בוקר טוב

שירקאן12

New member
בדיחה

בעלה של שושנה נפטר לפני ארבע שנים אך היא עדיין לא התגברה על המשבר והמשיכה להתאבל . בתה ניסתה לשכנע אותה לפגוש גבר חדש, ואחרי ניסיונות רבים היא הסכימה ונפגשה עם גבר, שמייד מצא חן בעיניה. לאחר שנפגשו מדי יום במשך ששה שבועות ולא שכבו, הם נסעו לסופשבוע במלון. בלילה הראשון שניהם התפשטו, אך שושנה נשארה עם תחתוני תחרה שחורים. הגבר שאל אותה: "בשביל מה התחתונים?". "אתה יכול לגעת לי בשדיים", היא אמרה, "כמעט בכל הגוף שלי אתה יכול לגעת, אבל שם למטה אני עדיין באבל". הגבר הבין בצער שלא ניתן לפתות אותה ליותר ממה שהסכימה. גם בלילה השני הסצינה חזרה על עצמה. אתה יכול לגעת לי בשדיים", אמרה שושנה, "אבל למטה אני עדיין באבל". בלילה השלישי שושנה התפשטה שוב ונשארה עם תחתונים שחורים. החבר שלה התפשט גם הוא, והפעם הוא נעמד מולה עם זיקפה עליה מולבש קונדום שחור. "מה זה הדבר הזה", שאלה שושנה, "קונדום שחור?". "כן", ענה לה החבר, "החלטתי לבוא הלילה לניחום אבלים".

שירקאן12

New member
עוד

איש אחד שכר זונה ואמר לה:" כל זיון שקל" טוב היא מסכימה אה..שקל אהה..שקל אהה.שקל אהה.אהה.אהה.אהה הזונה אומרת לו:"מה אתה עושה?" הוא עונה לה:"פורט לאגורות"

שירקאן12

New member
עוד....

זקן בן 85 מגיע לרופא עם בקשה לעבור ספירת זרע. נותן לו הרופא צנצנת סגורה ואומר לו לחזור למחרת עם אותה צנצנת מלאה בזרעו. למחרת חוזר הזקן ומחזיר לרופא את הצנצנת ריקה ונקיה, בדיוק כפי שקיבל אותה. שואל הרופא: "מה קרה? איך זה שהצנצנת ריקה?" עונה הזקן: "תשמע, אדוני הרופא, ניסיתי הכי חזק שיכולתי. קודם ביד ימין, אחר כך ביד שמאל, אחרי כן בשתי הידיים ולא יצא מזה כלום. קראתי לאשתי, גם היא ניסתה, קודם ביד ימין, אחר כך ביד שמאל, ואחר כך בשתי הידיים. היא ניסתה אפילו עם הפה אבל לא הצליחה. בלית ברירה קראתי לשכנה. גם היא ניסתה ביד ימין, ביד שמאל ובשתי הידיים. היא אפילו ניסתה ללחוץ על זה חזק בין הירכיים שלה. עדיין לא קרה דבר." מזדעזע הרופא ושואל: "קראת לשכנה לעזרה?!" מסביר הזקן: "כן. אחר כך אפילו קראתי לעוד שכנה, אבל כלום לא עזר. אף אחד מאיתנו לא הצליח לפתוח את הצנצנת הזאת!"

שירקאן12

New member
אחרונה להיום

אימא הולכת עם בתה הקטנה ברחוב ומנסה לעצור מונית. בינתיים רואה הילדה בפינת הרחוב כמה נשים לבושות במעט מאוד בד, צועדות הלוך וחזור על המדרכה. האם עוצרת לבסוף מונית, הן מתיישבות והבת שואלת: "אמא, למה הנשים האלה מחכות?". "הן מחכות לבעלים שלהן שיחזרו מהעבודה", עונה האם. נהג המונית, ששומע את השיחה בין השתיים, מתערב ואומר לאם: "למה את לא אומרת לה שהן פשוט זונות". האשה שותקת. לאחר דקה שואלת אותה הבת: "לנשים האלה יש ילדים " . "בטח שיש", עונה האם, איך את חושבת שנולדים נהגי מוניות?". יום נעים רץ לביה"ח

בוקר טוב לכולם ../images/Emo20.gif

אחלה בדיחות לבוקר מחויך. שירקאן-הריצה לבית חולים זה כי אתה עובד שם? יום טוב ונהדר לכולם.

סימפתי

New member
אני אוהב לכתוב סטירות אקטואליות

אין כמו הצלפה היתולית סנוקרת עוקצנית וביקורת לגלגלנית שנונה.... אגב, מקורית לחלוטין. שאלתי ילד בגן הילדים, מהכפר הערבי טייבה. מה הוא רוצה להיות כאשר יהיה גדול? והוא עונה מייד "שהיד", "שהיד". הקשיתי, מדוע? הוא משיב 70 בתולות. שאלתי ילד בגן ילדים בעיר נתניה, מה הוא רוצה להיות? הוא מייד עונה "נשיא". כאשר חקרתי מדוע? הוא עונה מייד: כי, גם אני רוצה תשע נשים א... ב... ג... (גילה קצב) ד,,, ה,,, וכו.... וכו...

אייייי אייייייי

פעם חלומם של ילדים היה להיות:עורך דין,רופא וכו'........

ben 911

New member
../images/Emo6.gif זה הקטן גדול יהיה.

לא השהיד
הנשיא. ככה זה כשגילה לא עומדת בקצב

בן......יפה החרוז ../images/Emo3.gif

צחוק צחוק.......כואב לי על גילה...צריך המון כוחות להגיד:"אני מאמינה בחפותו" .להתמודד עם כל הפירסומים להופיע בציבור ולחייך כשרוצים לבכות.

גאיה ק

New member
חחח,הלכתי לישון עם צחוק מחויך

קמתי איתו וטוב שכך. תודה ! יום נפלא לכולנו !

שירקאן12

New member
לילה ישנים שששש.....

איש אחד פוגש יפהפיה ומחליט שהוא רוצה להתחתן איתה מיד.היא אומרת לו"תראה,אנחנו בקושי מכירים אחד את השני." "זה בסדר"הוא עונה,"נלמד להכיר זה את זה בהדרגה". הבחורה מסכימה,והם נישאו ויצאו לירח דבש בבית מלון מפואר.בוקר אחד,בעודם נהנים בבריכת המלון,האיש קם לפתע,מטפס למקפצה הגבוהה בבריכה,מרביץ שלוש סלטות ושני סיבובי בורג ונוחת במים באלגנטיות.הבחורה ההמומה אומרת לו:"זה היה מדהים"! "כן" הוא עונה בשביעות רצון "אני בעבר הייתי אלוף אולימפי בקפיצה למים.את רואה? אמרתי לך שנלמד להכיר האחד את השני בהדרגה...." אחרי כשעה,הבחורה קמה,קופצת קפיצת ראש למים ומתחילה לשחות במהירות.אחרי 30 בריכות היא יוצאת מהמים ומתיישבת ליד בעלה."מדהים!"הוא אומר לה "גם את היית בעבר אלופה אולימפית בשחיה?" "לא" היא עונה "הייתי בעבר זונה בוונציה ועבדתי בשני צדי התעלה..." ------------------------------------------------------------------------------- עוד בחור צעיר מגיע לזונה ואומר לה, "אני רוצה להתנסות בתנוחות ארוטיות." הזונה מתלבטת ושואלת אותו, "69 אתה מכיר ?" הבחור משיב בשלילה. מפה לשם היא מסבירה לו מה לעשות והם מתחילים. לאחר דקה הזונה מפליצה בטעות וממשיכה כאילו כלום לא קרה. הבחור מופתע, אך ממשיך. לאחר 2 דקות היא מפליצה שוב וממשיכה כאילו כלום לא קרה. הבחור מופתע אך לא מוותר, הוא קם ומתחיל ללכת. "לאן זה? מה קרה?" מתפלאת הזונה. עונה לה הבחור הצעיר "מצטער, אבל עוד 67 כאלה לא מתאים לי." ----------------------------------------------------------------------- עוד מתמטיקאי אחד שולח לאשתו פקס מהעבודה: "עד כמה שאני אוהב אותך, את כבר בת 54, ונמאס לי לשכב איתך. הלילה אני הולך לבלות עם דוגמנית בת 18, ומחר אני אחזור". כשהוא חוזר הביתה למחרת, הוא מוצא פתק על השולחן: "למקרה שלא שמת לב, גם אתה כבר בן 54, ולכן גם אני מצאתי לי דוגמן בן 18. ומכיוון שאתה המתמטיקאי בבית, אתה אמור לדעת ש-18 נכנס ב-54 הרבה יותר פעמים מאשר 54 נכנס ב-18. נתראה בשבוע הבא". ---------------------------------------------------------------------------- עוד יוסי הקטן ראה את המכונית של אבא שלו נכנסת ליער עם דודה רותי. הוא עקב אחרי המכונית וראה את אבא ודודה רותי במצב מאד אינטימי. ברוב התלהבותו רץ הבית לספר לאמא: "אמא אמא, הייתי במגרש משחקים וראיתי את המכונית של אבא נכנסת ליער. הלכתי להסתכל וראיתי שאבא מנשק את דודה רותי ואז הוא עזר לה להוריד את החצאית והיא עזרה לו להוריד את המכנסיים ואז דודה רותי נשכבה על המושב ואז אבא…" "רגע, יוסי, רגע". עצרה אותו אמו. "זה סיפור כל כך מעניין. אולי עדיף שתספר אותו בארוחת ערב. אני רוצה לראות את הפנים של אבא כשאתה מספר את זה". בארוחת הערב בקשה אמא מיוסי לספר את הסיפור. יוסי התחיל לספר איך המכונית נכנסה ליער עם אבא ועם דודה רותי, איך התנשקו, איך התפשטו, איך דודה רותי נשכבה על המושב ואז "אבא ודודה רותי עשו את אותו הדבר שאמא עשתה עם דוד צביקה כשאבא היה בצבא".

ben 911

New member
../images/Emo6.gif מקום ראשון 69 אחלה בדיחה

פעם ראשונה שאני שומעותה

למעלה