בוקר טוב המשך יום מקסים לכולנו.
נ נועה צמח New member 16/1/07 #21 אני רוצה ../images/Emo88.gif אתה חייב לי מסאג' בידיים [כן כן, בגללך הידיים שלי עדיין תפוסות ] וגם בגב
אני רוצה ../images/Emo88.gif אתה חייב לי מסאג' בידיים [כן כן, בגללך הידיים שלי עדיין תפוסות ] וגם בגב
G gilad269 New member 16/1/07 #24 אולי זה השרירים הצהובים שנמתחו יותר מדי. אל דאגה,יום חמישי ב"ה הם ישתחררו
ה העכביש2 New member 16/1/07 #4 בוקר מ-ה-מ-ם!!! ../images/Emo11.gif "היום..........יקרו לכם דברים..............מהממים.......ממש פנ-טסטים.....וכל מה שאתם צריכים לעשות...............זה לשמור על אנרגיות חיוביות...........להיות פתוחי מוח..........ולשדר......... מ-ה-מם!
בוקר מ-ה-מ-ם!!! ../images/Emo11.gif "היום..........יקרו לכם דברים..............מהממים.......ממש פנ-טסטים.....וכל מה שאתם צריכים לעשות...............זה לשמור על אנרגיות חיוביות...........להיות פתוחי מוח..........ולשדר......... מ-ה-מם!
D Dolphinea New member 16/1/07 #6 בוקר אור ויום שימשי במיוחד ../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif למרות שאמרו שיש סיכוי לגשם
B Barvazoom New member 16/1/07 #7 אמרו שבת...לא ש-לישי...../images/Emo3.gif יש שמש וככה אני רוצה שיישאר!!
B Barvazoom New member 16/1/07 #10 אהה! אני ראיתי היום בבוקר../images/Emo9.gif (אין לי כח למסנג'ר אגב.. סתם מיידעת אותך שלא תחשבי שמתתי מיתה נוראית ואיומה...)
אהה! אני ראיתי היום בבוקר../images/Emo9.gif (אין לי כח למסנג'ר אגב.. סתם מיידעת אותך שלא תחשבי שמתתי מיתה נוראית ואיומה...)
נ נרקי New member 16/1/07 #9 בוקר אוררררררררר../images/Emo84.gif../images/Emo42.gif איזה יום שמח לי היום איזה יום... איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות
בוקר אוררררררררר../images/Emo84.gif../images/Emo42.gif איזה יום שמח לי היום איזה יום... איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות
נ נרקי New member 16/1/07 #17 אני הכי מאושרת בעולם../images/Emo57.gif יש כמה סיבות לאושר שלי עזבו עדיף לא להרחיב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאלה המשך יום מאגניבבבב לכולם
אני הכי מאושרת בעולם../images/Emo57.gif יש כמה סיבות לאושר שלי עזבו עדיף לא להרחיב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאלה המשך יום מאגניבבבב לכולם