בוקר טופ
U Unaffected New member 9/11/04 #6 כבר צהריים ../images/Emo3.gif ונצל"ש נממ היה לנו תרגיל של רעידת אדמה אבל משהו גדול עם מכבי אש ופיקוד העורף ושטויות.. נממ חילצו אותי מהגג עם מנוף ושרפו מכונית והפעילו מים מהמנוף ונרטבתי לגמרי היה נחמד
כבר צהריים ../images/Emo3.gif ונצל"ש נממ היה לנו תרגיל של רעידת אדמה אבל משהו גדול עם מכבי אש ופיקוד העורף ושטויות.. נממ חילצו אותי מהגג עם מנוף ושרפו מכונית והפעילו מים מהמנוף ונרטבתי לגמרי היה נחמד
T T a b a s c O New member 9/11/04 #7 XDDDDDDDDDDDDD מגניב!!!!!! אבל שאלתי..למה בזמן שחילצו אותך..לא הפילו אותך "בטעות" הא?הא?הא?! צריך להאשים ת'ממשלה! להרוג את שרון!!!!!!!!!!!!! לא למען ההתנתקות!!!!!
XDDDDDDDDDDDDD מגניב!!!!!! אבל שאלתי..למה בזמן שחילצו אותך..לא הפילו אותך "בטעות" הא?הא?הא?! צריך להאשים ת'ממשלה! להרוג את שרון!!!!!!!!!!!!! לא למען ההתנתקות!!!!!
T T a b a s c O New member 9/11/04 #10 ואם לא?! תכבול אותי באזיקים?! הא?הא?הא?! במקרה אני חובב סאדו [:
T T a b a s c O New member 9/11/04 #12 טוב..[: נמממ..נממ.. אני לא מבטיח שאני לא יתבע אותך ..על ניצול מיני של קטינים P: