שלום אנשים יקרים../images/Emo140.gifחם היום.
נו טוב , אני לא מחדשת לכם דבר. עמליה,אני ממש מעריצה את שתי הנערות החמודות שהבאת לנו , שיש להם כוח לשחק בכדור ביום חם שכזה. אולי באמת הים זה רעיון טוב לחום הנורא. את מצגת סן פרנציסקו , לא הצלחתי לפתוח ,זה לוקח המון זמן. אנסה שוב יותר מאוחר, חבל לי להתעכב על זה כרגע, רוצה להמשיך לסייר בפורום שלנו. יעלי, נערות הפרחים היפהפיות שלך, באקסטזה, מפזזות ומרקדות ללא הרף גם בלי שלחתצי עליהם. איזה יופי. פשוט עושה חשק לרקוד,כמובן רק על יד המזגן . ציפי'לה, לא צריך ללחוץ על התמונה, כמו החמודות של יעל גם ה- חיה הזו שהבאת לנו,שאני לא יודעת איך קוראים לה, מקפצת תזזיתית, כנראה החום עובר אליה דרך המסך. ואפרופו זה שאינני יודעת איזו חיה זו, סילחו לי על בורותי,אבל אם הנכד הקטן שלי בן השלוש היה פה, הוא כבר היה יודע לאמר לי, אני בקטע של החיות המצויירות האלה, לא מבדילה בין אחד לשני, ותמיד הנכדים מתקנים לי ועוזרים. ובאשר לצל"ש עבורך ציפי, אכן מגיע לך צל"ש לביצוע, אבל כמו שכבר אמרו לפני, בשעות חמות כל כך, זה קצת יותר מדי. העיקר שאת מרוצה ומרגישה טוב. עמליה, לקראת הסוף חזרתי שוב למצגת סן פרנציסקו, כי מאד רציתי להיות שם, אבל אבוי, ה- send it לא רוצה להיפתח. אולי זה רמז לכך שאני צריכה לבקר שם בפיזי ולא רק בוירטואלי. טוב, נחשוב על זה. לומילה, אני כל כך אוהבת איך שאת מתייחסת לכל אחד ואחד, ויש לך מילה טובה לכל אחד. את מקסימה. וכך אני גם זוכרת אותך מהמפגש המשותף שהיה לנו, אם איני טועה זה היה בחוות חפצי בה לפני מספר חדשים.כל הכבוד לך. סיתווניות- עכשיו הכל ברור, מסתבר שאנחנו עדיין צריכים פרשנות לדברים יוצאי דופן כמו נוסעים בעירום. אבל אחרי שהסברת, זה נראה לי כל כך "ברור מאליו" . איך אל חשבנו על זה בעצמנו. ובאשר לנושא ההיכרויות בגילנו. זה לא כל כך קיצוני כמו שאת מתארת,דברים קורים, היכרויות אקראיות קורות, ומי שמאד רוצה , מוצא. אולי לא בפורום הזה, אבל כעקרון זה בהחלט אפשרי. יעלי, ואת אחרונה חביבה, מה כבר לא אמרתי בכל מיני הזדמנויות על תוכן כתיבתך. אני פשוט אוהבת לקרוא את כל מה שאת כותבת. זה פשוט עושה לי טוב.אני מניחה שגם לאחרים. המשך יום הכי נהדר שיכול להיות לכולנו.ושנשמע רק בשורות טובות.