אווווווווווווווווווו זה בהחלט יותר נעים לי בפנכו האוזן שבת נפלא צ'וצ'ו
ק קטי30 New member 19/1/07 #46 ../images/Emo99.gif אווווווווווווווווווו זה בהחלט יותר נעים לי בפנכו האוזן שבת נפלא צ'וצ'ו
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/1/07 #50 בואי... אמרתי... "יום אחד אשתמשת" יענו... יתחיל ביום אחד...מתי יהיה זה זקוק...זה תמיד בא בהפתעה... ברגע מה מתחיל...מי יודע מתי יסתיים... מה שנקרא...הוסף לפי הטעם
בואי... אמרתי... "יום אחד אשתמשת" יענו... יתחיל ביום אחד...מתי יהיה זה זקוק...זה תמיד בא בהפתעה... ברגע מה מתחיל...מי יודע מתי יסתיים... מה שנקרא...הוסף לפי הטעם
ק קטי30 New member 19/1/07 #49 מגישמה זה לא לקרוע ../images/Emo88.gif זה : לקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקרוע קפיש??? בוקר נפלא גם לך
מגישמה זה לא לקרוע ../images/Emo88.gif זה : לקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקרוע קפיש??? בוקר נפלא גם לך
ע עונה חדשה New member 19/1/07 #52 קטיייי זה לא לקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקרוע אלא לקרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עם ע' דגושה ובגד כפות מתחת לעין קפיש????
קטיייי זה לא לקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקרוע אלא לקרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עם ע' דגושה ובגד כפות מתחת לעין קפיש????
ק קטי30 New member 19/1/07 #54 י'א תמניה עעעעעעקשנית../images/Emo122.gif אני עוד מהישנים תקועעעעעעעעעעה עעעעעעעעעעעעעעעעעם הר'יש המתגלגלת יו אנדרסטנד או לָאָלָא (משכסת לך עכשיו דמייני ת'נחיירים ) חולית עליך כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעע' ות ואחלה שבת פאנאנית
י'א תמניה עעעעעעקשנית../images/Emo122.gif אני עוד מהישנים תקועעעעעעעעעעה עעעעעעעעעעעעעעעעעם הר'יש המתגלגלת יו אנדרסטנד או לָאָלָא (משכסת לך עכשיו דמייני ת'נחיירים ) חולית עליך כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעע' ות ואחלה שבת פאנאנית
מ מצוטטת New member 19/1/07 #45 רגע לפני ש'אני ../images/Emo121.gif אפרופו יצר....... אותו אני אפ'פם {כמעט} לא כוב{ס}שת יש עוד אחד באמתחתי לאתגר לך........ תVיא PO בזדמנות את יזהר אשדוד....& כביש לכיוון אחד {מראש}
רגע לפני ש'אני ../images/Emo121.gif אפרופו יצר....... אותו אני אפ'פם {כמעט} לא כוב{ס}שת יש עוד אחד באמתחתי לאתגר לך........ תVיא PO בזדמנות את יזהר אשדוד....& כביש לכיוון אחד {מראש}