ברוכה הבאה.. (וכאלה כמובן..)
ד דניאלוש16 היחידה New member 14/8/07 #32 ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif (וכאלה כמובן..../images/Emo3.gif)
M matanky New member 14/8/07 #11 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני מתן ../images/Emo9.gif נתחיל מזה שאנחנו לא שורצים פה, אנחנו גולשים פה עם הבוגי שלי ... סתם חחח אני כעיקרון כמעט כל היום בפורום אבל בזמן האחרון לא ממש כי אני עובד ולומד. אבל שאת על המחשב כל היום מתכתבת עם חברים את גם נמצאת בפורום זה מין בית שני תהני פה
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני מתן ../images/Emo9.gif נתחיל מזה שאנחנו לא שורצים פה, אנחנו גולשים פה עם הבוגי שלי ... סתם חחח אני כעיקרון כמעט כל היום בפורום אבל בזמן האחרון לא ממש כי אני עובד ולומד. אבל שאת על המחשב כל היום מתכתבת עם חברים את גם נמצאת בפורום זה מין בית שני תהני פה
ש שיכורמבi New member 14/8/07 #13 מתן, היי מתן! אני אשתדל להנות. לפעמים משמעם בעבודה.. אז גולשים קצת או שנרדמים.. אז אין חשק לעבוד
ש שיכורמבi New member 14/8/07 #17 מהבית? חחחחחח כשאני מגיעה הביתה אני או נוחתת למיטה.. או.. נוחתת למיטה.. או.. פשוט נרדמת!
M matanky New member 14/8/07 #18 אה אוקי.. ../images/Emo6.gif ואני חשבתי שרק שאני חוזר מהעבודה אני ישר נוחת למיטה
ש שיכורמבi New member 14/8/07 #19 רק אתה? לאאא.. אין דבר כזה.. אנחנו קהילה! אתה לא היחיד.. זה או לישון או לקבל כאב ראש מאחים שלי אז עדיף לישון לא ככה?
רק אתה? לאאא.. אין דבר כזה.. אנחנו קהילה! אתה לא היחיד.. זה או לישון או לקבל כאב ראש מאחים שלי אז עדיף לישון לא ככה?
מ מורביט New member 14/8/07 #25 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני מור../images/Emo192.gif ואממ כן, בערך.
מ מורביט New member 15/8/07 #46 שמעי*../images/Emo3.gif וזה גם אחלה של פורום.../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif
שמעי*../images/Emo3.gif וזה גם אחלה של פורום.../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif