותנו..

ak 1

New member
גם לנו ביום חמישי

אני רק לא מבינה איך ברעידת אדמה אמיתית כש ניכנס מתחת לשולחנות, שולחן בית ספר (של קריית ים) לא ישבר מתחת לבטון....

חח לנו לא עשו שנה שעברה

ואז שהייתה את הרעידת אדמה כולם היו בפניקה ... חח הוציאו אותנו לחצר ושבנו שם 3 שעות..ובסוף שיחררו אותנו (=

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחח לגג?!../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

איך הגעת לשם!!!!!!!! יו גמלנו היה...אמור היה להיות לא הייתי הלכתי לצלם את האצבע
אבל אמרו לי שלא היה אז לא הפסדתי

Unaffected

New member
יש פתח מיוחד לעליה לגג ../images/Emo3.gif

כזה בתחילת התרגיל המנהלת אומרת להכגנס מתחת לשולחנות ואז הלכנו למזכירות שיחקנו שם קוואהקוואה דלאומה
איזה שעה ,הלכנו למגרש לשעה(חםםםםםםםם
)ואז שכל הבצפר הלך לאמפי עלינו לגג
ולא הרשו לנו להסתכל מלמעלה מה קורה למטה...
אז לא ראינו את הירידה מהשרוול ואת הילדים שכיבו אש
אבל שמעתי שהיה ילד אחד שלא הצליח להרים ת'מטף
ואז ירדנו אחרי איזה רבע שעה על הגג..וראינו את ההצגה של פיקוד העורף ..חילוץ מהריסות וכאלה .. ואז מישהו בהכיבוי אש הפעיל את הצינור מהמנוף
ונרבתי לגמרי
ואז שרפו ת'אוטו וזהו :)

Lee G1

New member
איזה השקעעע

אצלנו לפני שבוע+ היה תרגיל עלוב מאוד... היה להכנס מתחת לשולחן ל10 ד'ק לצאת לבחוץ ואז ישר אחרי שיוצאים (בקושי הספקנו להגיע למקום שהיינו אמורים להיות בו) הכניסו אותנו חזרה לכיתות ללמוד...=\ זה היה כל כך חסר טעם!

למעלה