בוקר טוב........

ווקשהההההההה

בלי לקמט ת'מול גיהצו אותי ופינפנו לי... ועכשיו אני כוסית חתיכית אלוהית דיוונית עם טרנינג...קוקו פרוע...וצלחת מלאה באוכל מול המחשב..{יותר גרוע לא יהיה} יש לי מרשם מאלוהים עצמו... ועוד משו...תיקנאי ליק.. יש לי כרטיס טיסה עליה לכל מטוס ב 75אחוז הנחה.. .{בגלל המצב הבריאותי והגובה}

שאני אקנא??????????

|זיב| לי יש... כרטיס ירידה מכל
...ועוד משלמים לי
בסדר...בואי... היורש הצוכר פושקה שלי...ישמח לשעשע לך וויל אני אשתרע לי עם האפידורל
הוא ביקש במיוחד גם את מצו' להביא...אם יתאפשר

אוח.......אוח...

ידעתי שתתמסרי לי... ידעתי שאת טובה בירידות... רק בשביל זה אני אסחוב את מצ'ו בעגלה איתי...:}} {את מוכנה לפחות לאמר לי לאן אנחנו עפים?}

הא

עכשיו את אומרת לי??? ואני בניתי על באלי היי או על חופיי זנזיבר... ובכלל למה מלאכית??? ני הולך על הליין הגוטי.. עכשיו להחליף ת'גלימה? להחליף ת'מחוך? {שתדעי לך שאני לא מוותרת על הצלב...ישו נמצא בתוכו והוא מאיר לי תמערות החשוכות}

תגידו איחרתי למשהו?

קמתי. קפה. כביסה..מדיח. תיק תק. קוראת אותכם. מתכוננת ליום שבת עמוס ויפה. כוסססססססססססססאמו הפיאה הזו ניכנסת לי בעיניים..כמעט נכנסתי אתמול באיזה רכב..לא רואה ממטר..יותר מידי שערות. פיאה יפה..מושכת אלי מבטים. הפיאה..זה מעניין גברים נמשכים לשער ארוך????????????????????? היה לי..אבל לא ככה...

תראי...

לאחרונה.. שמתי לב.. שגברים מאוד אוהבים נשים בשיער קצר עד קצוץ... {נראה לי שזו אפילו סטיית תקן בנורמה הסקסית של משיכת שיער באקט מתבקש ואפילו נדרש... השאלה...אם לכשנקצץ את מחלפותיינו...האם נוכל למשוך להם במקום???.
} אחחחחחח...הקלות הבלתי נסבלת של סקסאפיל

אתמול

צהרי שישי גררתי אותו לכל מקום שהיו בו פאות בלי שידע מה אני רוצה... הנחתי על הבלונד שנולד איתי והיה איתי כל חיי וכנראה ימות איתי שחור פחם,ארוך פוני צבעתי שפתים באדום יצאתי אליו והוא לא ראה/הכיר אותי בכלל...
נופפתי בידיים רקתי ברגליים והוא בשלו~לא מכיר. אה כן וגם חשבתי עלייך ואמרתי לעצמי או שיער(י) ארוך. או קרחונה מדליקה. ולך יפה במראה"על הסכין".

אתן קרועות..תשאלו את הגברים

נישבעת לכן... לא יודעת מה יש לשיער ארוך ארוך ...חלק כזה וישר אבל המבטים...היו ממש נוקבים.. אז למרות כל הקטע של הקרחת..אני אומרת לכן הרגשתי מופשטת.. וכמעט הורדתי לבד...את הפיאה..שיראו באמת מה מסתתר.... בכלל ..מרגישה בתחפושת..אנ בפורים שנה שלמה.. דרך אגב..הכלב שלי בכלל לא קבל אותי בכמה הדקות הראשונות..כניראה גם היה לו קשה להתרגל..עכשיו בסדר.

אין ספק...{כולנו וגם את קרועית}

מבטיחה לך.. מחר אני הולכת לרכוש לי פאה.. ארוכה.. שחורה.. הולכת על מראה גוטי... {זה לפורים...אבל אם כבר...אז ממחר..} נראה מי יפשיט את מי :}}

למעלה