בוקר טוב

mory001

New member
מחזיקה אצבעות שכולם יחזרו בשלום

מהבוקר לא מתפקדת, למרות שהבת נמצאת כאן קרוב. החבר שלה נמצא שם... ליבי עם כל ההורים המודאגים שבבית. מקווה שיגמר מהר, ובשלום. שולחת תנחומים להורי ההרוגים.

אורלי252

New member
../images/Emo140.gifתודה תודה !!לכול......???

תודה לכול חיילי צה"ל באשר הם שם ולכול זרועות הביטחון .חיזקו ואימצו..ישר כוח ..ומי יתן שהשקט יחזור לקדמותו ..
ושלא נדע עוד מלחמות ..

יום נורא ומצטרפת לתפילה שישובו חיילנו בשלום הבייתה . . .ליבי עם משפחות החיילים שנהרגו ועם משפחות החטופים ורפואה שלמה לפצועים . . .ומחזקת את אנשי הצפון שרק יחזיקו מעמד . . .

סמדר בנ

New member
חזרתי עכישו מהדרום

כל הדרך חזרה הרדיו פתוח על דיווחים. כ"כ נורא. שני מהנדסים מהאתר גויסו.... איזה יום נורא. ליבי עם משפחות החיילים הנפגעים והחיילים שנמצאים בכל החזיתות.

Simbelmyne

New member
לכל האימהות.. למינהן *-:

שולחת אליכן חיבוק גדול גדול, בתקווה שבניכם האהובים, אלה שנכנסו לשטחי האש, יחזרו אליכן כמה שיותר מהר.. בבקשה, תהיו חזקות!! (בעיקר בשבילם) כולנו נושאים את מבטם אליהם ומתפללים לשלומם. והם יחזרו הביתה, אתן תראו! הכל יהיה בסדר :]

מצטערת, קשה לי לכתוב, כל כך עצוב

ומפחיד, מרגע שהבן התקשר וסיפר לי, פשוט לא מרוכזת. נראה לא טוב וחושבת כל הזמן עם ההורים, החברים כאן, שהילדים שלהם נמצאים בצפון ובעזה, כל כך מזדהה, מרגישה את הפחד שלהם. זה עושה לי ממש רע. טוב, הולכת להרגיע את הבן הקטן שצועק לי באוזן השמאלית, נחזור לכאן מאוחר יותר. בינתיים שולחת לכולכם המון אהבה וחיבוקים.

חברים שלי

מתפללת איתכם לשלום הילדים של כולנו. כמה טוב לראות אנשים חדשים בפורום שמשתתפים איתנו בתפילות ובדאגה. מחבקת אתכם ודואגת נורא. משתתפת בצער המשפחות השכולות
החלמה לפצועים ומי ייתן וישובו בנים לגבולם.

שויו

New member
מתפללת לשלום כל הבנים ששם וגם

הבנות כמובן. שרק יחזרו בשלום ומהר. גם בצפון וגם בדרום. שנדע שהחטופים בחיים (פתאום ב-TV מדברים על זה שההערכה שהם פצועים ולא יודעים עד כמה). תנחומים למשפחות השכולות והחלמה מהירה לפצועים. תחזיקו מעמד חברים מודאגים שלי, אני איתכם ומחבקת אתכם.

oshiko

New member
../images/Emo16.gifחייל שמיני. נימרוד כהן ז"ל

מגדוד 50 של חטיבת הנח"ל. הגדוד תופס קו בצפון, והוא נהרג בנסיונות החילוץ של גופות צוות הטנק. תושב מצפה שלם, חבר של אחד מהצוות של דביר, תושב קיבוץ קליה הסמוך. יהי זבכרו ברוך.

עידן64

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הילה121121

New member
מחזיקה אצבעות

האמת שאני לא ממש אמא לחיל, למעשה אני בת 16 וחצי, אבל נכנסתי לפה להביע את תמיכתי בכל ההורים של החילים=תהיו חזקים!
הילה

תודה רבה לך

נעים לדעת שגם נערים ונערות צעירים נמצאים איתנו כאן ומחזקים אותנו.

למעלה