בוקר טוב........

בוקר טוב........

{בטח רק אני ערה בגלובוס הזה בשעות כאלה...של יום שבת..
} טוב.. סיכומיישן... היתה נפילת מתח..קטנה... חולית עליהן...זה רק מעצים אותי..ומביא לי הארות על הבוקר.. צריך להתמקד...{נודי תעלי על המוקד...אני מוכנה..} אה....תגידו מה לגביי נשף פורים? ואיך זה שפיספסתי את גליה והטירס מאתמול?............

../images/Emo178.gif

על המוקד...כבר עליתי... שוב גילתי שאין עשן בלי אש
עכשיו
לישון קיצת... על השיש מצד שמאל...נשאר קיצת טירס מאמש... קחי לך...ותשאירי פתקון תודה ליערית.

את..כנסי לי במיידי

יש מצב לשילוש מקודש במוצ"ש???? אני אני את ואני וסביו ויערית ומצו ומג'יק...ואני ותמיד אני באמצע...וכמה בקבוקיי יין והרבה עשן ??? בא לי להתח'רע הפעם על כל העולם ואישתו...

אופו...

מתחשמק לך לכנסת אותי? ניבי הוומפיר שלי מריירות בטרנסילבנית עסיסית... כנסי את כולן...אני תיכף במיידי נכנסת בכן עם ה
המיקודשת שלי.

../images/Emo123.gif

בטח בוקר טוב לך... מתעורר בעשר+ ,הא? מ'כפת לך מאחרים ששנתם הופרעה. אבל לא נורא... העיקר שאתה ישנת טוב... לי זה כבר לא יחזיר ת'שנת לילה שלי...לא נורא. (אר איז נישט אה מנץ'
)

לא לא לא {אובג''קט}

על השיש אני משאירה דברים אחרים והרבה מקום... חוץ מזה.. אני חולה על העשן הזה....הוא עושה לי לחשוב ב"צלילות".... פתק ליערית..: "בואי אליי.....יש לי פ'אקייה והמון עשן" הבטחת לי להשתכר... יאללה זה הזמן.

magic40

New member
ממש מעניין

במה הית עסוקה אה? שתפי שתפי המוקד מוכן

מגשימה1

New member
מג'יק ,בדקתי את הנומרולוגיה של אושר

היא תהיה אישה מאוד חכמה וזה טוב שקראתם לה אושר , שבת נהדרת !

אממ...אז זהו...שממש כלון

נישוועת לך כלון.. קוסמטיקאית....שהתעללה לי בפנים טיפוליישן....שעשה לי שמות לגב התחתון.. שעוויישן....שקרע לי ת'צורה.. פינפוניישן.... שעשה לי חשק לתקוע אותי במיידי.. ארוחת ערב... ו... לישון...
{שמת לב כמה סאדיסטיות יש באישה קטנה שכמוני???
}

מגשימה1

New member
../images/Emo42.gif בוקר נהדר לכולנו ../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

גם אני ערה משעה כזאת , לא נותנים לישון בבית הזה כל הסלולרים מצלצלים ביחד
לא נורא הכנתי לי קפה ועכשיו אני אצפה בפרייז'ר , סדרה קומית נהדרת , יום נהדר לכולנו !

למעלה