בוקר טופ! ....... ;-) :cool: B-)

תרנגולת

New member
איזה איזה איזה..

אהבלה אני.. מכרתי את גופי ונשמתי לכלי הזה.. אני צריכה להתעורר בשבילו כל יום שבת ב12 וחצי או 1 !!! במקום לישון כמו תרנגולת נורמאלית- ככה.. עד 4, 5 ואם יש את המזל והגוף מחליט לישון יותר.. נגיד עד 6 או 7.. אז זה ממש נהדר.. אבל לא.. אי אפשר. כווואבב לי בצד.. בוקר טוב יקירה שלי, בוקר טוב מאיוש שלי. הא לכם ממזר קטן, קטן ממזר.. B-)

קארן_@

New member
את לא אהבלה !!!!

את מותק!!! וטוב שמכרת את נשמתך לכלי הזה, את יודעת שיש לי סנטימנטים אליו לישון זה לא בריא! ולמה כואב לך בצד??? אוף אני כועס. ואיך את בכלל רואה משהו אחרי המייל שלי מאתמול שהיה אמור להעניק לך מכת סינוור וגועל?? (מהאהבה....)

תרנגולת

New member
למה?

לא יודעת למה! B-( זה בטח בגלל הראש שלי, זה לא אמיתי.. אני סתם מדמיינת שכואב.. אז כואב. לא לא.. לישון זה בריא וטוב, והעינים שלי כואבות עכשיו- הן רוצות לישון.. וגם אני רוצה לישון.. רואה רואה. רואה הכל. המייל של אתמול עשה לי טוב על הלב.

קארן_@

New member
את יודעת, ואני יודעת שאת יודעת

שזה לא בראש שלך. אוף. חשבת על ההסכם??????????

תרנגולת

New member
אני לא בטוחה..

אולי זה בגלל שאני יודעת שזה עלול לכאוב ובגלל שאני מפחדת שיכאב לי.. אז זה כואב.

קארן_@

New member
בלה-בלה-בלה!

בלה. אם מתחילה להקשיב לגוף שלך? או שאני יעשה את זה?????

תרנגולת

New member
לא.. את לא.

את בתת. ואני לא. ואני במצב בריאותי נורמאלי. ולי אין נפילות סוכר, ולא סחרחורות (רק לאחר פעולה מסויימת), ואני בסדר.. את לא. אני כן.

ילדונת~

New member
תפסיקו שתיכןןןןןןן

לשיתכן יש בעיה ושתיכן יודעות זאת אז מה קרה לכן בנות???? קדימה להילחם יאללה בריצה אל המקרר לאכול משהו קטן בשבילי.... אוף אני יודעת שאתן תראו את ההודעה הזאת ותעקמו פרצוף אבל לא אכפת לי אתן חשובות לי יותר מידי ואני לא מוכנה לאבד אותכןןןןןןןן

קארן_@

New member
יאללה להילחם!

לרוץ למטבח, לגעת במקרר ולחזור! גם שורפות קלוריות וגם נכנסות לטריטוריה לא מוכרת....... אמאל`ה! גם אני לא רוצה לאבד אותך מאמי, תעשי זאת בשבילי????????

ילדונת~

New member
אוף איתךךךךך

עזבי לא משנה.. אין לי חשק להיכנס לקטע הזה עכשיו... אבל חכי חכי טלפון זועם ביותר את תקבלי אני זועמת ואדומה בדיוק כמו השור הזועם רק שבמקרה שלי זה אריה

קארן_@

New member
זועמת קטנה ואדומה שלי.....

זה שאת אריה אני יודעת, אבל זה שאת יודעת לזעום.... זה חדש! הקול שלך כ``כ מתוק, הוא גם מגיע לדציבלים שטרם שמעתי?????? אמממ... זה יכול להיות מעניין!

תרנגולת

New member
לא.. אני בסדר..

מבחינה פיזית אני פחות או יותר בסדר.. ואני כן אוכלת!!

קארן_@

New member
אני לא.

את כן. ועכשיו בגללך, גם לי התחיל לכאוב בצד! מה זה מדבק??????

למעלה