אה... אופס... כמובן שזאת *שמעי סליחה על הבילבול. וכמובן שזה גם אחלה פורום.
מ מיכמיך3 New member 15/8/07 #54 אה... אופס... כמובן שזאת *שמעי סליחה על הבילבול. וכמובן שזה גם אחלה פורום.
T Tamar38 New member 15/8/07 #34 ../images/Emo207.gif לפני שעה ככה בחדשות בערוץ 10, הראו קטעים מהמופע שמבוסס על שיריו של עברי וראיון קצר עם אחת מהשחקניות רק אני ראיתי או גם אתם?
../images/Emo207.gif לפני שעה ככה בחדשות בערוץ 10, הראו קטעים מהמופע שמבוסס על שיריו של עברי וראיון קצר עם אחת מהשחקניות רק אני ראיתי או גם אתם?
ל לוליטהבסטייל555 New member 15/8/07 #35 אני לא ראיתי : ( לא הייתי בבית.. מישו יודע אם יש אפשרות לראות את זה באינטרנט? ואם כן.. באיזה אתר? תודהה
אני לא ראיתי : ( לא הייתי בבית.. מישו יודע אם יש אפשרות לראות את זה באינטרנט? ואם כן.. באיזה אתר? תודהה
מ מיכמיך3 New member 15/8/07 #37 אני לא ראיתי, חבל... =\ אין לי כבלים בבית... יש אפשרות לראות את זה באינטרנט? או שאסור לדבר על זה פה?
ה הילה המאקסימה New member 15/8/07 #39 תחפשו באתר של הערוץ למרות שזה חדשות אז אני לא חושבת שמעלים את המהדורה לאינטרנט אבל אם מצאתם שימו קישור
תחפשו באתר של הערוץ למרות שזה חדשות אז אני לא חושבת שמעלים את המהדורה לאינטרנט אבל אם מצאתם שימו קישור
ד דניאלוש16 היחידה New member 15/8/07 #51 וואי זה באמת עושה חשק! אני מכירה שם אחד!! הוא לומד איתנו בתיכון! מאגניב!
מ מורביט New member 15/8/07 #57 אוף לא עולה לי הדף../images/Emo10.gif תודה בכל מקרה.../images/Emo3.gif