בוקר טוב

יערית

New member
כפי שכבר כתבתי לך

את שבויה למראה החיצוני וחושבת שזה יפתח לך את הדלת-אז תרשי לי לומר לך את טועה ובענק!המראה שלך יכול להסתכם במראה חיצוני ותו לא(לא שרמזתי לכך-לא מכירות) כמה טוב מראה עיניים ועוד יותר טוב מראה הנפש:))

soelistit

New member
דפקא

הטוטאל הזה נראה לא רע בכלל
(בזכותך 'סתכלתי גמני בכרטיס שלו
)

ערסlight

New member
אם אין אני לי...

יקירתי, היו מהזה סובלניים איתך פה. יש משהו מקומם בצורה שבה את מציגה את עצמך. את מתנשאת, יהירה, שיפוטית ובעליל לא קשובה לתגובות הדי אחידות שקיבלת. [וזה לא עניין רגיל פה]. אני דווקא מאמין שאת רוצה "קשר רציני" [מה שזה אומר] אבל... בעליל אין לך מה להציע בשביל זה. אני אפילו מאמין שאת נראית טוב... צריך להיות הסבר להצעות לסטוץ שאת מקבלת.

התגובות שקיבלת משקפות משהו

והמשהו הזה הוא.... שאת משקרת לעצמך ורוצה שאחרים יאמינו גם. ואת כל כך מאמינה בשקר הזה, שאת לא מבינה מה קורה פה. והשקר הוא.. שאת בכלל לא רוצה פרק ב'! אין בך שום מקום לקשר עם בן אנוש זולתך. איך אפשר לשפוט אדם על פי מראיהו ולא על פי הנשמה הזורחת מעיניו?!? הרי לא עם מראה חיים אלא עם נשמה! מה שאת מוצאת כרגע עונה בדיוק על מה שאת מחפשת אם היית בהריון אז את בטח מכירה את זה, שפתאום את רואה סביבך המון נשים בהיריון? - אז זהו - שזה בדיוק ככה. את רואה סביבך בדיוק את אותם דברים שמשקפים את המקום שבו את נמצאת. והמקום שבו את נמצאת זה מקום שלא רוצה קשר/ שמפחד מקשר/ שנדחה ממחוייבות. (מחק את המיותר) אבל משהו בך לא מוכן להכיר בזה, אז את משקרת לעצמך ולנו. כשבאמת תהיי מוכנה לקשר.. תגלי שיש הרבה מועמדים.

מיי לי

New member
ויש הברקות../images/Emo45.gif

כתבת כאן משפט מחץ שאני מאמצת אותו. "מה שאת מוצאת כרגע עונה בדיוק על מה שאת מחפשת" כל כך נכון לגבי כל דבר שיש לנו בחיינו.

תודה ../images/Emo13.gif

התובנה הזו עוזרת לי לפעמים לאפס את עצמי - לאתר איפה אני נמצאת... אם אני רואה מסביב יותר מידיי דברים שלא מוצאים חן בעיניי ואני שמה לב לזה, אני בודקת את עצמי - מה עובר עליי, כי בעיניי זה סוג של מראָה, שמצביעה לי על המקום שבו אני נמצאת, ואז, אם זה לא מוצא חן בעיניי אני יודעת שאני צריכה להעביר את עצמי שינוי בקשר לדבר זה או אחר, כלומר - במילים אחרות - לטפל בעצמי. כשמה שאני מוצאת מסביב מוצא חן בעיניי, אני יודעת שהכל בסדר אצלי

כוכב 38

New member
אני חושבת שהשאלה היא לגיטימית ו..

ומאפיינת נשים רבות וגם גברים שרוצים , מנסים דרכים שונות ולא מצליחים. גם אני חושבת שזה תלוי בחשיבה ובשדר לסביבה שהוא מזמן או לא. אני חשה שהשואלת באמת מחפשת עצה ואוזן קשבת ואכן היו פה חברים שענו לעניין אבל מה.... יש כאלה שאין להם מה להגיד ואולי הם אפילו נמצאים באותו מצב, ובמקום להתמקד באדם ששאל בוחרים להיעלב ו/או להעליב. אז מי שיש לו עצה כמתבקש שיתן אותה מכל הלב- ומי שאין לו שיחסוך את "תבונתו" ו"רגישותו" מהשואלת ונשים דומות לה כי אם הם יודעים כל כך טוב איך מצליחים בבניית פרק ב' אז איך זה שהם עדיין פה ?

n o g a1

New member
התגובות שהשואלת קיבלה

חלקן (המוגדרות "פחות נעימות" , שלי למשל) נבעו מאופן הצגת הבעיה או העיניין. השאלה לגיטימית אכן , ותסכימי איתי היא שאלת מיליון דולר. איפה אפשר למצוא? נו ... באמת? אולי כדאי להפנות את השאלה לפורום זוגיות מוצלחת (יש פורום כזה בכלל?). אבל הסיפור הוא לא השאלה אלא אופן הצגתה - "כולם מצחיקים וגורמים לבחילה" (מתנשא ? או שנדמה לי) "מלא בחורים מחזרים אחריה" , "היא מדהימה ומוצלחת וכולם סתם בתחת". השאלה לגיטימית , מסכימה איתך.

תגידי

החלטת לפתוח פרורום על דעת עצמך???????????.. יש ביחלת דבר כזה בעולם ההזוי ש'לנו "זוגיות מוצלחת"???????????????? ואם כן.. מה את מביאה את זה לכאן... ממש חסרת טאקט....לא חושבת?? {בואי נפתח פורום... לבדנו...
....משו שקשור על אלוהים, התמצאות, פרטים, ובחילות...}

n o g a1

New member
יאללה

פורום "בחילות" מתאים לי. תזמיני מייד את "אוהב להקיא" (מתה על הניק הזה) , הוא ישמח. פרס לכל מצטרף - כדורי פרמין לכל החיים

למעלה