בוקר טוב

איפה??

רק פה ושום מקום אחר המבחר פה אדיר כולם צעירים מכפי גילם רובם רופאים טייסים או לכל הפחות מהנדסים אני כבר לא מדבר על חיצוניות כי פה הם ממש אבל ממש עוברים סלקציה מה שנשאר לך הוא רק לבחור.

mandanah

New member
זה עבד בשבילי....אבל אין ביטוח

קודם כל לדעתי את צריכה לעשות קצת עבודה עם עצמך ולדעת איזה גבר מתאים לך על שלל תכונותיו היותר או הפחות קריטיות בשבילך. על איזה תכונות את מוכנה להתפשר ועל איזה לא וכו'. שנית , את צריכה לצאת לעולם ולחפש אותו ולא לפסול אף אחד מראש רק כי הוא נמצא באותו רגע בבר, בצ'ט או בשוק עושה קניות. אני כך מצאתי את בת הזוג שלי בפרק ב'

מליון דולר

שווה השאלה הזו אבל מאמין כשזה בא זה יכול להיות ברשת או בסופר בחנות ירקות או אצל הפנצר מאכר ויש גברים כאלה ואחרים בדיוק כמו נשים כל מה שכתבת היה אפשר גם לכתוב על נשים בקיצור צריך לחפש טוב יותר ולהיות עם ראש פתוח ולא לפסול בהנף יד

יערית

New member
פרק ב' זה לא משהו שמוצאים

את צריכה לגלות את הפוטנציאל בלי קשר לגילך ולמראך,קצת קשה להעמיד את נתונייך החיצוניים לפרק ב' ובכך לרצות למצוא את האחד והיחיד,אולי לשם התחלה זה טוב,אחר כך צריך להיות חיבור מסוג אחר,פרק ב' לכשעצמו זה משהו מיוחד, הדגשים צריכים להיות על דברים אחרים. ואולי כשפחות תחשיבי את ההדגשים האלו,הפגישות יהיו אחרות ובעלות טעם מיוחד יותר.

n o g a1

New member
בוקר טוב , מילי

1. חברות נשואות הן בעיה . 2. מועדונים ופאבים - בחורים לא בשבילך. 3. התמונות באתרי הכרות גורמות לך בחילה וזה מאד מצחיק אותך. 4. יצאת עם המון בחורים אחרי גירושים - כולם מחפשים סטוצים ואת ממש לא בעיניין . 5. הינך נראת מעולה . 6. צעירה ב-10 שנים מגילך האמיתי (נראת). 7. המון בחורים מתחילים איתך . 8. הכל סתם. איפה לעזאלזל תמצאי את האחד שבאמת רוצה לבנות פרק ב'? סיכמתי לך את קטע , כדי שלא תגידי שאין כאן אנשים רציניים.

n o g a1

New member
תכוון שעון

מה זאת אומרת מועד ב'? סיכמתי את כל החומר , חייבת להבחן מחר!

../images/Emo46.gif

הוצאת לי את המילים מהפה

מגשימה1

New member
זה נכון שיש הרבה גברים שלא

בקשר רציני , אבל יש עוד שכן , אני מכירה כמה זוגות מאוד יציבים וכולם אחרי גירושים . עקרונית אפשר להכיר בכל מקום , אחוז גבוה מההיכרויות באתרי היכרויות לא מגיע אפילו לפגישה ראשונה , אבל אני מכירה זוג שהכיר באתר היכרויות והם עומדים להתחתן ואני בטוחה שלפני כן לשניהם היו הרבה דייטים לא מוצלחים , זה רק מזל וכמובן לנסות . אבל יש מקומות יותר "נורמלים" להכיר , קודם כל יש את הפורום כאן שאת יכולה להתידד גם מעבר להיכרות רומנטית ולבלות גם עם הילדים לפעמים ותוך כדי את עשויה להכיר מישהוא ויש את הקומונות שזה דומה וחוץ מזה אם את נראית נהדר ומתחילים איתך , אז תעשי דברים שאת אוהבת ותהני , כלומר ספורט או לימודים כלשהם או חוגים . ככה בינתיים תהני וגם יש סיכוי שתמצאי מישהוא עם משהוא משותף איתך , אני פעם הכרתי מישהוא במסלול ריצה ממש באמצע ששנינו עשינו ג'וגינג וגם פעם או פעמיים בטיולים של החברה להגנת הטבע . למעשה אני גם מכירה איזה זוג ששניהם היו מטיילים הרבה , גם בגלל שהם חובבי טיולים ועכשיו הם נשואים והם ממשיכים לטייל ביחד . פשוט תהני מהחיים וזה כבר יגיע .

הרצפה עקומה...

כשבאמת תרצי קשר, תחשבי קשר ותשדרי קשר... פתאום כל הלא רצינים, מבחילים והמסתובבים ייראו לך אחרת.. שינוי קטן בראש, והמציאות תשתנה. זה כל ה -

soelistit

New member
באמת WELCOME 2 THE CLUB

אני לפחות ממשיכה להנות במועדונים ודאנס בארים - ולבד - סתם כי נחנתי בתאוות ריקודים חסרת מעצורים....... אז יוצאת ומבלה - עם עצמי - לא סופרת אפחד ממטר - ו- וואלה - האחד היחיד והמיוחד - לא מחכה לו שידפוק לי בדלת או יצלצל בפעמון - כי מן הסתם הוא יגיע מתישהוא בהמשך (באמ'שלו - חסר לו שלא
) כאילו - כל זה נרשם תחת רושם של שבוע עמוס במיוחד של בילויים צפופים...........
מה שאומר - שעצם היציאה והאינטרקציה וההתמזגות עם ה ח י י ם - מעוררים בי חיות, ונותנים לי פוש אדיררר להצליח לשרוד את מסכת קשיי היומיום - שמשום מה אינם בורחים לשומקום - אז פשוט מסיטה את עצמי ממסלול ההתרסקות הזה של לשבת ולבהות במסך הוירטואלי המחליא הזה ולצפות שמישהו יצליח להגיח מתוכו ולהציף אותי אושר.... ברור שתמיד קיימת כמיהה וערגה - אש התמיד - לאהבה, לחיבוק אוהב, ליד מלטפת, לחיוך קורן - אבל למדתי לקחת ולקטוף לעצמי לעצמי בדרך ולמלא את עצמי מכל שלל ההיצע שקיים - לפי הבחירות שלי - ולא מממקום של ברירת מחדל או חולשה או אומללות או נסיון לרצות מישהו או להוכיח משו - אלא מתוך אהבה עצמית, תאוות חיים, מיצוי ההנאה והכוחות והיכולות הייחודיים לי - בלי צורך להצטדק, להתנצל, לפייס, לספק דו"ח למישו או להתאים את עצמי לסטנדרטים וקודים מגבילים של מוסכמות שרירותיות שהחברה מציבה מתוך חשש אדיר של הפרט לבטא את עצמו ולהיות מחובר למי שהוא באמת..... אז נכון שבירושלים ישאלו אותי אם אני תלאביבית, ונכון שגם בתלביב נחשבת אאוטסיידרית
- אבל המאבק היחיד שלי - הוא לא להכנע לכל התכתיבים האלה ולהצליח להרים ראש ולומר בפה מלא צחוק משוחרר - אני מאושרת - ומקבלת אגב הרבה אישורים לכך - דוקא בשל כך שלא מנסה להדמות או לחקות מודלים אחרים - אלא פשוט נמצאת שם במלוא אוני ומרצי והכוחות הגלומים בי.....

:))

בחיי ששאלת שאלה לגיטימית. התשובות שקיבלת.. הן מאוד אופיניות למקום. לא הייתי מסיקה מהן מסקנות לחיים בכלל. בהצלחה

אם הייתי יודעת...

שסוג הגברים כאן הוא כזה לא הייתי מעלה את השאלה הזאת. נכון שאפשר לומר זאת על נשים גם אבל יש עדיין בודדות שכן מחפשות לתקן את הטעויות שנעשו בפרק א' ולבנות פרק ב' טוב יותר, אני יודעת שאפשר למצוא בסופר או במועדון או בפאב או סתם ללכת ברחוב ואני באמת מנסה ונכון שהחיצוניות מאוד חשובה לי וגם להרבה מאיתנו מכיוון שזה הדבר הראשון שמושך בבן אדם אנו מסתכלים על החיצוניות ואז על הפנימיות זה דרך העולם. לגבי טוטאל הסתכלתי בכרטיס שלך, ראיתי את תמונתך ואני במקומך הייתי מדברת קצת אחרת ועל זה נאמר שחוש ההומור במקרה שלך מחסה על משהו אחר ... הבנות כאן מגיבות נפלא ואני מאמינה שיש כאן אחוות נשים מקסימה ישר כח

עכשיו הבנתי....

למה כולם מחפשים איתך רק סטוץ... ואל תטרחי להסתכל בכרטיס אני כבר יודע שאני מכוער

למעלה