בוקר טוב

בוקר טוב

{לילה שקט עבר על כוחותינו........פפפפפפפ דפקתי שינה לכל העולם ואישתו} עכשיו תדיגו לי... איזהו אדם הכובש את יצרו???? הא? הא? חתיכת יצרים יש עליי וכולם בצנצנת כיבושים בגלל העייפות הזו.. יאללה בוקר טוב כולם...לקום לקום.....

קמתי ...קמתי (בערך../images/Emo4.gif)

רוצה לספר לך שהחיים יפים, ש'בעת לך באמא'שלו שהם יפים
אחחחחחח איזה בוקר
כולם לקוםםם לקום

האא..........ידעתי../images/Emo70.gif

ואני חשבתי שזה האגזוז של 8 בוכנות והבלונד ביחד עם עקב 15 ס"מ סטילטו מושחז... שעשה לי תמחשבות היפות האלה.. נשבעת לך שזה בדיוק מה אני רואה בלי האופטיקאיות החדשות..c4 וחופשת סקי... נראים לי עכשיו כומו פנטזיה בלבן...

לא ביקשת הרבה

כל חלום אפשר להגשים, במיוחד אם הוא עולה כמה זוזין
ועכשיו אני ללכת לשנת הלילה שלי

זהו...קמתי...

היצרים שלי היו הולכים היום לכיוון עגבניות כבושות... כאלו ירוקות... כאלו מה שמים בהם ביס אחד מתלהב ו... כל העסיס משתפרץ מהן. מי?מי כבש אותן?

קטי30

New member
../images/Emo204.gifבוקר ../images/Emo20.gif נפלא../images/Emo204.gif

לכוללללללללללללללללללללללכם/ן
ושבת קסומה

יופי שבאת...

עוף מחולק...בלי עור...מונח לו על השיש... מה לשות איתו...ככה שייצא עסיסי ורך כומו חמאה? משו כזה מה יש לו בסביבה...מיץ לטבול החלה.

גם לי מותר?

ורק שתדעי שאתמול הכנתי סלט במיוחד לשבת סלט מדהים ויש לי רצפט שתיכף הולך לנסות וזה בלי שוקו....

../images/Emo3.gif

תשמעי לקחת תפוחי אדמה לסדר בתבנית מלח פלפל שחור כמה שיני שום ואז להכניס לבד לתנור למשהו כמו 40 דקות ואז להוציא להניח על את חלקי העוף למרוח בדבש ולטפטף קצת יין אדום קצת לפני שהכול מושחם לפזר על הכול כוסברה ופרוסות בצל יוצא מדהים נסי ותהני ואם לא יילך לך אז שבת הבאה תבואי לטעום יהיה שוקו ופלוס משהו קטנטן

../images/Emo4.gif

יין אדום דבש והנוזלים שהירקות והבשר מוציאים יוצרים אחלה רוטב וזמנים קצת קשה לי איתם לפי העין

בעיה עם היין...

הם ידיגו לי...איכס. ואז אני אדיג...על אוכל לא אומרים איכס ו...בביאפרה יש ילדים רעבים,וכאלה... ואז תתחיל סאגה של כתבי אישום...על הפולניוּת שלי... בוא... תן לי משו מה אני אוכל לעבור ת'שבת בלי המבטים יורקי הלָבָּה שלי לכיוונם. לפי העין...יש לי 3...איזו מהן?

מצוטטת

New member
~הנה~

תסחטי ת'אמא של 2-3 |תפוזים| תוסיפי, ק3ת סוייה +רסק
{<==חייבת שתדמייני למה הכוונה} מהול במים שום
וכאלה......... ח3י מ
על הכיריים ורק חצי נותר בתנור...... ובתEאבון לכם :))

זה טוב מה נתנת לי פה...

ת'
...דימיינתי הכי טוב... על התקרה !!! כומו מקרוני אופו ראיתי פם אופושהו
רשמתי...הולכת להתייעץ עם הקוריצה.

קטי30

New member
וו'קשה קבלי

אז ככה אם זה לתנור זה הכי קליקלוטו חותכת תחתך תפו"א בטטה לקוביות ואם בא לך על שאר ירקות כמו גזר קישוא עגבניה כ"ו סבבע' לוקחת קערה שמה שם שמן בצל חתוך לעיגולים (שום כתוש אם בתחשמק לך ) פרפריקה מתוקה מרק עוף כמון ועוד תבלנים שאת אוהבת (קארי , רוזמרין ....) 2 כפות רסק עגבניות ותוסיפי מעט מיים שיהיה סמיכי כזה מערבבת את הכל וטובלת את העוף ב"רוטב" השמנוני מניחה אותו יפה על התבנית אח"כ עושה כנ"ל תתפו"א והירקות מניחה יפה יפה ושופכת ת'רוטב על הכל כל הזמן הזה חממי את התנור על חום גבוהה כסי ת'תבנית בנייר כסף לאיזה 45 דקות עד שעה שיתשל במיץ של עצמו ואח"כ תסרי אותו כדי שיקבל קרנצ'י כזה (יאמי)
ות בתאבון

למעלה