בוקר טוב

בוקר טוב

אני חדשה בפורום הזה קראתי קצת והחלטתי להתייעץ איתכם התגרשתי לפני מס' שנים גירושים כואבים, הייתי נשואה המון שנים ויש גם ילדים יש לציין שכל החברות שלי הם נשואות וזה קצת בעיה ניסיתי מועדונים פאבים וכל הדברים האלה והבחורים שמסתובבים שם לא בשבילי גם אתר הכרויות ניסיתי פעם וזה היה מצחיק כי התמונות שקיבלתי עוררו בי בחילה ולגבי בחורים אחרי גירושים יצאתי עם המון והיו גם קשרים רצינים אבל כולם מחפשים היום סטוצים ואני ממש לא בעניין אני נראת מעולה וצעירה בעשר שנים מגילי האמיתי המון בחורים מתחילים איתי אבל אני רואה שזה סתם אז איפה לעזאזל אני מוצאת את האחד שבאמת רוצה לבנות פרק ב' ???

בוקר אור מיכלי...

אל תתיאשי... הנה....תנסי כאן... שמעתי שכל האיכות התקבצה לה ועשתה פורטל אחד של מושלמים... כל המי ומי רשום לאתר הזה... פשוט חיות בגן אחד מושלם...

אני איש רציני ../images/Emo11.gif

אל תשאלי איזה בעיות עשתה לי הרצינות הזו בחיפוש בת זוג: כולן רצו בחורים קלילים וספונטניים. ותשובתי הרצינית היא, שכדאי לך לעשות משהו עם הביקורתיות שלך. היא לא פוגמת בערכך כסטוץ פוטנציאלי ( נראית צעירה מגילך אמרת ? ) אבל הופכת אותך למועמדת מאד בעייתית לפרק ב'.

שאלת מיליון הדולר(-:

תמשיכי לנסות באתרי הכרויות...יודעת שיהיה מי שישמיץ ...אבל מכירה לא אחד ולא שניים שדוקא הכירו משם... העיניין עם האתרים הוא לדעת לסנן...ולא להשקיע אנרגיות במי שמראש ידוע שזה סתם כדי לסמן לעצמך "V" ....ש"הנה אני מנסה..." כי זה די מתיש ...ואז מגיעים למצב שבא לך להקיא רק מלשמוע את שם האתר.... ואז מיתייחסים לזה כמו "שוק בשר" מכירה כמה שייצאו עם כזאת כמות של אנשים מהאתרים (לעיתים 2 דייטים ליום)... מגיעים לדייט (סקפטים)..שותים את הקפה וחושבים כבר על הדייט הבא... זה לא עובד כך.. הכל ברגוע.... כמובן שהאתרים זו עוד אופציה....תשתדלי לצאת-מסיבות,חדר כושר,בתי קפה.... את לא יודעת מאיפה זה יגיע..(-: בהצלחה!

EFRATY10

New member
קשה למצוא בחור רציני באתר הכרויות.

הרוב מחפשים שם סטוצים.

t o t a l

New member
צעירה ב-10 שנים מגילך האמיתי?

"אישה ילדה", אה? אני משוכנע ש "עברת את שלב המשחקים" !!! תגידי, "הראש שלך בעננים והרגליים על הקרקע" ?

t o t a l

New member
יש איזה בר בתל אביב ש...

בכניסה יש סלקציה שמאפשרת להיכנס רק לגברים שמחפשים קשר רציני ולנשים שנראות צעירות מגילן בלפחות 10 שנים. נסי שם. בטח תמצאי.

eranb58

New member
../images/Emo151.gifמילי ואנילי. נסי מסיבות ...

פרטיות בבתים פרטיים. אני למשל כידוע עורך מסיבות אצלי בבית לבחורות שגילו הקלנדרי קטן-שווה לגילן הפיזיקלי+גיל השעון הביולוגי שורש 2.
הרבה זוגות יצאו מחובקים מהמסיבה אצלי... ןחוץ מזה, שבת שלום לכולם, וגם לפולקי.

ערסlight

New member
פרק ב'

ישר רואים שאת בחורה רצינית והקונצפט של הגברים, לא בשבילך. והפתרון ממש חול האף... תבני לך פרק ב' לבד..

קליל 1

New member
פרק ב מוצלח זה מזל..

קומבינציה של תזמון מפגש,אינטראקציה,כמיה,ועוד ועוד.. בהצלחה..

קליל 1

New member
נכון..רק שבפרק א

2 הצצדדים רוצים ומשתדלים,ומעגלים פינות,ומתפשרים יותר מאשר בפרק ב

למעלה