לילה ישנים שששש.....
איש אחד פוגש יפהפיה ומחליט שהוא רוצה להתחתן איתה מיד.היא אומרת לו"תראה,אנחנו בקושי מכירים אחד את השני." "זה בסדר"הוא עונה,"נלמד להכיר זה את זה בהדרגה". הבחורה מסכימה,והם נישאו ויצאו לירח דבש בבית מלון מפואר.בוקר אחד,בעודם נהנים בבריכת המלון,האיש קם לפתע,מטפס למקפצה הגבוהה בבריכה,מרביץ שלוש סלטות ושני סיבובי בורג ונוחת במים באלגנטיות.הבחורה ההמומה אומרת לו:"זה היה מדהים"! "כן" הוא עונה בשביעות רצון "אני בעבר הייתי אלוף אולימפי בקפיצה למים.את רואה? אמרתי לך שנלמד להכיר האחד את השני בהדרגה...." אחרי כשעה,הבחורה קמה,קופצת קפיצת ראש למים ומתחילה לשחות במהירות.אחרי 30 בריכות היא יוצאת מהמים ומתיישבת ליד בעלה."מדהים!"הוא אומר לה "גם את היית בעבר אלופה אולימפית בשחיה?" "לא" היא עונה "הייתי בעבר זונה בוונציה ועבדתי בשני צדי התעלה..." ------------------------------------------------------------------------------- עוד בחור צעיר מגיע לזונה ואומר לה, "אני רוצה להתנסות בתנוחות ארוטיות." הזונה מתלבטת ושואלת אותו, "69 אתה מכיר ?" הבחור משיב בשלילה. מפה לשם היא מסבירה לו מה לעשות והם מתחילים. לאחר דקה הזונה מפליצה בטעות וממשיכה כאילו כלום לא קרה. הבחור מופתע, אך ממשיך. לאחר 2 דקות היא מפליצה שוב וממשיכה כאילו כלום לא קרה. הבחור מופתע אך לא מוותר, הוא קם ומתחיל ללכת. "לאן זה? מה קרה?" מתפלאת הזונה. עונה לה הבחור הצעיר "מצטער, אבל עוד 67 כאלה לא מתאים לי." ----------------------------------------------------------------------- עוד מתמטיקאי אחד שולח לאשתו פקס מהעבודה: "עד כמה שאני אוהב אותך, את כבר בת 54, ונמאס לי לשכב איתך. הלילה אני הולך לבלות עם דוגמנית בת 18, ומחר אני אחזור". כשהוא חוזר הביתה למחרת, הוא מוצא פתק על השולחן: "למקרה שלא שמת לב, גם אתה כבר בן 54, ולכן גם אני מצאתי לי דוגמן בן 18. ומכיוון שאתה המתמטיקאי בבית, אתה אמור לדעת ש-18 נכנס ב-54 הרבה יותר פעמים מאשר 54 נכנס ב-18. נתראה בשבוע הבא". ---------------------------------------------------------------------------- עוד יוסי הקטן ראה את המכונית של אבא שלו נכנסת ליער עם דודה רותי. הוא עקב אחרי המכונית וראה את אבא ודודה רותי במצב מאד אינטימי. ברוב התלהבותו רץ הבית לספר לאמא: "אמא אמא, הייתי במגרש משחקים וראיתי את המכונית של אבא נכנסת ליער. הלכתי להסתכל וראיתי שאבא מנשק את דודה רותי ואז הוא עזר לה להוריד את החצאית והיא עזרה לו להוריד את המכנסיים ואז דודה רותי נשכבה על המושב ואז אבא…" "רגע, יוסי, רגע". עצרה אותו אמו. "זה סיפור כל כך מעניין. אולי עדיף שתספר אותו בארוחת ערב. אני רוצה לראות את הפנים של אבא כשאתה מספר את זה". בארוחת הערב בקשה אמא מיוסי לספר את הסיפור. יוסי התחיל לספר איך המכונית נכנסה ליער עם אבא ועם דודה רותי, איך התנשקו, איך התפשטו, איך דודה רותי נשכבה על המושב ואז "אבא ודודה רותי עשו את אותו הדבר שאמא עשתה עם דוד צביקה כשאבא היה בצבא".