בוקר טוב

עמליה3

New member
בוקר טוב

המזגן כבר עובד, אחרי צעידת הבוקר כולי רטובה ואין ברירה.אבל בעוד שעה נכבה את המזגן ונצא לשחיה .ברוכות הבאות נעמה ורונית. ציפי- זו לא גבורה ללכת בצהרי היום בחום הגדול. יש דברים ראויים יותר לפעילות.צהריים= בבית במזגן ובמנוחה, ולומילה גם אני בפרינציפ לא קונה בגדים שצריכים גהוץ. אבל אתמול שמתי לצהריים דגום בתנור וכמו אזרחית נאמנה סגרתי את המזגן עד שהדג היה מוכן. ולמי שרוצה להתחממם על שפת הים קחו חתיכות אלו.

sitvaniyot

New member
אהלן חבריה, וכמה תשובות לאתמול

תשובות לשואלים, לא, התלבושת אתמול, היא לא טיסה ביום חמסין, אלא איך נראה בטיסות בעתיד, לאור העובדה, שמטעמי ביטחון, אסור להעלות כבודת יד למטוסים. לנוריתונת הגימלאית הצעירה, ברוך בואך לפורום. הכרויות? הצחקת אותי. אין הכרויות בגילנו. תוכלי להכיר, חברות, כי אנחנו נפגשות בשמחה לפעמים. אם את שואלת על גברים, אז או שהם פרודים, ז.א. נשואים באושר ובשמחה - מחפשים פרגית לסטוץ', כך שאנחנו מחוץ למשחק. או שהם יושבים בכורסא מול הטלביזיה. אם את מחפשת אלמנים, נסי בבית הקברות או שדכן.

../images/Emo6.gif sitvaniyot יאשת את רוניתונת,

זה לא מדוייק,מה קפצה לך בראש התשובה הזו?,את שאוהבת את החיים,,, קצת מוזר,, לדעתי החיים הם לא שחור ולבן, אומרים אהבה יש בעולם
יום טוב

מלכה 5

New member
בוקר טוב ורענן, עמליה, ריגשת אותי

עם המצגת של סן פרנציסקו, פרט לכך שהתמונות והשיר מקסימים. הבת המקסימה שלי מתגוררת בסביבה, ובדיוק קיבלתי ממנה דוא'ל.

מלכה 5

New member
ברכות למצטרפות החדשות. סיתוניות,

התייחסותך מציאותית. יש לי כמה חברות שהכירו בני זוג מקסימים דרך האינטרנט. מה שנקרא מי שמחפש-מוצא. יום טוב.

yaely2

New member
מנהל
לרוניתות בוקר טוב,

בוקר טוב לחבריי היקרים בפורום, מרשה לעצמי בתחילהלהסביר לרונית כיצד לתקשר איתי. רונית, אכן התרשמתי שקשה לך עם התקשורת בפורום אז הנה אסביר לך איך תוכלי להתקשר אליי ולקבל את כל המידע. כשאנחנו גומרים לכתוב הודעה, המחשב כותב את שמנו מעצמו. גם בסיום ההודעה שלך רשום שמך. חפשי הודעה שלי ולחצי על השם yaely2 . שולחת לך תמונה של חלק מהדף, שתראי שאת במקום הנכון לאחר הלחיצה על yaely2 לאחר שתלחצי תקבלי דף הנקרא "עולמות" בצד ימין לגמרי תראי משבצת שכתוב בה "אין תמונה" מתחת למשבצת יש עוד אחת שכתוב בה "על עצמי" המשבצת השלישית למטה היא מעטפה כתומה וכתוב עליה "יצירת קשר" לחצי על המעטפה הכתומה ותקבלי עוד עמוד.

yaely2

New member
מנהל
לרוניתות, המשך הסבר מהודעה קודמת

לאחר הלחיצה על המעטפה הכתומה את מקבלת דף הנקרא "
תפוז מסרים" החלק השמאלי מיועד לכתיבה אל: ( כבר כתוב yaely2 ) נושא: בחרי וכתבי נושא טקסט: בטקסט כתבי בבקשה את מספר הטלפון שלך ומתי נוח לך שאתקשר, כך אוכל להסביר לך כל מה שתבקשי עם מחשב מול מחשב. לאחר שסיימת הסתכלי למעלה מעל המילים אל: yaely2 יש ציור של מעטפה ולידה המילה "שלח" לחצי עליה זה יגיע אליי ואני אתקשר אלייך. שולחת לך תמונה של העמוד שאני מדברת עליו, שתראי שאת במקום הנכון. בהצלחה.
את יכולה להגדיל את שתי התמונות גם הנוכחית וגם זו מההודעה הקודמת על ידי לחיצה עליהם.

אנפה2

New member
בוקר טוב, סיתוונית, לא לגמרי נכון

מה שאת אומרת, לגבי זוגיות בגילנו. חברתי הטובה הכירה גבר בעל מעמד רם ביותר, ידוע בתחומו, תוך כדי הכרות נודע לה שהוא נשוי ואשתו מאוד חולה, מאחר וחברתי אלמנה לא היה לה מה להפסיד, המשיכו בקשר, לפני חודש התחתנו. כמובן שבמשך הזמן אשתו נפטרה, חיכה שנה עד תום ימי האבל, למרות שלגבר מותר להתחתן גם קודם, הוא היה הגון עם ילדיו, עשה עם חברתי חוזה ממון, ולאחר זמן החליט שהוא אוהב אותה יותר מדי והם נשאו, כך שכל אחד עם גורלו ועם מזלו. אחותי צעירה ממני בשנה וחצי וגרושה, מנהלת מערכת יחסים זוגית עם גבר רווק הצעיר ממנה ב-9 שנים, שניהם מאושרים.

בוקר טוב לכולכן/ם, אני מצטערת

שבשבוע האחרון נכנסתי מעט מאד. פשוט כל הנכדים רוצים לנצל את סוף החופש ולהספיק להיות אצלי, וגם העוזרת שלי יצאה לחופשה, ואני מאד עסוקה. ולא מספיקה לכתוב הרבה וקוראת רק את ההודעות הקצרות כי אין לי אפילו זמן לארוכות שאני רק מרפרפת עליהן. כשיתחילו סוף סוף הלימודים יהיה לי יותר זמן. אלא שאז כבר אכנס להילוך גבוה עם לוח השנה המשפחתי שלי. ולהכנות אחרות לראש השנה. ועמליה, אני מקנאה בכל אלו שנהנות מן המצגות שלך ואני לא מצליחה לפתוח אותן כמיקודם. אשמח לקבל הדרכה. למה שינית את הפורמט?

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לפורום המקסים ../images/Emo28.gif

בוקר טוב לחבריי וחברותיי בפורום,
בוקר טוב לכולם, בריאות ושלמות הגוף שלא ייפגם או יינזק אחד איברים. גם השלווה הנפשית נחשבת כבריאות הגוף, "המלך אגו" הוא אחראי לכעס ורוגז שלנו, הוא כל כך דואג לכבוד שלנו ולמוצלחות שלנו עד שהופך את שעותינו לקשות ממש. האגו זה אותו תת מודע שלא מאפשר לנו להסכים שאולי השני טוב מאיתנו. הוא עומד על המשמר בצורה כל כך שקדנית עד שהרבה ממה שאנו רואים או שומעים נדמה לנו כאילו מנסים להוריד מערכנו או מכשרוננו ומיד אנו מזדקפים כדי להגן. אני מאחלת לנו למען הבריאות והשלווה שלנו, שנבין שמה שאנו יודעים אף אחד לא ייקח מאיתנו ולכן לא משנה אם הזולת אומר שאנו יודעים או לא, שרים יפה, או לאו ועוד. שום דבר לא יפחית מהיכולות שלנו. אם נצליח לעמוד מול רמיזות בדבר היכולות שלנו (שנשארות מה שהן ושום אמירה לא מורידה מערכן), לא ניקח ללב ולא ננטר טינה, מגיעות לנו הפעם שתי טפיחות על השכם וגם המון מילים של כל הכבוד.
אתמול או שלשום נתבקשתי לכתוב ולבקש מהגולשים שיתייחסו גם לידיעות של אחר הצהריים ולכן גם אני נהגתי כך היום וראיתי הודעות מעניינות. לומילה טוב שבאת לבקר, את תמיד מביאה רוח אופטימית לפורום. אני כל כך שמחה בשמחתך על שחרור הנכד מהצבא. ציפי, אני נותנת לך צל"ש על הדבקות במטרה. לא משנה מה עשית וכמה, לא משנה אם היה חם או קר, מה שמשנה זה שהחלטת ועמדת בהחלטתך, על זה כל הכבוד.

omolsh336

New member
עזרה בעיברית

ברגע זה לא יכול להזכר במילה המצחיקה של האקדמיה ל-Hangover אולי מישהי יודעת? חיפושי ברשת לא צלחו עד כה. תודה - שלמה

שלום אנשים יקרים../images/Emo140.gifחם היום.

נו טוב , אני לא מחדשת לכם דבר. עמליה,אני ממש מעריצה את שתי הנערות החמודות שהבאת לנו , שיש להם כוח לשחק בכדור ביום חם שכזה. אולי באמת הים זה רעיון טוב לחום הנורא. את מצגת סן פרנציסקו , לא הצלחתי לפתוח ,זה לוקח המון זמן. אנסה שוב יותר מאוחר, חבל לי להתעכב על זה כרגע, רוצה להמשיך לסייר בפורום שלנו. יעלי, נערות הפרחים היפהפיות שלך, באקסטזה, מפזזות ומרקדות ללא הרף גם בלי שלחתצי עליהם. איזה יופי. פשוט עושה חשק לרקוד,כמובן רק על יד המזגן . ציפי'לה, לא צריך ללחוץ על התמונה, כמו החמודות של יעל גם ה- חיה הזו שהבאת לנו,שאני לא יודעת איך קוראים לה, מקפצת תזזיתית, כנראה החום עובר אליה דרך המסך. ואפרופו זה שאינני יודעת איזו חיה זו, סילחו לי על בורותי,אבל אם הנכד הקטן שלי בן השלוש היה פה, הוא כבר היה יודע לאמר לי, אני בקטע של החיות המצויירות האלה, לא מבדילה בין אחד לשני, ותמיד הנכדים מתקנים לי ועוזרים. ובאשר לצל"ש עבורך ציפי, אכן מגיע לך צל"ש לביצוע, אבל כמו שכבר אמרו לפני, בשעות חמות כל כך, זה קצת יותר מדי. העיקר שאת מרוצה ומרגישה טוב. עמליה, לקראת הסוף חזרתי שוב למצגת סן פרנציסקו, כי מאד רציתי להיות שם, אבל אבוי, ה- send it לא רוצה להיפתח. אולי זה רמז לכך שאני צריכה לבקר שם בפיזי ולא רק בוירטואלי. טוב, נחשוב על זה. לומילה, אני כל כך אוהבת איך שאת מתייחסת לכל אחד ואחד, ויש לך מילה טובה לכל אחד. את מקסימה. וכך אני גם זוכרת אותך מהמפגש המשותף שהיה לנו, אם איני טועה זה היה בחוות חפצי בה לפני מספר חדשים.כל הכבוד לך. סיתווניות- עכשיו הכל ברור, מסתבר שאנחנו עדיין צריכים פרשנות לדברים יוצאי דופן כמו נוסעים בעירום. אבל אחרי שהסברת, זה נראה לי כל כך "ברור מאליו" . איך אל חשבנו על זה בעצמנו. ובאשר לנושא ההיכרויות בגילנו. זה לא כל כך קיצוני כמו שאת מתארת,דברים קורים, היכרויות אקראיות קורות, ומי שמאד רוצה , מוצא. אולי לא בפורום הזה, אבל כעקרון זה בהחלט אפשרי. יעלי, ואת אחרונה חביבה, מה כבר לא אמרתי בכל מיני הזדמנויות על תוכן כתיבתך. אני פשוט אוהבת לקרוא את כל מה שאת כותבת. זה פשוט עושה לי טוב.אני מניחה שגם לאחרים. המשך יום הכי נהדר שיכול להיות לכולנו.ושנשמע רק בשורות טובות.

עמליה3

New member
אחר הצהריים טובים

לבנות השואלות איך פותחים את המצגת. האתר הקודם שהשתמשתי בו נסגר לרגל שיפוצים והוא היה באמת נוח לשימוש ולא היה מופצץ בפירסומות,אבל עד שהוא יפתח מחדש נשתמש בזה. אז ככה: לוחצים על הקישור המצורף ונפתח דף של yousend it ראש הדף פירסומת לגרין קארד, מגלגלים את הדף למטה עדלמשבצת שכתוב בה : download now לוחצים ומחכים כמה דקות עד שכתוב המצגת ניתנת עכשיו להורדה, שוב לוחצים על שורה זו והמצגת נפתחת. מסובך? לא נורא. מצרפת שוב את הקישור לסן פרנסיסקו.

דוביק1

New member
סיפור מהחיים

סיפור מהחיים עכשיו שבשעת מלחמה יש לנו ראש ממשלה שהרקע הצבאי שלו הוא כתב צבאי, ושיש לנו שר ביטחון המבין בוועדי עובדים, נזכרתי בסיפור מהחיים. שועל אחד הרגיש שהוא חייב לקחת חופש מתפקידו אחרת הוא כבר לא יוכל לתפקד ולכן הוא חייב להתנתק קצת מהתפקיד ולקחת חופש ולצאת מהיער. הגיע אותו שועל לאריה מלך היער וביקש ממנו חופש, אמר לו האריה כי תפקידו מחייב אותו להישאר ביער ולכן הוא לא יוכל לקחת חופש. השועל התעקש ואמר לאריה כי החופש הכרחי והוא מוכן לקחת חופשה ללא תשלום, העיקר לצאת לחופש. האריה הסביר לשועל כי אם הוא יצא לחופש יהיו חייבים לקחת מישהו במקומו, ולא בטוח שהתקן שלו יישאר לשועל לכשיחזור. השועל הסכים ולקח את החופש. כעבור שלושה חודשים חזר השועל ליער והגיע לאריה לצורך ראיון חזרה לתפקידו. כשהגיע לראיון הסביר לו האריה כי התקן של השועל תפוס וכי לא יוכל לחזור ליער. השועל לא הסכים ואחרי דיבור קצר עם האריה, האריה הציע לו כתפקיד זמני להיות על תקן ארנב ביער וכשיתפנה תקן השועל יחזור להיות שועל. השועל הסכים והחל לתפקד כארנב. עבר כחודש בו השועל קופץ ובורח מחיות אחרות עד שנמאס לו מתפקידו כארנב והחליט לגשת לאריה ולבקש לעבור תפקיד. האריה הסביר לארנב כי עדיין לא נפתח התקן של השועל והוא צריך להמשיך לשמש כארנב. השועל התעצב מהבשורה המרה והתהלך לו בדיכאון ברחבי היער, כעבור זמן מה של הליכה ראה להפתעתו ארנב. השועל ניגש לארנב ושאל אותו: "תגיד ארנב מה אתה ?" ענה לו הארנב: "אני, אני שועל ". השועל אמר: "תגיד איך זה שאני שועל ונמצא על תקן ארנב ואתה ארנב ונמצא על תקן שועל ?" ענה לו הארנב: "זה מה שקורה שיש חמור על תקן של אריה ".

נורית44

New member
ערב טוב חברות וחברים יקרים../images/Emo140.gif

רק כעת התפנתי לכנס לפורום לאחר יום עצוב ומעייף שעבר עלי. אמש ניפטר אח של אימי ומהבוקר ועד שעות הערב לא הייתי בבית. עמליה יופי של מצגת לקח זמן עד שהצלחתי לפתוח אך היה שווה להמתין בסבלנות סיתוניות אהבתי את אשר כתבת אני עדין לא גימלאית אני רק בת 48 קיבלתי המלצה חמה ממלכה היקרה על הפורום הזה ובהדזמנות מלכה רוצה לומר לך תודה שהמלצת לי להגיע לפורום הניפלא סבתא נעמי אכן כייף שהנכדים מגעים לביקור( למרות שאת המחשב תופסים ) אצלי הילדים עדין לא נשואים ואין לי נכדים . בנושא הכרויות דרך האינטרנט שמעתי על מיקרים בודדים שאכן מצליחים ולכל אילו שאת מזלם מנסים בהכירות דרך מדיה זו מאחלת הצלחה. אנפה קראתי את אשר כתבת בנושא ההיכרויות דרך האינטרנט וכפי שכתבתי שמעתי על הצלחות דרך מדיה זו. שלמה בזכות יעל וסבתא נעמי קיבלת פירוש למילה המצחיקה שהיא חמרמרת רוקסן המקורית ערב טוב ונעים דוביק הסיפור מהחיים מצא חן בעניי- אהבתי יעל היקרה נהנת לקרוא תמיד את כל מה שאת כותבת גם לי זה פשוט עושה טוב ערב נעים ושקט לכולם מקוה שמחר נחוש הקלה בעומס החום הכבד ולא נצטרך שהמזגן יפעל ויקרר ערב נעים לכולם נורית

למעלה