בוקר טוב..=)

אורחת 53

New member
בוקר טוב..=)

כתבתי פה לפני כמה זמן..סיפרתי את הסיפור שלי לא התאכזבתי והגבתם ודרך אגב גם עזרתם. אני מחפשת להכיר אנשים חדשים להיכנס לתקופה חדשה ואולי גם למצוא אהבה חדשה.. אולי אני אמצא את עצמי פה, אני מקווה לפחות. קוראים לי קארין, אני דו אבל נראה לי יותר בכיוון של בנות, קצת קשה לי להכיר אנשים אחרים בבועה שאני נמצאת בה ועוד לא החלטתי אם זה טוב או רע לחיות בה.. מקווה להחליט ולהשתלב.. :))

you know who16

New member
שלום=]

תשתלבי פה בלי בעיות
אני נועה

שלום לך../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה, מאיפה את? מכירה את הרגשת הבועה.. מורגש במיוחד כשגרים בפריפריה.

moshe butt

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

הייי קארין...
ממצב אחותי?!?
אני משה בן 17 מגני תקווה... מאיפה את? נמנמנמ... שתיהיה לך השתבלות מהירה וכל זה... אוהב אותך
משה

אורחת 53

New member
קצת פרטים על עצמי..

שלום משה נטלי ונועה! אז ככה אני מגיעה הישר מהרצליה.. בת 17 בפרטים אולי רשומים דברים אחרים כי לא הייתי בטוחה שאני אשאר אבל אני אשנה את זה בהקדם.. אממ אני לא יודעת אם כולכם קראת ו\או זוכרים כתבתי פה לפני כמה זמן שכל החברות שלי יודעות ההורים לא יודעים אבל אני בטוחה שהם פשוט מכחישים את הנושא.. הם יתגברו! אולי תתנו קצת פרטים על עצמכם שאני אכיר את כולכם?..

גם לי בא ../images/Emo3.gif

אני ליגל, בת 17 וחצי [אוטוטו 18
] מזל סרטן אוהבת חברים, לצייר, סוכריות גומי.. יש לי חולשה לקשים, וכלי פלסטיק. עוד משו? אה כן... אני גרה במרכז P:

אה כן.... שכחתי עוד משו עלי

אני נשואה + 2 ויש לי 2 הליקסים [עגיל בסחוס] ועגיל בלשון

you know who16

New member
חחח../images/Emo6.gif

אני נועה בת 15 אממ די בארון (חוץ מכמה אנשים שיודעים) ואין לי כוח להמשיך לילה טוב=]

Saint Marco

New member
גם אנני רוצה ../images/Emo13.gif

אני אור, בן 19 מהמרכז, חייל בחיל הים *מדים לבנים זה מגניב*, מזל גדי-דלי- נולדתי בתאריך ושעה דיי גבוליים מבחינת החודשים, אוהב לקרוא, לרקוד, לצאת לבלות, להתחרפן ולעשות שטויות......

למעלה