בוקר טוסט לכולם!.....

גל נעים

New member
בוקר טוסט לכולם!.....

מ´ניינים?, הכל טוסט?, סבבית. אז להשתמע יא דרע´קים. <גם מאישתי שתח´ בילי בדרכים מוסקונה לרמן קרפין סממה יסמין אבו-ג´אעלה>

שועית

New member
מתנדב להכין לי טוסט?

לא הבאתי היום מה לאכול.....

דידית

New member
אני גם רוצה!

והכי מעצבן שיש לי יאמבה של דברים להגיב אבל יחד עם זה מלאן עבודה. אז קבלו רק את זה שאני חולה עליכם (לקקנית!) וצמרו על עצמכם. גל? טוסט עם הרבה קטשופ וגבינה צהובה. דידית. <לא רוצים דיאטה!>

השאלה ...

צריך או לא צריך דיאטה ? מה יותר נעלה ? לעמוד מול קלוריות הזמן וכלוסטרול מרגמותיהים או לצאת חמוש מול ים הקלוריות ולהתעלם בשלווה ... למות, לישון ! ודעת ששינה זו היא הדיאטה הנצחית שתמיד עבדה . למות לישון ! אחח זו המכשלה איך אפשר לוותר על לזנייה עסיסית או על הקנדליך של אימא ... או על הסטייק העסיסי של קולומבוס או אגאדיר או הגלידה של אנדרי או אהמ אהמ אהמ סליחה נסחפתי בקיצור מה היתה השאלה ?
אייל.

דידית

New member
נגעת בנקודות רגישות!

בתקופה האחרונה אחד הדברים הבולטים בחיי זה: אוכל ושינה. <דידית בתרדמת חורף>

גל נעים

New member
רבותי חדשות!,(או נאייעעס לאשכנזים)

אנחנו ע-ו-ב-ר-י-ם דירה!. כמו שכתוב במסכת דירות פרק קמא משנה ב´: "העובר דירה למקום שאינו מקום תורה,יגלה עצמו למקום השחת והשחיתות, ויחלין עצמו (ברטנורא מפרש:יהיה חילוני)," משנה ג´: "דירה נאה מרחיבה דעתו של אדם,לעל-האש (רש"י-בארבע"קיו בלע"Z), למסיבות,לשתייה חריפה,ולצפיה בראי-נוע (רש"י-טעלעויזיע בלע"Z)". תנו ח"ח. ותיראו את הבדיחה שצירפתי לכאן (בתמונה)

מפקפק

New member
"ויחלין עצמו"

והקשו התוס´ שם, והא יחלין מלשון חולין, וכי חילוני חולין הוא בעינינו, ותרצו התוס´, דמתני´ היא, עשה שבתך חול, ואל תצטרך לבריות, ולהדיא דצריך לעשות השבת חול, ולהכי נקט לישנא דיחלין וע"ע במהרש"א שם ואכמ"ל.

מפקפק

New member
"ויחלין עצמו"

והקשו התוס´ שם, והא יחלין מלשון חולין, וכי חילוני חולין הוא בעינינו, ותרצו התוס´, דמתני´ היא, עשה שבתך חול, ואל תצטרך לבריות, ולהדיא דצריך לעשות השבת חול, ולהכי נקט לישנא דיחלין וע"ע במהרש"א שם ואכמ"ל.

למעלה