לפני צהריים טובים אני נשארתי בבית היום "מנוחה" המשך יופ נפלא לכולם
ש שמנה משגעת New member 16/1/07 #11 לפני צהריים טובים אני נשארתי בבית היום "מנוחה" המשך יופ נפלא לכולם
ש שמנה משגעת New member 16/1/07 #16 כיפ לי .? לא נראה לי אני לא אוהבת להיות בבית ובטח לא במצב שלי ... אני עם חצי פנים נפוחות בגלל דלקת בשן התעוררתי מוקדם גם כן אבל נרדמתי שוב עד 10:30 בערך ומאז אני לא מפסיקה לעבוד בבית .. יש כביסה , לנקות , לסדר וכאלה ... מעדיפה להיות בעבודה תאמיני לי ..
כיפ לי .? לא נראה לי אני לא אוהבת להיות בבית ובטח לא במצב שלי ... אני עם חצי פנים נפוחות בגלל דלקת בשן התעוררתי מוקדם גם כן אבל נרדמתי שוב עד 10:30 בערך ומאז אני לא מפסיקה לעבוד בבית .. יש כביסה , לנקות , לסדר וכאלה ... מעדיפה להיות בעבודה תאמיני לי ..
נ נועה צמח New member 16/1/07 #22 בוקר ../images/Emo6.gif או יותר נכון ערב. חה חה, עליתי למשפט היום ובמקום ריתוק [שהמפקד שלי רצה לתת לי] הוא נתן לי רק 80 ש"ח קנס, והסיבה לכך זה כי הוא מפחד שאני אשנא אותו יותר חיחי, מה שרוע לב כמו שיש לי יכול לעשות למפקדים ... [ככע זה כשלא מתייחסים למפקד שלך, ואם כבר כן מתייחסים אליו זה בציניות וקרירות... ]
בוקר ../images/Emo6.gif או יותר נכון ערב. חה חה, עליתי למשפט היום ובמקום ריתוק [שהמפקד שלי רצה לתת לי] הוא נתן לי רק 80 ש"ח קנס, והסיבה לכך זה כי הוא מפחד שאני אשנא אותו יותר חיחי, מה שרוע לב כמו שיש לי יכול לעשות למפקדים ... [ככע זה כשלא מתייחסים למפקד שלך, ואם כבר כן מתייחסים אליו זה בציניות וקרירות... ]
T ToryMaster New member 16/1/07 #25 בוקר טוב ../images/Emo29.gif מכירים את זה שאתם רק חצי ישנים ונסחפים לתוך חלום, ואז אתם מרגישים כמו בהזיה?
בוקר טוב ../images/Emo29.gif מכירים את זה שאתם רק חצי ישנים ונסחפים לתוך חלום, ואז אתם מרגישים כמו בהזיה?