אהבלה אני.. מכרתי את גופי ונשמתי לכלי הזה.. אני צריכה להתעורר בשבילו כל יום שבת ב12 וחצי או 1 !!! במקום לישון כמו תרנגולת נורמאלית- ככה.. עד 4, 5 ואם יש את המזל והגוף מחליט לישון יותר.. נגיד עד 6 או 7.. אז זה ממש נהדר.. אבל לא.. אי אפשר. כווואבב לי בצד.. בוקר טוב יקירה שלי, בוקר טוב מאיוש שלי. הא לכם ממזר קטן, קטן ממזר..
את מותק!!! וטוב שמכרת את נשמתך לכלי הזה, את יודעת שיש לי סנטימנטים אליו לישון זה לא בריא! ולמה כואב לך בצד??? אוף אני כועס. ואיך את בכלל רואה משהו אחרי המייל שלי מאתמול שהיה אמור להעניק לך מכת סינוור וגועל?? (מהאהבה....)
לא יודעת למה! B-( זה בטח בגלל הראש שלי, זה לא אמיתי.. אני סתם מדמיינת שכואב.. אז כואב. לא לא.. לישון זה בריא וטוב, והעינים שלי כואבות עכשיו- הן רוצות לישון.. וגם אני רוצה לישון.. רואה רואה. רואה הכל. המייל של אתמול עשה לי טוב על הלב.
לשיתכן יש בעיה ושתיכן יודעות זאת אז מה קרה לכן בנות???? קדימה להילחם יאללה בריצה אל המקרר לאכול משהו קטן בשבילי.... אוף אני יודעת שאתן תראו את ההודעה הזאת ותעקמו פרצוף אבל לא אכפת לי אתן חשובות לי יותר מידי ואני לא מוכנה לאבד אותכןןןןןןןן