בוקר טוב........

יערית

New member
בוקר לא נורמלי |אין שמש|

7 וחצי להתעורר בשבת??????????????? נשפכתי אתמול לפני הילדים
בוקר מוענן חלקית עם ממטרים קלים אצלי במיקלחת.

מצוטטת

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

איזה לילה))) ho my god עברתי........... טעון
סוער
מסעיר
ומה לא......... פורשת לי ק3ת לנוח {אין, חייבת ...אני מותשת} אבל הוא פנויייי לכל מי שמעוניין ~להשתמע~

יערית

New member
מה פורשת?

רק בוקר הלו?????????? בואי נמשיך את הסיעור עד לשעת הסיאסטה

מצוטטת

New member
כמויות מינונים והעדפה

זוקרת.....
מתאים גם לכאן
ניראה אותEך חו3ה איתו ח3י מהאוקיינוס שהעביר לי............... שלא לדבר על אישה בגילי, בכל זאת...... השארתי לו פנוייייייייי תורך, נסי גם את, חייבת לחדש את מלאי החמ3ן אבל אשוב יותר מאוחר........

שתקי

תתחילי לארוז.. {אין לי מושג לאן..} אבל זה הולך ליות' שיגור מהסרטים... {עגלה של סופר דיל הארוכהההההההההההההההה תספיק את חושבת???}

היא...

ללא צללית של שדאו של דאוט של סיפקיה... מאד תשמח לדיל הזה . פסטיבל הסרטים הסתיים לפני כמה ימים שם,אבל... ישמחו לנו לשידרוג חוזר

כפרעעעע

קאן יפתחו לנו שער מיוחד בשמיים אם ישמעו שאנחנו מגיעות.. שום תסריט לא יהיה מוצלח כומו זה... תחנת החלל של נאסא... מיתגמדת לעומת השיגור הזה.. חכי חכי.. {המומיה 4.5 יוצאות לדרך...החצי זו אני...שלא תהיה טעות}

בוקר אור ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

חצי עין על צ'רלי וחצי בטלוויזיה חצי עין על המקלדת ועין שלמה ננעצת במזוודה הריקה שצריכה להתמלא עד סוף היום (למה לעזאזל אין מזוודות מתמלאות מאליהן?) אללה שיהיה שבת נהדרת לכל היפים והאמיצים
מהיפים והעייפים
והיום בסגנון הבלוז עם זמר ענקי John Lee Hooker בכמה קטעים נהדרים

t o t a l

New member
למה? למה ככה לסגת?

דווקא היתה יפה לך המצוקה. בעיני לפחות. פרגני לעצמך עוד קצת ממנה ואל תמהרי כל כך להתמקד, [על אף המבוחה הקלה של היום שאחרי].

טוטאלוסטיקה

יקירי... אז זהו שאני מפ'גרעת לעצמי את הפירגונים...אסור לי לתת לה לסגת :}} היא במיטבה כשהיא במירוץ ובשיא.. יפה לי ה"המצוקה" בטיימינג ותנוחה אחרת :}} אמת... נבוכה הייתי עד עמקיי נימי המוצנע...בבוקר שאחריי.. סמוקה ומצועפת כמעה....שיערי פרוע..חיוך נמרח לו מכף רגל ועל לנק' המאושרה.. אומרין שאחריי הסיגריה באה ההתפכחות :}} מה באמצע...אתן למוחך הצנום לפתח..

כדורוני

בשר בקר (מיני קציצות בעברית קלה) ברוטב בצל ופטריות סמיך. פנה (פסטה) באותו רוטב סלט חסה ועוגה כושייה. התותים והקצפת חוסלו עוד אמש. אותו כנ"ל הגולש החריף אממממממממממא. ועוגה כושייה נוספת. הערב במסעדה של ההורים שלו בניצוחה של הקונדיטורית האחות שלו...>>>ה פ ת ע ו ת בינתיים גם אורזים פה
ובעיקר מתפנקים ומתכרבלים Pה דביקים...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> הכנת ת'כרוVית?

מצוטטת

New member
~כן~

והשאRתי לה חלבלבית......... והיא חוסלה באחת!... ותגידי עוד משו... מי מיי3ג ת'מאסטרו בעדרו
ומלאי של צ'קולטקים הכנת לAך לימים של הגע גע גועעעעע
לי הם תMיד ל
בכזה מצב

מממ

מאסטרו לא יעדר כליל יעשה לנו דיג'יי בשעות הפוכות כשאנחנו נתעורר והוא ילך לישון, יהייה לנו להתענG מהפנינים שיביא לPה ולך יש שבוע לרשרש לי עם הצ'וקולטים כי אחרי כן אני בעצמי ב
בדרכי אליו לבדוק איך הצליח לעצום עיניו במשך שבוע בשמיכה משלו??!!!
חוצ מזה אפשר להביא צ'וקולטים טעימים לפה
וסרט בננות פיג'מות וממחטות... אה?!~דעתך~?

מצוטטת

New member
~דעתי~

תתיע3ת עם הנמנמת ש'לי בנדון... תמסרי לו המראה מעונגה מעונגה גם ממני:))

רוצה תתתתתתתתתתתתתות מצו:}}

או.. רק קוביית קר..ח להתרעננות כזו.. אחריי סיאסטה... ............. ............. {סתם כזה מחייכת...}

זהווווווווווווו}}}}}}}}}}}}}}}}}../images/Emo70.gif

גמנחנו ארוזים
פראמין... קלמנרבין... ולריאן... רסקיו... נומבון... אסיוול... אפידורל... זה ב'חלט יעזור לי להרגיש
ב
ובאחר כך,נכון? שכחתי משו?

למעלה